Manželské povinnosti
Ahojte.
Áno viem je to otázka ktorá je taká čudná ale..máme 1.5r synčeka je to živé striebro naštastie potom všetkom čo mi život udelil💙Na všetko čo sa tyka domácnosti som sama. Aj na malého. Ani raz ho neprebalí, ako je doma. Keď si manžel navarí tak povie že predsa nemôže uvariť aj si po sebe upratať. Nato radsej nič uz nepoviem. Niektoré dni som fakt rada, keď je večer a malý zaspí a ja mam chviľu pre seba. Sex je u nás tak raz za tyžden ra za dva. Podľa manžela je to moja manželská povinnosť aj cez to všetko. A ja nadtým rozmýšlam stale že či to len ja som taká že sa mi už fakt nechce alebo to máte aj vy tak niektore? A najhoršie je pre mna, ked je sním cez víkend viac že sa snim hrá a tak..tak mi povie, že veď si nič také nerobila🙄
@mizoko ano, vo velkej casti populacie vynuteny sex v manzelstve nie je znasilnenie. To je desive. Druha vec je, ze kolko zien je ochotnych spristupnit medzinozie len pre "pokoj v rodine" alebo kvoli tomu aby si nenasiel inu. Nedonesie to ani pokoj v rodine, pretoze aj tak je v tom vztahu dusna atmosfera a ani dostatok sexu nie je zarukou vernosti. @zdenka11081983
@viestta to je vidno aj v diskusiách tu na MK, keď sa niekto sťažuje, že mu kleslo libido, alebo že ho partner núti mimo jeho chuť, hneď je tam xy rád, že sa má premôcť 🤦 Mňa by taký sex asi urazil, keby bol len aby bol pokoj.
@viestta to je vidno aj v diskusiách tu na MK, keď sa niekto sťažuje, že mu kleslo libido, alebo že ho partner núti mimo jeho chuť, hneď je tam xy rád, že sa má premôcť 🤦 Mňa by taký sex asi urazil, keby bol len aby bol pokoj.
@michaela329 akoze niekedy s jedlom rastie chut. Ale urcite by som sa nepremahala pri debilovi
@michaela329 nedavno tu bola siahodlha debata o tom, ze ci sa ma zena premoct ci nie. To bolo tiez zaujimave pocitanicko. Pri niektorych prispevkoch sa mi az procesor zasekol. Nazory zo sestnasteho storocia... Vrchol bol, ze na co si sa vydavala, ked muzovi odopieras sex?
Ahoj, daj pozor, aby si opäť neotehotnela, lebo nie je ľahké ostať sama s 2 deťmi. Mám pocit, že s týmto magorom už dlho nevydržíš, lebo sa správa k Tebe ako k handre. Hlavne si uvedom, že nie je Tvojou povinnosťou toto trpieť.
@michaela329 nedavno tu bola siahodlha debata o tom, ze ci sa ma zena premoct ci nie. To bolo tiez zaujimave pocitanicko. Pri niektorych prispevkoch sa mi az procesor zasekol. Nazory zo sestnasteho storocia... Vrchol bol, ze na co si sa vydavala, ked muzovi odopieras sex?
@viestta jaaaaaj tak ak chcem sexovať musím sa vydať? A bez toho to nejde? To tam nepísali náhodou? A to že sme manželia neznamená že keď som úplne hotová z práce a domácnosti alebo mám zdravotné problémy tak po mne bude chlap skákať lebo on chce. Snáď to musia chcieť obaja. Ja viem že to nie sú tvoje myšlienky ale normálne má to zarazilo. Tak dlho sa tu bijeme za rovnoprávnosť a ženy furt takéto hovna majú v hlavách. Ale čo sa divím keď vedením SLC je poverený človek ktorý feminizmus priradí k fašizmu a pani čo mu oponuje názve v liste " telnatou osobou".
@kika541996 nemyslím si že je to tvoja povinnosť myslím si že obaja partneri by mali pracovať aj tom aby ten druhý mal na to chuť akýmkoľvek spôsobom či už sa staral viac o seba alebo napríklad viac pomáhal s malým aby si nebola tak unavená a tým pádom mala chuť častejšie atd atd … mal by sa trocha pričiniť o to aby tá nebudil a nie len očakávať že prešli dva dni tak poďme na to
@nikoleta999 kks tak moj mi dokazal položiť otázku, či môže ísť do Bratislavy hrať futbal ( sme z opačneho konca republiky), po tom, čo naše dieťa už tri týždne horučkovalo a to ešte sa ma spýtal akurát po príchode z urgentu. Že vraj vybavil rodičov keby dačo že prídu ( bývajú 30 km od nás) ...nie to ešte aby mi povedal ze nepôjde do mesta si sadnúť keby sa ja necítim dobre. Ale mne je už dávno jasné, že mam vedľa seba neempatickeho chlapa...
@milka1988 Uff, tak to mi je ľúto, že to takto niektoré ženy máte a nemáte pomoc od manželov, čo sa týka detí... A teda v čase choroby dieťaťa to dupľom :/
@kika541996 úprimne? Už by som bola vdova, keby som toto mala doma...a sex nie je povinnosť, má byť radosťou a potešením. Ak je to povinnosť, tak je niečo nesprávne. A to aj s Tvojím mužom, keď mu to takto nevadí.
@michaela329 jaj nepreháňaj
@kika541996 osobne neznášam slovo povinnosť... nie som nikoho otrok ani nesvojpravna🤦♀️

@viestta nooo,mala som kolegov ktorí preberali že keď manželku donútia k sexu tak to nie je znásilnenie veď je to ich žena a ona predsa musí. Kebyže to nepočujem od nich tak neuverím.
@mizoko ano, vo velkej casti populacie vynuteny sex v manzelstve nie je znasilnenie. To je desive. Druha vec je, ze kolko zien je ochotnych spristupnit medzinozie len pre "pokoj v rodine" alebo kvoli tomu aby si nenasiel inu. Nedonesie to ani pokoj v rodine, pretoze aj tak je v tom vztahu dusna atmosfera a ani dostatok sexu nie je zarukou vernosti. @zdenka11081983