Manžel zmenil image a mne sa tá zmena nepáči
sme spolu 12rokov. az doteraz mal kratke vlasy a oholeny na hladko. kazdopadne rozhodol sa nechat si vlasy narast a aj bradu... mne sa to nepaci. nikdy som nic neriesila s muzmi s dlhymi vlasmi. aj mu to zvyraznuje kuty a nevie si to dobre upravit. takze vyzera neupraveno. a chlapov s bradou tiez som nemusela vadi mi to pri bozkavani svrbi stekli.ked som mu to povedala povedal ze jemu sa to takto paci a on sa tak citi dobre. ze ak by som si napr ostrihala vlasy bude to respektovat ajak to tak chcem. nuz. ja to respektujem ale proste sa mi paci menej. nejake rady?
@maribell áno, aj my sa o všetkom rozprávame otvorene. aj o prípadnom pláne zmeniť niečo na sebe...
Baby kľud, ja mám tiež dlhé vlasy a aj kuty a pekná som 😄😄😄
@ankare presne, ako uteceni z jaskyne...brr

@panelacikova to si pekne napísala, len tu sa to žiaľ nenosí.. minule ma sfúkli v jednej diskusii, že čo im má čo chlap schvaľovať tetovanie 😅 ...proste všetci sú samostatné jednotky a môžu si robiť čo chcú.. ja som nenormálne rada, že mám muža s ktorom sa bavíme úplne o všetkom 🙏 neviem si predstaviť, že mi príde len tak domov potetovaný, alebo s vyholenou hlavou... 👀