icon

Máte doma necitlivého partnera?

1. apr 2024

Aj Vas muž je necitlivy? Myslím to tak, že keď máte nejaký problém ci problémy, tak Vás nedokáže pochopiť, stále vraví, že je to moja chyba a aká som atď. Ja som pritom presvedčená o mojich dobrých úmysloch a verím tomu, co cítim. K deťom vie byť citlivý, aj ku dcérke, keď plače povie jej neplackaj, nemá problém ju utitis. Keď sa trápim ja, aj keď by som celú noc preplakala, tak mne slzy neutrie a nepovie aby som neplakala. Nechá ma v takomto zubozenom stave celý tento čas..

Strana
z2
autor
1. apr 2024

@mrkvicka060 necitlivy napríklad tak, že mi ani neodpovedá na môj problém a nehľadá ani žiadne riešenie.

ckocka
1. apr 2024

Ak ten problém znamená že má viac pohnúť zadkom tak nie je necitlivý ale lenivý.

koniarova
1. apr 2024

Neodpovedá ti,lebo podľa neho máš furt problém len ty.

timing
1. apr 2024

A bol nauceny domacim pracam? Ci ked si bola na md,rd si makala ty v domacnosti a on prisiel a uz nemusel lebo bolo? Teraz po nom chces,aby to zacal robit?
Ja ako ozaj nerozumiem,preco si toto zeny dobrovolne pocas RD robia. Ved logicky uvazujem do buducnosti, viem ako funguje rodina a co sa s nastupom prace zmeni. Tak zavediem v predstihu zmeny. Bud muz pomoze alebo z narokov na domacnost upusti zena. Teraz si frustrovana, reves lebo nemas system.
On ke rozmaznany,nenauceny. No mas co robit

sissy27
1. apr 2024

To by si ty mala vediet, kde su vase problemy. Z toho co si napisala to vyzera tak, ze si prenho len sluzka, kucharka a opatrovatelka. Ziadna komunikacia, ziadny respekt. Este napis, ze nevies kolko zaraba a na domacnost si musis pytat…

aliaray1
2. apr 2024

Na vysavanie nech teda kupi roboticky vysavac a na riady umyvacku, na pradlo susicku, raz za pol roka nech zaplati tepovaciu sluzbu a raz za mesiac - 2 upratovaciu.

Robis aj ty, deti aj domacnost mate spolocnu, navyse si zena (zarabas spravidla uz kvoli pohlaviu menej). Naco ti vlastne potom je, ked vsetko co robi je, ze dojde domov, doma full servis a on sa len pozabava s dietatom a dovi...? Naco je takyto nevztah?

Co robi pre teba?

danica2711
2. apr 2024

prepáč, ale čo si si vzala, to máš, neverím, že pred svadbou bol citlivejší. Zmeniť sa to asi nezmení, to je povahová črta, ak s ním chceš ostať, musíš sa s tým len naučiť žiť. Nepripúšťať si to tak, snažiť sa riešiť situácie, predchádzajúce tvojmu plaču - ak si rozdelíte prácu v domácnosti, nebudeš mať dôvod plakať, že si preťažená a pod.

petra92
2. apr 2024

Ja ti rozumiem, ja som občas tiež vyčerpaná tak revem lebo to je lepšie ako by som mala vybuchnúť napr na deti alebo muža. Ale keď už plačem je fakt zle. Ale naposledy som sa opustila keď som bola tehotná, 3 mesiace dozadu, riešili sme, že budeme musieť dať našich 🐰 🐇 preč lebo nezvládam starostlivosť aj o nich, už bolo všetko dohodnuté, mali si pre nich prísť a ja som to proste nedala a revala som jak tur, že ich milujem a pukne mi ♥ 🫣a vieš čo? Ten môj ma hodinu držal a hneď zrušil pani, že teda 🐰 🐇 ostávajú. Hladkal ma aj keď som revala jak trafená za "somarinu".

alexis617
3. apr 2024

Vieš ja to vidím tak ,že plačom preukazuješ svoju slabosť ,psychické rozpoložení a tvoj muž to môže vidieť ako psichyclé vydieranie zapametaj si bola si dosť silna vynosiť a porodiť dieťa tak nevidím najmenší dôvod aby si plakala kôli chlapovi ,alebo kôli tomu čo spraví, alebo povie

nazli24
6. apr 2024

Presne podobne..ešte sa naserie a rozzuri že mám slzy a plačem. Plačem často. A tak. Ale aj tak. Neviem tiež je dosť necitlivý pre mňa. Aj kebyže reven celú noc alebo má niečo bolí alebo mi niekto umrie. Alebo čo. Tak on je ok neprituli nič..nepoplace so mnou. A nie je to tým že ma vysoké IQ a malé eq to vôbec

milanemila
6. apr 2024

Nie nie je moj muz taky, pretoze ma ma rad a zalezi mu na mne, podla toho sa sprava 🤷🏼‍♀️ aj ked mam niekedy naladu, ze doslova “mrncim” pre blbosti napr pocas PMS, tak sa tvari sucitne a polutuje ma a pozartuje aky koniec sveta zas a zlepsi naladu aj mne.
Ja sa napriklad este aj 4 roky po prvej sekcii rozrevem, ked vidim v telke prirodzeny porod a ako dieta podaju rovno matke a aj to chape.

Strana
z2