icon

Manželský problém - holenie intímnych častí

14. nov 2020

Píšem anonymne, nakoľko som tu dlho a toto nechcem riešiť verejne. Takže, jedná sa o to, že mm chce, aby som ju mala stále vyholenú, ale on sa nemieni holiť. Keď mu poviem, že mne sa to nepáči, tak sa zasmeje alebo prevráti očami akoby som si vymýšľala. Bola som za kompromis, čiže skrátené a upravené, ale jemu to nestačí. Sme spolu 13r.

Strana
z2
ayanamirei
14. nov 2020

laserova depilacia obom a problem vyrieseny 😀 ziadne chlpy, ziadny problem

leuchtturm
14. nov 2020

no nezavidim ti, ze musis posluchat chlapa a to este mas takeho, co ta ani neberie vazne. Nuz ale, ty s takym zijes dobrovolne...tak sa nediv.

evaachesa
14. nov 2020

@nevenka trvala laserová epilácia a problém máš vyriešený ☺️

lalenka33
14. nov 2020

Veď keď sa on neholí,tak čo ťa bolí?Veď musí mať normálne chlpi a nie strnisko.Vďaka Bohu,že my máme obaja na tieto veci rovnaký názor a sme alergickí na chlpi.

simca06022011
14. nov 2020

Tak keď sa nechce holiť tak sa nehol podľa jeho želania. Pre mňa by to ani nebolo na diskusiu. On mi vyjsť v ústrety nechce, nebudem sa ani ja trápiť. Ja ta chápem úplne...

tosomja
14. nov 2020

Neohol sa ani ty, nechaj "baranicu" a zasmej sa a prekrut očami aj ty 🤦

nevenka
14. nov 2020

@evaachesa no nemam na to peniaze, akoze fakt, cele nohy, zadok, brucho...este dole...a raz na to nestaci ist. Nie je to pre nas taky problem, ako to asi vyzera, proste my tie chlpy prezijeme a nie je to priorita v nasom vztahu. Skor som o tom uvazovala, teraz uz ani nie. Mozno skor po detoch o zmenseni prs, ako toto...ale dakujem za radu 😊

tana2308
14. nov 2020

@nevenka si sa prezradila práve🤐

evaachesa
14. nov 2020

@nevenka no áno, je to na dlho a niečo to stojí...ale tak dá sa našetriť lebo aj tak musíš mať aspoň 3-4 mesačné odstupy...ale keď si s tým už v pohode, tak nie je čo riešiť 🙂
@tana2308 čím sa prezradila?🤓

ninusa221
15. nov 2020

Tak mu skúste povedat že ste boli na gynde a že maš infekciu a doktor ti povedal že to môže byt stoho že on sa neboli a ked sa spýta že prečo si mu to povedala tak mu povedz že lebo ste museli prisť na príčinu takže bud sa oholi alebo nebudete moct spolu spavať... neboj sa hned sa začne😅

verca888
15. nov 2020

@ninusa221 heh dobreeee. no aj toto je mozno sposob, ako dosiahnut svoje heh

karolinakr
15. nov 2020

😄😄
Že treba to raz a navždy vyriešiť.
Navrhni mu rozchod!!

Strana
z2