icon

Manželova nevera a pocit bezmocnosti

21. nov 2025

Stala sa mi dnes taká smutná vec. Muž zaspal večer s telefónom v ruke inak ho má vždy zablokovaný ale teraz bol odblokovaní. V minulosti si písal so ženami o sexe preto som mala podozrenie. No a čo som našla má úplne dostalo. Písal inej žene že ju miluje, že sa jej nikdy nevzda, že budú spolu. Posielali si nahé fotky. Písali si aký bude ich prvý sex. Ona pracuje na opačnej smene v robote a hovorila, že ho počká do poobednej. On na to, že to ešte dlho dní potrva. Že mňa nikdy nemiloval a že som zla povaha a že je so mnou len preto lebo sa omylom podarilo dieťa. Snažíme sa o ďalšie na to sa vyjadril, že pokúšam len osud, že dúfa, že to nevyjde. Písali si tam láska, miláčik a podobne. V hneve som do neho hodila mobil potom išiel za mnou lepil sa na mňa nechcela má pustiť z postele a hovoril, že má znásilní. Tak som sa podvolila nechcela som zobudiť dceru. Po akte začal, že to si len všetko vymýšľal aby som sa nahnevala lebo, že potom sa nám podaril chlapec. Že sú to len písmenká, že sa nič nedeje. Keď som mu povedala, že tam písal, z chce dieťa s ňou tak hneď začal, že to nebola pravda. Pritom to tam bolo napísané. Zvyšoval na mňa hlas, že to sú len písmená, že čo vymýšľam. Zrazu začal ako on to ďalšie dieťa chce so mnou a s ňou určite nie. Som z toho nešťastná aj to, že som sa s ním vyspala. Iba som doslova mu podržala. Chcel aby som ho bozkávala ale hnusi sa mi. Teraz si myslí, že je všetko ok medzi nami. Čo mám robiť stále má takéto aférky lenže v minulosti si písal len o sexe ale s cudzími ženami úplne z pokecu. Ale tejto hovoril aj o mne čiže sa zjavne naozaj poznajú.

januska12323
22. nov 2025

Ak si to nevymýšľaš tak ste obaja mimo. Ty s ním stále chceš ostať?

kiki68
22. nov 2025

@anonym_autor to by mal odomna taky bdsm akt, ze by este dlho susedia vedeli, ze sa ku mne nemaju ani priblizit. No co s nim? My v Rakusku radime zavriet do pivnice a nepustit. Ak nemas pivnicu, tak svokra radi povalu. Vraj rovnako dobre. Po par rokoch sa umudri a bude vdacny 😉 S takymto nic ine, alebo vyhodit von na mraz. Bud alebo

enmery
22. nov 2025
@petronelag

Podľa tohto, čo je tu napísané to nie je spoľahlivý muž, možno aj klamár, ktorý klame aj na dve strany, keď už nič iné, ale s takýmto by som ďalšie dieťa neplánovala, lebo jednoduchšie je žiť rozvedenej žene s 1 dieťaťom a toto vyzerá tak, že k tomu rozvodu môže dôjsť.

@petronelag "Možno klamár". Made my day🤣

kitycat
22. nov 2025

@anonym_autor ako by si citala nieco od Stephanie Meyer... oci ma bolia 🙈

simona20201309
22. nov 2025
@svetlonos

@anonym_autor
nielen ze je korunovany kkt ake este aj bajkar, ktory mysli, ze si uplne debilna. Neviem ake más moznosti ale s takymto hovadom nezostan, uz zrovna koli dcere. Toto je hovedo na poriadne utrieskanie chlapom o 2 hlavy vyssim. Nech kreten vie, co to je pouzivat silu ale na nom!
Ako si vobec mohla chciet dieta s dementom, co pise o sexe na nete ?

