icon

Manželský problém - holenie intímnych častí

14. nov 2020

Píšem anonymne, nakoľko som tu dlho a toto nechcem riešiť verejne. Takže, jedná sa o to, že mm chce, aby som ju mala stále vyholenú, ale on sa nemieni holiť. Keď mu poviem, že mne sa to nepáči, tak sa zasmeje alebo prevráti očami akoby som si vymýšľala. Bola som za kompromis, čiže skrátené a upravené, ale jemu to nestačí. Sme spolu 13r.

Strana
z2
hederamonstera
14. nov 2020

to vazne?....

autor
14. nov 2020
simsalabim
14. nov 2020

Je zvlastne, ze po 13. rokoch manzelstva sa o tomto neviete porozpravat.

autor
14. nov 2020

@simsalabim Ja som mu svoj názor povedala, aj navrhla kompromis, ale druhá strana to akosi nechápe, či lepšie povedané nechce 😒

janulka1802
14. nov 2020

Nie som dáka konzerva, aj sa holím na intímnych partiách, ale najlepšie sa cítim, keď mám krátke "strnisko" alebo kratučké chĺpky. Necítim sa dobre, keď
by som mala mať
bobra, čo nikdy nenechávam, ale ani ako bábo a mne by to vadilo, aby som mala byť vždy vyholená dohladka. U mňa by nepochodil. Je to Tvoje telo, takže Ty máš
hlavné
slovo a že on nechce nič, tak to ani nekomentujem.

simsalabim
14. nov 2020

No tak ty nechap, o co ide jemu. Hol alebo nehol sa tak, aby to vyhovovalo tebe 🤷‍♀️

autor
14. nov 2020

@janulka1802 Veď toto som mu navrhla. Nie úplne do hladka. Mne by on vadil vyholený, ale kombinácia ja hladká a on strnisko mi vadí. Bolí ma to a on si myslí, že ja som divná ☹️

autor
14. nov 2020

@simsalabim Chcela by som tento problém vyriešiť raz a navždy.

simsalabim
14. nov 2020

No ved vyries. Hol alebo nehol sa podla toho, ako chces ty. Ci aj uces nosis podla neho?

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
ivca88
14. nov 2020

Ja by som s tým nemala problém. Dokonca ak si potrpí na úplne hladké, tak by som rada šla aj na laserové odstránenie, keď ho ON zaplatí 🤷😁

autor
14. nov 2020

@ahoj0 A už si jazdila vyholená na nevyholenom chlapovi? Ja mám pocit akoby som jazdila na kaktuse!

judar
14. nov 2020

:D lahka pomoc...navrhni mu ze mesiac nebude sex a potom sa uvidi ked si nevstupi do svedomia :D kamaratka tiez mala tento problem a vyriesila to tak ze na kamaratskom stretku ten problem irobicky podotkla ze jeho dobry kamosi nan kukali, po slovnej potupe pristupil na zmenu

autor
14. nov 2020

Asi ste ma nepochopili. On sa vôbec nebolí a ani nechce, vyžaduje to iba odo mňa.

autor
14. nov 2020

* neholí

ivkazba
14. nov 2020

A toto riešite 13 rokov? Veď takéto veci sa riešia na začiatku vzťahu, nie po 13-tich rokoch.

autor
14. nov 2020

@ivkazba Mali sme problémy a toto je posledné 3 roky cca.

dusankomoj
14. nov 2020

No,a ja by som mala problém!Prečo by sa mala prispôsobovať iba autorka? Hlavne keď s tým nieje uplne stotožnená. Nech sa holí aj on,aby vedel aké je to fajn otravné! Upraviť áno,ale udžiavať stále dohladka?

hederamonstera
14. nov 2020

no len tu je skor problem nie ci oholit alebo neoholit, ale ze ona musi a on NEmusi, aj ked si to ona zela...

adusa1987
14. nov 2020

Nakakala by som mu neholis sa ty neholim sa ja.zacni si holit budem aj ja...mi s tymto probpem nemame raz sice podotkol zeby som sa mohla uz oholit a ja ze hej mohla ale ty by si si ten kaktus akoze tiez mohol...a posiel sa aj on oholit. Zasa nam nevadi ani ked sa mazname a mame take jemne strniska tam dole...nepotrebujem od neho aby to mal vecne oholene ale ani dzunglu neznesiem...ale je to dohoda.pekne sme si to vysvetlili

0silvia0
14. nov 2020

Daj ultimatum, bud obaja alebo ani jeden. Ak sa on vobec neholi, tak nemoze mat logicky ziadne strnisko a nemoze ta to boliet.

autor
14. nov 2020

@0silvia0 To už som skúsila. On si myslí, že chlap sa holiť nemusí a ja si iba vymýšľam, že ma to bolí.

ivkazba
14. nov 2020

A predtým ste to mali ako? Posledné 3 roky máte tento problém. A prvých 10 rokov to fungovalo ako v tomto? Predpokladám, že to fungovalo tak, že ste boli spokojní obaja. Či...

autor
14. nov 2020

@0silvia0 A nič z toho nemám 😒

autor
14. nov 2020

@ivkazba Áno, bolo to ok. Teraz to pomáli vyžaduje.

ivkazba
14. nov 2020

Pýtala som sa, ako ste to mali predtým. Na to neodpovedala. Holila sa predtým či nie? A on sa holil predtým či nie?

dusankomoj
14. nov 2020

Nech to vyskúša iba jeden RAZ (povedz,že vtedy vyzerá väčší) a uvidíš keď to začne dorastať,aj sa zblázni.

goodidea
14. nov 2020

Ale veď keď sa neholi...nemá strnisko...ale dlhé mäkké chlpky

evaachesa
14. nov 2020

Urob mu napriek a nechaj si poriadneho bobra aj ty, že či s tým bude ok 😅 možno mu dôjde...potom už fakt neviem...len ho niečím ovaliť po hlave 🤔

nevenka
14. nov 2020

No ja osobne mam problem, ze mne sa komplet tie miesta po holeni tam zapaluju, vyslovene to mam bolestive na kozi, nic mi nepomaha. A to ja od puberty mam problem s nadmernym ochlpenim, ale hormony brat nemienim, ani to nejak extra nepomahalo. Takze si musim holit v podstate furt cele nohy, zadok, atd...nejdem to do detailov rozoberat. Ale po tych rokoch, co sme spolu, moj muz to chape a dosli sme na kompromis, to skratenie, upravenie, on aj ja, ked mam naladu, tak je aj uplne dohladka, ale potom sa "liecim" dalsi tyzden...🙄...A este niektore zeny maju aj male pysky kus vacsie, tak aj to vadi pri chodzi, sme sa o tom s babami bavili. No nie sme ako z rozpravky namalovane, dokonale. Ani chlapi nie su. Ale.ze sa nevie prisposobit, mne to pride nejake cudne...Hlavne, ak to pride tak "zrazu"...🤔

Strana
z2