Manželka hovorí, že ma nemiluje
Nachádzame sa vo fáze či ísť od seba alebo ešte zabojovať pomocou poradne,terapie, manželka vraví že uz ma neľúbi že sa to v nej zlomilo minulý rok a odvtedy to upadá,tento rok sme sa snažili s toho svojpomocne ale aj tak sa nam nedari,povedali sme si parkrayze to skusime no stale sa v nej city neprebudili sme spolu 17 rokov a mame 3,5 syna,byvanie,spolu manzelia,za všetkým vidí veci z minulosti moje reakcie pri hadkach ti ze som si ju nevšímal a pri stavbe domu a všetkého co sme riesili som si isiel svoje teraz na pokraji rozchodu sme si vsetko povedali no boji sa toho ze sa tie city uz neprebudia a budeme sa trápiť vaše názory?Do poradne ideme s cieľom si znova nájsť cestu k sebe
@lacibo takže sme spolu navštevujeme poradňu intimita sa obnovila vlastne fungujeme normálne tešíme sa na prvé spoločné Vianoce doteraz sme chodili ku svokrovcom tak len verím že to bude napredovať a skutočne sa to v tejto oblasti napraví do úplnej pohody ja som sa zmenil ona sa zmenila.
@stateopera tak to je fajn a ano, bez zmeny obidvoch to nepojde, vy dvaja ste jeden tim a drzite vzdy spolu, aj keby boli.vonkajsie okolnosti akokolvek nepriaznive..o tom je manzelstvo..krásne Vianoce😊
@lacibo ďakujem krásne aj ja prajem

@lacibo ja v to pevne dúfam a aj jej je divné že sa večer len pozdravime dobru noc a rano dobré rano inak dni sú teraz úplne super