icon

Máte podobné skúsenosti s partnerovými vtipmi?

13. máj 2024

Ahojte,chcem sa opýtať či preháňam alebo čo ,mám proste takého priateľa ,ktorý má stále čapne po zadku ale tak silno z ničoho nič a keď mu vravím nech prestane tak on vraví že to zo srandy,že sa kocha atď..dobré brala som to v pohode ale už to robí častejšie a častejšie aj vonku že sa prechádzame a zrazu mi jednu tresne po riti,dokonca doma keď umývam riad mi dá dole nohavice a plesne na holú ,pritom chápem žeby to robil raz za čas ale mne to nepríde normálne niekoľko krát denne doma stiahnuť priateľke nohavice a dať jej pár na zadok,máte to niekto podobne alebo len môj priateľ niečím trpí 😀

Strana
z2
gribka1
13. máj 2024

@martinmmartin Urobiť z neho chudáka pred kamarátmi, to je už konečná vzťahu myslím.

martinmmartin
13. máj 2024

@gribka1 vyhrozit mu ze co sa stane ak sa to bude opakovat. som myslel. Proste ukazat ze autorka ma na to ublizit jemu tak ako on ublizuje jej. On ju totizto ponizuje a este sa pri tom rehoce a ona jeho moze tiez.

viestta
13. máj 2024

@martinmmartin och ake komplikovane... Na trpaka take komplikovane konstrukcie co sa aj tak minu ucinku. Najlepsie riesenie je nebyt s c.h-ujom, ktory ma nerspektuje. Vychovat ho mali rodicia, nema to robit frajerka

gribka1
13. máj 2024

Vyhrážky nefungujú na každého. To už je tiež konečná.

martinmmartin
13. máj 2024

@viestta Ano, rozchod by bol jednoduchsie riesenie. Preto som sa snazil zistit ze v akom stadiu vobec su

majlo1234
13. máj 2024

Mna moj muz zvykol na zaciatku vztahu buchnatovat do ramena ako svojho seberovneho kamosa, vzdy som odletela pol metra. Az som mu raz pribila naspat z celej sily, a pomohlo instantne

martinmmartin
13. máj 2024

@majlo1234 Rozdiel medzi tebou a autorkov je ale v tom ze ten tvoj ta nechcel tym hlavne ponizit a dokazat si ze si k tebe moze dovolit co chce a nic s tym neurobis. Preto aj prestal. Tento by neprestal

gribka1
13. máj 2024

@martinmmartin Stále si myslím, že keby mu pleskla tiež tak buď to pochopí a prestane alebo zistí, že jemu sa tá bolesť vlastne páči a to už by vedela na čom je.

marsmykkok
13. máj 2024

Ženy podľa mňa je chyba vo výchove chlapcov. Chlapec maly robí dievčaťu zle a berie sa to tak, že sa mu páči a zalieča sa jej... A spoločnosť to ospravedlňuje a nik nerieši, že tomu dievčatku sa to nepáči. Potom chlapi aj v dospelosti nevedia rešpektovať NIE od ženy či pri takomto capnuti, pri sexe, pri randeni ak idú na to rýchlo. Lebo v detstve bolo im to tolerovane a nie dievčaťa sa nebralo ako nie. Proste takí chlapi si potom myslia, že je to hra, že žena vraví nie, nechápu že sa jej to vážne nepáči. Teda je aj na matkách, aby chlapcov naučili rešpektovať dievčatá a čo hovoria a neospravedlňovať ich chovanie že je ok.

martinmmartin
13. máj 2024

@gribka1 Lenze jemu je bolest uplne lahostajna a neponizuje ho v najhlbsom vnutre . A Autorku hej

gribka1
13. máj 2024

@martinmmartin Veď mu ešte nevrátila preplesk, aby vedel ako sa cíti, či?

iwesska
13. máj 2024

Tresni mu po lici a povedz,ze ta to vzrusuje😂

martinmmartin
13. máj 2024

@gribka1 No ale hemu od zaciatku nejde o to niekoho plesknut ale ide o to vlastnu partnerku ponizit a ukazat jej ze NIC s tym nevie urobit a ukazat jej kde je jej miesto.
S plesknutim a bolestou u neho to tak nebude este sa spyta ze ci bude chciet nabuduce aj po hube

viestta
13. máj 2024

@martinmmartin ako vies, ze ju chce ponizit? Co ked ho to obzvlast rajcuje a on si to vo svojej slamou vyplnenej mozgovni vyklada ako sucast predohry? Co ked v nom plesnutie po holej zvysuje libido? Co ked to plesnutie po zadku na verejnosti povazuje za (sice stupidny) prejav naklonnosti a dokazuje tym okoliu (ktore to vobec nezaujima), ze ona je jeho "majetok"?

martinmmartin
13. máj 2024

@viestta No bez autorkineho inputu mozme iba mudrovat jak radio.
Teba by vzrusovalo nieco co tvojmu partnerovi vyslovene vadi?
Preto si myslim ze to jej jojkanie je akasi forma rodineho folkloru a este ho povzbudzuje a stupnijuce ponizovanie je hlavny program

viestta
13. máj 2024

@martinmmartin moje pocity nie su predmetom tejto diskusie

majlo1234
13. máj 2024

@martinmmartin zalezi, ci mu ozaj ide o ponizenie, alebo ho to vzrusuje. V kazdom pripade sa to urcite da vyriesit raz a navzdy

rorino
13. máj 2024

Tak sa ľahko ,ladne otoč a capni mu jednu po papulke,že to tiež zo srandy😉

zanka777
13. máj 2024

@viestta hlava mu narástla len aby mu do trupu neprsalo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂toto je top hláška bože 😂😂😂👌

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
pochod
14. máj 2024

Pleskni mu jednu do gulecnikov na oplátku a uvidíš ako rýchlo ho jeho sranda prejde a uz ta nebude "mlátiť" 😁

xsuzannex
15. máj 2024

Najhorsie, ze on zije v tom, ze sa jej to paci.. jej nesuhlas proste len ignoruje

Strana
z2