icon

Masturbácia na bruchu: čo na tom vzrušuje?

oldmen
Dnes o 16:03

S priatelkou ked sa milujeme trva to aj viac ako hodinu ale vzdy ma chut pohrat sa sama a velmi radaa na bruchu. Nemam s tym ziadny problem dokonca sa mi to tak aj paci.
Ona mi nevie presne povedat co ju na tom tak vzrusuje ma to tak odkedy zacala dospievat.
Ak ste tu take co to tiez mate takto rady skuste mi zmyslu plne povedat co je na tom to prave orechove. Dikes

Strana
z2
svetlonos
Dnes o 16:07

Ďalší nový úchyl na MK?

anonym_332ed4
Dnes o 16:08

nechápem

bg92
Dnes o 16:08

??? Ved sa spytaj priatelky ty uchyl

a0
Dnes o 16:09

Ako na bruchu leží, či ako to myslíš? 🙄

anonym_b7ff5b
Dnes o 16:10

Opytaj sa jej a pridi nam to vysvetlit 🙈

anonym_9a3e56
Dnes o 16:15

Čo na tom nechápete milé žienky? Masturbuje tak, že leží na bruchu. Čítanie s porozumením nič?

anonym_a682ba
Dnes o 16:16

kludne sa ma pytaj ja ti prezradim vsetky moje tajomstva. narozdiel od inych s tym nemam problem.

doriiis
Dnes o 16:19

Úplne jednoducho povedané: je to lepšie a intenzívnejšie ako na chrbte. Koniec vysvetľovania.

a0
Dnes o 16:20
@anonym_9a3e56

Čo na tom nechápete milé žienky? Masturbuje tak, že leží na bruchu. Čítanie s porozumením nič?

@anonym_9a3e56 mňa skôr zaujíma celé prevedenie tejto masturbácie 🤣. Myslím, že aj ostatné

anonym_9a3e56
Dnes o 16:21
@a0

@anonym_9a3e56 mňa skôr zaujíma celé prevedenie tejto masturbácie 🤣. Myslím, že aj ostatné

@a0 .... No tak to s vami musí byť celkom nuda, keď si to nevieš ani predstaviť

anonym_6e328d
Dnes o 16:34

Bud som debil ja ze nechápem vôbec 😀😀😏 alebo si to zle napísal 🤔😀

anonym_90977f
Dnes o 16:41

A ako inak ma masturbovat? Na chrbte?

a0
Dnes o 16:48
@anonym_9a3e56

@a0 .... No tak to s vami musí byť celkom nuda, keď si to nevieš ani predstaviť

@anonym_9a3e56 nuda len preto, že som si to nerobila ležiac na bruchu? Zvláštny úsudok 🤷🏼‍♀️

anonym_9326a6
Dnes o 16:48

Ja som asi mimo, ale ako sa dá masturbovať na bruchu? 😀 Neviem si to nejako technicky predstaviť.

anonym_82edc0
Dnes o 16:49

Asi som už stará na tohto nového koníka 😂

oldmen
autor
Dnes o 17:06

Chudaci vsetci ste ste tu s nikom anonym.

doriiis
Dnes o 17:09
@oldmen

Chudaci vsetci ste ste tu s nikom anonym.

@oldmen ... Ja nie a pekne som odpovedala.

anonym_0007a0
Dnes o 17:19
@doriiis

Úplne jednoducho povedané: je to lepšie a intenzívnejšie ako na chrbte. Koniec vysvetľovania.

@doriiis ha ha aj ja budem za nechápavú, ako? ide o moje ci partnerove ruky/prsty na inkriminovanom mieste, aku v tom hra rolu, ze je zena na chrbte, boku, stoji.. Na bruchu ako? Lezi, zadok hore.. ?

moonlight1210
Dnes o 17:20

Medzi vnutornostami mas vela nervovych zakonceni. Aj tzv. “druhy” mozog.
Tak asi preto jej je to prijemnejsie, lebo je v tomto smere v tych miestach viac senzitivna na tlak, a pod.. Zrejme.
Ona musi vediet.

doriiis
Dnes o 17:25
@anonym_0007a0

@doriiis ha ha aj ja budem za nechápavú, ako? ide o moje ci partnerove ruky/prsty na inkriminovanom mieste, aku v tom hra rolu, ze je zena na chrbte, boku, stoji.. Na bruchu ako? Lezi, zadok hore.. ?

@anonym_0007a0 .... Skús a uvidíš. Je až smutne, koľko žien nepozná nič iné len ležanie na chrbte.
A že MK je miesto, kde sa dozvedia, že masturbácia na bruchu existuje. Čo ste z kláštora všetky?

anonym_43d65f
Dnes o 17:27

@oldmen a robí sa rukou alebo sa šúcha pindou o posteľ?

anonym_0007a0
Dnes o 18:12
@doriiis

@anonym_0007a0 .... Skús a uvidíš. Je až smutne, koľko žien nepozná nič iné len ležanie na chrbte.
A že MK je miesto, kde sa dozvedia, že masturbácia na bruchu existuje. Čo ste z kláštora všetky?

@doriiis no velmi rada vyskusam, ale teda rukou poznam, a o postel/vankus nemam chut. Nic prevratne a oci otvarajuce na tom nevidim.

mozembytktokolvek
Dnes o 18:20
@a0

@a0 presne si to vystihla, potrebujem obrazok alebo mi to nakreslite

anonym_154ddc
Dnes o 18:48

Ani ja nechapem ako na bruchu😅

a0
Dnes o 19:12
@anonym_154ddc

Ani ja nechapem ako na bruchu😅

@anonym_154ddc tak sa pridaj do klubu kláštorných míšiek 😂

anonym_154ddc
Dnes o 19:16
@a0

@anonym_154ddc tak sa pridaj do klubu kláštorných míšiek 😂

@a0 to je ok ale vysvetli to už konečne niekto, keď teda sa vie o čo ide😁

a0
Dnes o 19:20
@anonym_154ddc

@a0 to je ok ale vysvetli to už konečne niekto, keď teda sa vie o čo ide😁

@anonym_154ddc nie, lebo sme tu očividne tie, čo nevedia a klamári 😂😂😂

anonym_0007a0
Dnes o 19:27
@anonym_90977f

A ako inak ma masturbovat? Na chrbte?

@anonym_90977f ved na chrbte, normalne, ruka/vibrator dole a ides.

anonym_90977f
Dnes o 19:29
@anonym_0007a0

@anonym_90977f ved na chrbte, normalne, ruka/vibrator dole a ides.

@anonym_0007a0 tak ty si ešte naozaj neskúšala normálne masturbovať? Veď to už aj malé detičky takto robia. Na bruchu. Kriste ženy. V dospelosti vás treba učiť, čo je dobré?

anonym_154ddc
Dnes o 19:51
@anonym_90977f

@anonym_0007a0 tak ty si ešte naozaj neskúšala normálne masturbovať? Veď to už aj malé detičky takto robia. Na bruchu. Kriste ženy. V dospelosti vás treba učiť, čo je dobré?

@anonym_90977f takže sa len šúchať? či čo

Strana
z2