icon

Manželka hovorí, že ma nemiluje

stateopera
4. nov 2022

Nachádzame sa vo fáze či ísť od seba alebo ešte zabojovať pomocou poradne,terapie, manželka vraví že uz ma neľúbi že sa to v nej zlomilo minulý rok a odvtedy to upadá,tento rok sme sa snažili s toho svojpomocne ale aj tak sa nam nedari,povedali sme si parkrayze to skusime no stale sa v nej city neprebudili sme spolu 17 rokov a mame 3,5 syna,byvanie,spolu manzelia,za všetkým vidí veci z minulosti moje reakcie pri hadkach ti ze som si ju nevšímal a pri stavbe domu a všetkého co sme riesili som si isiel svoje teraz na pokraji rozchodu sme si vsetko povedali no boji sa toho ze sa tie city uz neprebudia a budeme sa trápiť vaše názory?Do poradne ideme s cieľom si znova nájsť cestu k sebe

Strana
z2
stateopera
autor
8. nov 2022

@lacibo ja v to pevne dúfam a aj jej je divné že sa večer len pozdravime dobru noc a rano dobré rano inak dni sú teraz úplne super

stateopera
autor
7. dec 2022

@lacibo takže sme spolu navštevujeme poradňu intimita sa obnovila vlastne fungujeme normálne tešíme sa na prvé spoločné Vianoce doteraz sme chodili ku svokrovcom tak len verím že to bude napredovať a skutočne sa to v tejto oblasti napraví do úplnej pohody ja som sa zmenil ona sa zmenila.

lacibo
7. dec 2022

@stateopera tak to je fajn a ano, bez zmeny obidvoch to nepojde, vy dvaja ste jeden tim a drzite vzdy spolu, aj keby boli.vonkajsie okolnosti akokolvek nepriaznive..o tom je manzelstvo..krásne Vianoce😊

stateopera
autor
7. dec 2022

@lacibo ďakujem krásne aj ja prajem

Strana
z2