icon

Manžel zmenil image a mne sa tá zmena nepáči

10. máj 2022

sme spolu 12rokov. az doteraz mal kratke vlasy a oholeny na hladko. kazdopadne rozhodol sa nechat si vlasy narast a aj bradu... mne sa to nepaci. nikdy som nic neriesila s muzmi s dlhymi vlasmi. aj mu to zvyraznuje kuty a nevie si to dobre upravit. takze vyzera neupraveno. a chlapov s bradou tiez som nemusela vadi mi to pri bozkavani svrbi stekli.ked som mu to povedala povedal ze jemu sa to takto paci a on sa tak citi dobre. ze ak by som si napr ostrihala vlasy bude to respektovat ajak to tak chcem. nuz. ja to respektujem ale proste sa mi paci menej. nejake rady?

Strana
z2
maribell
12. máj 2022

@panelacikova to si pekne napísala, len tu sa to žiaľ nenosí.. minule ma sfúkli v jednej diskusii, že čo im má čo chlap schvaľovať tetovanie 😅 ...proste všetci sú samostatné jednotky a môžu si robiť čo chcú.. ja som nenormálne rada, že mám muža s ktorom sa bavíme úplne o všetkom 🙏 neviem si predstaviť, že mi príde len tak domov potetovaný, alebo s vyholenou hlavou... 👀

panelacikova
12. máj 2022

@maribell áno, aj my sa o všetkom rozprávame otvorene. aj o prípadnom pláne zmeniť niečo na sebe...

modro_zelena
15. jan 2023

Baby kľud, ja mám tiež dlhé vlasy a aj kuty a pekná som 😄😄😄

aurinia
Autor odpoveď zmazal
erikavesela
28. aug 2023

@ankare presne, ako uteceni z jaskyne...brr

Strana
z2