icon

Manželovi sa nepáči nič, čo robím, čo ďalej?

8. sep 2024

Baby môjmu mužovi sa na mne nič nepáči , urobim nejaký nový recept nechutí mu, upracem nie je dobré, mám 36 rokov ,hovorí mi ,že som ako staršia panicka, proste nepáči sa mu nič , čo spravím, navarim ako vyzerám ...mám kilov a som pre neho tlsta ,škaredá skrata...asi pôjdeme od seba..nemám chuť s ním ani spat..

Strana
z2
miskakyska
8. sep 2024

...no už by mal otlačený tĺčik na mäso medzi očami...😆😆 ženy, že toto trpíte ..ja by som to nedokázala

sulavikova
8. sep 2024

A pán dokonalý robí všetko podľa vašich predstáv?! Kks, dávno by som ho kopla, viete kam.

dharmasanata
8. sep 2024

Tak nech šúcha naspäť k mamičke

oli18
8. sep 2024

Boze, zeny a vy tym svojim chrenom neviete vytknut, ako oni vyzaju. Ci to mate modelov? Toto si nechate od tych vasich netaktnych debov? No toto by som si teda nenechala. Ako sa do hory vola, tak sa z hory ozyva.

888elizabeth
9. sep 2024

Ak je hodnotný muž, môže si dovoliť chcieť krajšiu. To znamená, že ak dobre zarába (nadpriemerne) a má spoločenský status, je dobre stavaný, cvičí, inteligentný.

Ak nie je muž s vysokou hodnotou, takzvaný alpha samec, tak je to len nudný beta chlap, ktorý má nízke IQ a prehnané sebavedomie.

Ale ozaj, muži takto reagujú, keď nemajú sex, či orál. Samozrejme viackrát týždenne, nie 2x za mesiac.

otvorena
9. sep 2024

@888elizabeth to posledne je pravda ale ze ozaj😆

princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
4. okt 2024

To prišlo z ničoho nič? Nejaká kríza stredného veku? Ho treba trošku usadiť...

Strana
z2