@svetlonos ale ona je debilna.... vedela to už dávno že je uchylak závislý na pokeci a má s ním dieťa. Nájde dôkazy a on ju presvedčí primitívnymi vyhovorkami. On si to nemyslí, on to vie a preto to skúša.
Ešte ju 2x pretiahne, postiska, nahovori jej ze to nebola jeho diskusia a bude mať vyzehlene.

autor
22. nov 2025

No povedal, že pôjde na spermiogram kôli mne zistiť prečo sa nám nedarí, že na nejakú kliniku. Doteraz sa tejto téme z ďaleka vyhýbal. Zasa ma chce ukľudniť aby som mu odpustila. Naštval sa, že som povedala, že už dieťa nechcem. Lebo to bol jeho jediný tromf.

anonym_17850d
22. nov 2025
@anonym_autor

No povedal, že pôjde na spermiogram kôli mne zistiť prečo sa nám nedarí, že na nejakú kliniku. Doteraz sa tejto téme z ďaleka vyhýbal. Zasa ma chce ukľudniť aby som mu odpustila. Naštval sa, že som povedala, že už dieťa nechcem. Lebo to bol jeho jediný tromf.

@anonym_autor toto nemôže byt pravda.
Ty si taká hlúpa, ci naivná, ci aká..

Poslať ho do prdele, maj nejakú hrdosť, ved klame, podvádza.. sľubuje.. a ty robíš co??

anonym_592403
22. nov 2025

@anonym_autor ja som nedávno nasla spravy kamarátkami ze som hystéria stíhačka psychiatrických pacient a ze spolu nežijeme iba vychovavame .....zlomilo ma to a neskutočne ublizilo pre mna to bola konečná este pridám ze az po rozchode som sa dozvedela ze zarábal o 500eur viac ....viem co prežívaš a musíš tomu dat cas a spracovať to

anonym_3d4f7b
22. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zena naco ti je taky muz? Prosim nerob si s nim dalsie dieta, kvoli tomu dietatu.

autor
22. nov 2025

A že on chce iba chlapca a že našiel kliniku kde mu zistia koľko percent má spermií dievčenských a chlapčenských a že má môžu nejak hormonálne nastimulovat aby to vyšlo. Ja tomu absolutne neverím veď to na SK je nezákonné si vyberať. Povedal vraj že, keď sa nám narodila dcéra, že sa netešil, že bol sklamaný. Omylom mu sestričky povedali, že sa narodil chlapec cez telefón nebol pri mne pričom sme vedeli, že čakáme dievča. A teraz sa priznal, že bol na totálku sklamaný.

enmery
22. nov 2025
@anonym_autor

A že on chce iba chlapca a že našiel kliniku kde mu zistia koľko percent má spermií dievčenských a chlapčenských a že má môžu nejak hormonálne nastimulovat aby to vyšlo. Ja tomu absolutne neverím veď to na SK je nezákonné si vyberať. Povedal vraj že, keď sa nám narodila dcéra, že sa netešil, že bol sklamaný. Omylom mu sestričky povedali, že sa narodil chlapec cez telefón nebol pri mne pričom sme vedeli, že čakáme dievča. A teraz sa priznal, že bol na totálku sklamaný.

@anonym_autor To, či bol sklamaný z pohlavia je VÁŠ NAJMENŠÍ PROBLÉM.

maminkadeticiek
22. nov 2025

Preboha okamzite by som s dietayom od neho odisla k rodicom.

anonym_c09e6e
22. nov 2025

Ty si tá, čo ho minule hodinu fajčila?

enmery
22. nov 2025
@anonym_c09e6e

Ty si tá, čo ho minule hodinu fajčila?

@anonym_c09e6e Táto ma detí viac a plus ju trtká muž len, keď má silónky.

nadijaeren
22. nov 2025

Ak nie si fejk napíš mi správu súkromné.

enmery
22. nov 2025
@nadijaeren

Ak nie si fejk napíš mi správu súkromné.

anonym_17d933
22. nov 2025
@anonym_592403

@anonym_autor ja som nedávno nasla spravy kamarátkami ze som hystéria stíhačka psychiatrických pacient a ze spolu nežijeme iba vychovavame .....zlomilo ma to a neskutočne ublizilo pre mna to bola konečná este pridám ze az po rozchode som sa dozvedela ze zarábal o 500eur viac ....viem co prežívaš a musíš tomu dat cas a spracovať to

