icon

Manželova nevera po 16 rokoch

26. jún 2025

Ahojte, potrebujem si asi iba vyliat srdce, citim sa uplne znicena, oklamana, rozdupana na kúsky.
V skratke, sme manzelia 16 rokov, mame 2 deti, 15 a 12 rokov.
Zili sme si kludne, zrekonstruovali starsi dom, kazdy rok dovolenka, ziadny luxus, bezny život beznej rodiny.
Az pokým si moj muz pred 3 rokmi nenasiel milenku, mladsiu slobodnu mamicku z práce, do ktorej sa blaznivo zamiloval. Nevsimla som si najprv ziadnu zmenu na nom, len bol stale vesely a obcas zamysleny a vela casu travil v praci vraj, skutocnost bola taka, ze chodil ku nej, travil u nej noci ked bol vraj na nocnej. Vylety, vyznania lasky atd. Nahodne som na to prisla, keď som si vsimla spravu v telefone a on všetko priznal.
Ze nas miluje, ze to lutuje. Dala som mu ultimatum, aby sa rozhodol, nakoniec ostal pri nás. Dnes uz chápem , ze kvoli deťom, nie kvoli mne.
Podarilo sa mi odpustit mu, videla som ze sa snazi, je pozorny, vsetok volny cas travil so mnou a detmi. Verila som, ze je to za nami. Ale po roku som prisla na to, ze sa zase zacali stretavat, znova som odpustila, znova ten isty kolotoc. Slecna zmenila medzitym robotu, odlahlo mi velmi.
Vsetko uz vypadalo byt v starych kolajach, keby mi pred par dnami kamaratka nepovedala, ze ho videla pri jej dome, zacala som patrat, nevydrzala som to a kontaktovala som ju, vraj za nou zase zacal doliezat ale ona ho odmieta. Necitim uz voci nej hnev, ale voci nemu neskutocny odpor, ja ani neviem ako fungujem pocas tychto dni.
On este nevie, ze to viem. Hned zajtra idem s detmi na 2 tyzdne k rodicom, musim si vsetko premysliet😔boli ma srdce, hlava, je mi hrozne😔
Vsetko vyzeralo

Strana
z3
mikadooo
27. jún 2025

Pozri, stalo sa. Už nepozeraj do minulosti a nebičuj sa a nenechaj sa bičovať ostatnými. Za mňa - si veľmi dobrý človek, naozaj si sa snažila zachrániť váš vzťah a verila si mu. Premysli si ďalej, či to má zmysel, ideš na to dobre. Len ty vieš vaše finančné podmienky, tvoje psychické rozpoloženie, závislosť na ňom, alebo prečo si sa rozhodla napr. už druhý krát mu vtedy odpustiť, atď. Nikto iný, len ty sprav to rozhodnutie a tak ako sa rozhodneš, tak to bude správne. Nenechaj sa ovplyvniť inými ženami/mužmi, lebo oni nežijú tvoj život.

prdeelka
27. jún 2025

Nič neodpúšťat. Máš svoju hrdosť. A stále platí. Niečo pekné odíde aby niečo krajšie prišlo. Môj muž spravil to isté po 23rokoch. Blb si myslel, že rodina mu zostane, len vymení mňa za mladší model. Dnes je sám a ja mám mladšieho manžela a krásny veselý a pokojný život 👍

veronika2316
27. jún 2025

Inak ja by som sa domov nevracala kým by tam bol...ostala by som u rodičov čo najdlhšie ani by som si nedala tú námahu na rozhovor s ním on sa ti tiež sám nepriznal....zbalila by som čo najviac ostala aj celé leto a riešila rozvod odtiaľ aj bez vysvetlenia

maya_hi
28. jún 2025

Obdivujem že sa takto pred ním ešte ponižuješ. Už po prvom raze by sa musel veľmi snažiť aby si ma udržal 🫤

kassandra25
28. jún 2025

A to je také ťažké ti sa rozviesť? Co čakáš? Zaujíma ma, ako strašne si myslíš, že teba miluje, keď ju napusta? Odpovedz nám nato. Fakt si taka blbá, že si myslíš, že o tebe jej rozpráva, ako ta miluje a že aká ste rodina? Ten jej musí rozprávať, že sa rozvedie, že ťa neľúbi a vôbec s tebou nesexuje, nechce ta. Inak by mu hentá nohy neroztiahla. Si z toho vzrušená, že žijete v trojke a poriadne ju vždy vykmasa?

