icon

Masturbácia muža

petra1102
23. sep 2021

Ahojte všetci
Mam taky menší problém. Teda neviem ci to takto môžem nazvať ale rada by som vedela vás názor taktiež ak sa tu nájde aj nejaký muž tak názor aj jeho
Som so svojím mužom 4 rok
Mame 3rocne dieťa vsetko je ok .. ja sa snažím vo všetkých smeroch
Je o neho postarané tip top v každom smere
Taktiež o domácnosť a dieťa
Co sa tyka sexu vždy to bolo dokonale jednoducho take spontánne zivocisne
Rozumiem tomu ze po rokoch resp. Asi po mesiacoch sa táto vášeň stratí ale ved okej vždy sa to dá spestriť
Ja sa o seba Starám aktívne cvicim som upravená milá (pretože muži nemajú radi zamracene ženy ahahah)
Jednoducho môžem o sebe tvrdiť ze nemá dôvod...na to co robi každý boží den
Ja som.mu k dispozícii v akúkoľvek hodinu kedy si len spomenie
Mam kopec pomôcok eroticke prádlo...jednoducho chcem tým povedať ze cítim ze som bokom.mne hovorí ze je unavený
Ale cez týždeň nemáme vôbec sex víkend ano
Nechápala som preco potom. Som sa utesovala ze asi ozaj je unavený no asi pred 2 mesiacmi som zistila ze môj muž masturbuje každý jeden deň čo je v práci niekedy aj 2x(robi od po-pi
Ako dobre utesujem sa ze som rada ze nejde za inou ale mna trápi skôr to ze ci na tom nieje uz závislý.ozaj si myslím ze si vieme spolu ten sex uzit
Proti masturbácii nemám absolútne nič. Ale pokiaľ sa prehana uz sa ma to dotyka
Raz som si urobila srandu a povedala ze sex nechcem ze som si pomohla sama.on sa normálne urazil a povedal ze ho podvadzam ehmm.. tak som sa len zasmiala baby povedzte mi ze je to normálne. Ze si muži honia každý deň 😅😅😅😅😅 lebo ja neviem ci mam plakat alebo sa smiat..

Strana
z4
iva1234
4. nov 2021

@janickacrazy urcite by to za pokus stalo, ale po tych 14rokoch co sme spolu, takato ignoracia mojich potrieb😄 zacala cca po 3rokoch, cize nie je to len kratkodobe, a odkedy mame deti je to este horsie, lebo priestor sa nam zuzil len na 3hod denne po 20:00. Ja som velmi trpezliva, skusam pravidelne take nenapadne lakanie, ,,pozri mam nove nohavicky" a tvarim sa ze nic len mu ich ukazujem, alebo sa predklanam, ze nieco docahujem pod sedackou🤣 je to vycerpavajuce stale rozmyslat ako ho vybudit, aby to nebral ako natlak a neskoncili sme pri hadke, sem tam sa chyti, ale viac ako raz do tyzdna sex nemame. Ja som tym hlavne chcela povedat autorke, ze bud je to len kratke obdobie, co s niecom suvisi, alebo je to skratka taka povaha, tak netreba ist hlavou proti muru a trapit sa tym viac ako je nutne, nahovarat si stale, ze to je moja chyba, niesom dost atraktivna, nevoniam mu, pacia sa mu ine zeny, neuspokojujem ho...ja som sa toolko naplakala kvoli tomu, tolko hadok co sme mali a k nicomu to nebolo.

janickacrazy
4. nov 2021

@iva1234 no nemáš to jednoduché, môj by zase sexoval aj dvakrát za deň, ja môžem aj vo vreci behať a nové nohavičky schovavam, lebo inak by sa na mňa hneď vrhol 😂

karolinakr
4. nov 2021

@iva1234
@janickacrazy vy dve by ste si mali vymeniť manželov 🙂

karolinakr
4. nov 2021

@iva1234 to čo ma človek doma si neváži, čo by dali iny chlapi za to, keby mali doma taku samicu. Jedna sa raz na fore sťažovala, že ju muž zanedbava, dostala tam 30 ponúk na sex od sexuchtivých chlapov, tvoj muž je slepý !!!

iva1234
4. nov 2021

@karolinakr ale pritom zena to nema az take jednoduche ked si niekoho hlada na sex, sice ponuk by aj vela bolo, ale my zeny sme asi ine, nechnapneme hned len tak po niekom, a dalsi problem je v diskretnosti, vsak ja uz som aj nad milencom uvazovala kedysi, ale akym? Jediny ozaj diskretny by bol tiez zenaty, ale co tahat muza z inej rodiny a trapit dalsich? To nieje realne riesenie. A taka zena v domacnosti s detmi tych prilezitosti najst niekoho len na sex nema😄

janickacrazy
4. nov 2021

@karolinakr no teda to by som dopadla, nie, nie, ja si nechám toho svojho 😂

neukojena
1. feb 2022

@petra1102 ahoj ja tvojho muža chápem mám ten istý problém vlastne ani neviem či to je problém alebo neustála chuť na sex myslím na dlhý kvalitný sex aj z neznostami a všetkými tými euforickymi preletmi v nekonečne krásnom raji menom orgazmus .

Strana
z4