@anonym_592403 chori jedinci, aj moj bol pokecovy casanova, skoro ma niesla rychla, to sklamanie a bolest😓

ankare
22. nov 2025

@anonym_autor je mi ťa úprimne ľúto 😔

nadijaeren
23. nov 2025
@enmery

@enmery co je na tom smiesne?

anonym_80a308
23. nov 2025

@anonym_autor Autorka ty si ináč v poriadku? Píšeš ze chlap ta podvádza čiže v skutočnosti ta má totálne v pi.. Si pre neho tak bezcenná ako žumpový odpad ale rečami že chce ďalšie decko ta dostane a ty mu odpustíš.... 😂🤡💩 Tak ty si dobrý troll alebo tak tupá primitívna žena ktorá by mala byť zbavená svojprávnosti a byť pod dohľadom dobrého psychiatra
Dúfam že také individium sa už nebude množiť a dúfam že už žiadne decko nebudete mať. Vás oboch treba do zoo zavrieť a vystavovať ako exponát ,, homo sapines neandrtalec,, 🦧🦍

evazhoufova
23. nov 2025

To je debil

anonym_592403
23. nov 2025
@anonym_17d933

@anonym_592403 chori jedinci, aj moj bol pokecovy casanova, skoro ma niesla rychla, to sklamanie a bolest😓

@anonym_17d933 ta krivda hnev vk mne no dlho ma to bolelo

enmery
23. nov 2025
@anonym_80a308

@anonym_autor Autorka ty si ináč v poriadku? Píšeš ze chlap ta podvádza čiže v skutočnosti ta má totálne v pi.. Si pre neho tak bezcenná ako žumpový odpad ale rečami že chce ďalšie decko ta dostane a ty mu odpustíš.... 😂🤡💩 Tak ty si dobrý troll alebo tak tupá primitívna žena ktorá by mala byť zbavená svojprávnosti a byť pod dohľadom dobrého psychiatra
Dúfam že také individium sa už nebude množiť a dúfam že už žiadne decko nebudete mať. Vás oboch treba do zoo zavrieť a vystavovať ako exponát ,, homo sapines neandrtalec,, 🦧🦍

@anonym_80a308 Neurážaj gorily, tie sú na tom mentálne tisíckrát lepšie...

anonym_17d933
23. nov 2025
@anonym_592403

@anonym_17d933 ta krivda hnev vk mne no dlho ma to bolelo

@anonym_592403 ako dlho ja mam pocit, ze to uz nedam

anonym_80a308
23. nov 2025
@enmery

@anonym_80a308 Neurážaj gorily, tie sú na tom mentálne tisíckrát lepšie...

@enmery veď to bolo myslené na dobu praveku a pračloveka aj týždeň by mali viacej hrdosti a pudu než autorka 😂😂

anonym_592403
23. nov 2025
@anonym_17d933

@anonym_592403 ako dlho ja mam pocit, ze to uz nedam

@anonym_17d933 dva roky som zial citila hnev a teraz ľutujem ze to bolo tak dlho ...nestojí za to hnevať sa nad niekym kto si nevazil raz som sa ho opýtala ze co si mysli preco som si ho chcela zobrat (chcela som mu povedať ze preto lebo som ho milovala ) on mi nato ze aby som za zabezpečila 🤣proste take rany mi vedel davat

lentakyterapeut
24. nov 2025

Toto sa cita tazko aj chlapom.

autor
24. nov 2025

Ja už ďalej nevladzem mám pocit, že sa z tej bezmocnosti zbláznim. Nemám už muža nebudem mať už dieťa, všetko je preč. Nechcem vôbec žiť.

autor
24. nov 2025

Naco som na tomto svete. Keď som sa narodila odmietala ma matka, spolužiaci šikanovali teraz ma nechal muž. Nie som pekná ani múdra. Načo mám žiť. Stále mám len smolu vsade. Nikto ma úprimne nelubil ani nebude.

enmery
24. nov 2025
@anonym_autor

Ja už ďalej nevladzem mám pocit, že sa z tej bezmocnosti zbláznim. Nemám už muža nebudem mať už dieťa, všetko je preč. Nechcem vôbec žiť.

@anonym_autor Super, ze myslíš na už existujúce dieťa