veronika2316
28. jún 2025

Aj si nakoniec u rodičov? Už si to s ním riešila.?

taktotedanie
29. jún 2025

Nemas co premyslat, nevazi si ani teba ani vasich deti
Uz by som sa s nim nebavila, bud by som mu zbalila veci a dava pred dvere ukazala mu prostrednik, povedala ze na ucet mu poslem vysporiadanie z domu a ze v dome ostavas s detmi a on nech okamzite odide lebo taky cirkus co urobis keby nechcel by este v zivote nevidel
Alebo by som sa zbalila seba aj deti, odisla a posledne co by som mu povedala bolo ze neh ti posle na ucet peniaze z domu a uz ta nekontaktuje

margotka17
29. jún 2025

To nech povie tvojmu mužovi, nie tebe. Ja by som ho už naspäť nechcela.

autor
29. jún 2025

Ahojte, momentalne som u rodicov aj s detmi. Nakoniec som sa tak rozhodla, ze aspon par nocí tu pobudnem.
Cítim voci nemu taky odpor a hnev, ze som sa s nim nedokazala ani poriadne rozpravat. Nepovedala som mu, ze to viem,ale myslim si ze to tusi, lebo bol nervozny.
Vsetko som si nechala prejst hlavou, aj spätne zrekapitulovala posledne 3 roky nasho vzťahu a naozaj nema zmysel to dalej natahovat.
V stredu sa vratim domov bez deti a vylozim rovno karty na stol.

autor
29. jún 2025

Ked videl aka som k nemu odmerana, tak sa o to viac snazil ma objat, pobozkat atd...myslela som, ze sa povraciam

marca12
29. jún 2025

Tu sa uz neda robit nic. Nechaj ho ist. Ty sa z toho casom dostanes. Nemozes zit s clovekom,ktory ta neustale podvadza,ved ta znici.

autor
29. jún 2025
@marca12

Tu sa uz neda robit nic. Nechaj ho ist. Ty sa z toho casom dostanes. Nemozes zit s clovekom,ktory ta neustale podvadza,ved ta znici.

@marca12 fyzicku neveru by som vedela este prezit, ale ten pocit, ze aj po takej dobe na nu mysli a evidentne mu na nej záleží, ma nici 😔
Len neviem co bude s nami, dom je iba jeho, nadobudol ho eeste za slobodna, rekonštrukcia bola tiež len z jeho penazi..

pralinka25
29. jún 2025

no ked je dom cely jeho tak asi jedine podnajom. ak teda nema nasetrenu nejaku vacsiu sumu penazi. skus mozno poziadat aj o mestsky / obecny byt. ale tam su dlhe cakacky

marca12
29. jún 2025

Neviem ako si na tom financne,ale ak nemas nasetrene a potrebujes este ostat v dome,kym nasetris aspon na prve mesiace,tak sa musis nejako obrnit,odputat od neho,aby si to s nim vydrzala,kym nebudes moct odist do podnajmu.

mk22
29. jún 2025

Treba si uvedomiť kruté, ale pravda.. V podstate mu je jedno ze ta, sklamal, ublížil, podrazil.. Ze dostal šancu a opakuje sa to..
Jemu nezáleží na tebe, záleží mu zrejme na nej.. Tak ako dolieza za ňou, mal by ta tebou..
Ale robí to opačne, zle.

Nevtueraj sa do života človeku, ktorý o teba nestojí a nemá problém ta zradiť..nech je to aj muž.

Držím palce.

veronika2316
29. jún 2025

Keď je doma jeho ja by som sa už nevracala mala si si pobrať všetky veci alebo by som to urobila kým by bol v práci ja teda neviem aká je povaha ale bála by som sa že mi ublíži keď tam budem sama s ním...a riešila by som rozvod od rodičov popritom hľadala podnajom

evickuska
30. jún 2025

a teba bavi zit ako zadne vratka? netuzis po laske, romantike? chlapovi co bude saliet za tebou? troska sebaucty dievca a ak odpises "kvoli detom" toto co stvarate je vzor pre deti??? z tohto budu schopne mat normalny vztah v buducnosti?

martin1989m
30. jún 2025

Mna by zaujimalo kolko z vas je tu rozvedenych? A kolke z vas su nestastne, zakomplexovane a same ? Je to len ich vztah a nemate pravo jej davat taketo rady. Ano je chrapunske, ze sa jej muz takto zachoval ale riesenie musia najst len oni dvaja.

taktotedanie
30. jún 2025
@martin1989m

Mna by zaujimalo kolko z vas je tu rozvedenych? A kolke z vas su nestastne, zakomplexovane a same ? Je to len ich vztah a nemate pravo jej davat taketo rady. Ano je chrapunske, ze sa jej muz takto zachoval ale riesenie musia najst len oni dvaja.

@martin1989m ked sem napisala chce radu, nieco, pochopenie? Podporu?
Keby nechcela nemala napisat prispevok ktory sa da komentovat a riesit to na mk ale riesit s tym hadom, co si ho roky nosila na krku

keman7
1. júl 2025

To co nenasiel pri tebe, hladal inde. Chyba je aj v tebe...nebola si prenho idealna manzelka. Urcite rozvod. Obaja si zasluzite svoju vlastnu cestu.

pralinka25
1. júl 2025
@keman7

To co nenasiel pri tebe, hladal inde. Chyba je aj v tebe...nebola si prenho idealna manzelka. Urcite rozvod. Obaja si zasluzite svoju vlastnu cestu.

@keman7 lenze takto sa veci neriesia. nie pri nevere nie je chyba na oboch stranach ale na strane nevernika. ak je nespokojny ma to riesit normalne sa rozist a potom zacat inde a nie sa kurvit tri roky. a idealny partner nie je nikto. taky clovek neexistuje. navyse mozes byt neviem aky vzdy sa najde niekto lepsi. a ani nemusi byt lepsi casto ide len o adrenalin zo zakazanecho, neznameho, noveho. aj keby bola neviem aka proste nevera je cez. ved ak nebol spokojny mal jej to povedat, mal komunikovat riesit snazit sa nieco zlepsit zmenit. milenka nie je riesenim.

krasneleto
2. júl 2025

vsetky ste tu mudre o to pokoj... ma dve malolete deti a dom, ktory patri muzovi... si myslite, ze okrem sklamania , rozvodu ktory ju caka, vysvetlovanie detom atd... je len tak mavnutim ruky si zariadit novy zivot?

evickuska
3. júl 2025
@krasneleto

vsetky ste tu mudre o to pokoj... ma dve malolete deti a dom, ktory patri muzovi... si myslite, ze okrem sklamania , rozvodu ktory ju caka, vysvetlovanie detom atd... je len tak mavnutim ruky si zariadit novy zivot?

@krasneleto a je podla Vas lepsie deti vychovavat v takomto vztahu? aby toho boli svedkom? brali neveru ako sucast zivota?
dom na manzela? by som mu dieta neporodila kym by sme nemali istotu, ze nas nevysackuje 🤷‍♀️

pribinak
3. júl 2025

Radšej by som šla do podnájmu ako s ním žiť. Fakt odpustíš aj neviem kolky krát len preto že dom je jeho?

Žiaľ, potom si ďalšiu neveru priam až pýtaš …nejaká sebaucta u teba asi neexistuje

koniarova
7. júl 2025

@autorka, čo máš nové?

jarulienka121
7. júl 2025

@anonym_autor Najprv by dostal odomna facku jak hrom,potom by som od neho odišla aj z deťmi(ak máš možnosti ) ak nie by som si začala užívať život tak že snim žijem a vlastne si robím čo chcem 😊

perzskykocur
11. júl 2025

Ja len, že držím ti palce ❤

anonym_f197ab
26. sep 2025
@anonym_autor

Ahojte, momentalne som u rodicov aj s detmi. Nakoniec som sa tak rozhodla, ze aspon par nocí tu pobudnem.
Cítim voci nemu taky odpor a hnev, ze som sa s nim nedokazala ani poriadne rozpravat. Nepovedala som mu, ze to viem,ale myslim si ze to tusi, lebo bol nervozny.
Vsetko som si nechala prejst hlavou, aj spätne zrekapitulovala posledne 3 roky nasho vzťahu a naozaj nema zmysel to dalej natahovat.
V stredu sa vratim domov bez deti a vylozim rovno karty na stol.

@anonym_autor ahoj, zazivam podobne, 3 roky paralelny druhy muzov vztah, dve malicke deti... Ako si sa rozhodla?

Strana
z3