icon

Máte s partnerom otvorený vzťah?

9. feb 2023

Žienky ste tu niektorá ktorá máte s partnerom otvorený vzťah? proste si navzájom doprajete obaja aj niečo iné? My sme si s mužom povedali pred časom že by to chcelo aj niečo iné po rokoch pre oboch, s tým že by tam nebola emocionálna nevera.

Poprosím tie ktorých sa to netýka a majú potrebu len vyrývať aby nekomentovali, ďakujem!

Strana
z2
maranta_leuconeura
3. mar 2023

@dorinecka45 ved ziadny vztah nefunguje bez pravidiel 🤷 mnohym na otvorenom vyhovuje to, ze neziju v klamstve a zaroven sa nemusia pretvarovat, na rozdiel od mnohych inych vztahov, kde si partneri aj tak verni nie su, ale zatlkaju, zatlkaju, zatlkaju (a komu tym pomahaju nevedno). Pokial sa stretnu dvaja rovnako naladeni ludia, tak je to pre nich lepsie takto, to je moj nazor

dorinecka45
3. mar 2023

@dadis no ja v tom rozdiel vidim lebo ked uz len chcem ist k lekarovi tak mi musi niekto dieta postrazit.kdezto chlap ked ide k lekarovi,nemusi mu niekto dieta strazit,lebo je doma zena.ale sudum podla seba,lebo moj muz je dlho v praci.ak su dvaja co robia 8h tak potom je to jednoduchsie samozrejme.ak su deti starsie tak to je zas ina situacia,lebo ich nemusi nikto strazit.hm, no je to zaujmava tema.skoda ze ludia ktori tak ziju sa hanbia o tom napisat.ja totiz viem o jednej rodine,kde typek dlhodobo paralelne zije s inou, ale nechcem sa ich na to pytat,kedze nie sme nejak extra kamarati.len mi pride zvlastne ze by to jeho zena nevedela. Nechce sa mi tomu verit.tak je mizne ze maju takuto dohodu, ale tym padom asi iba jednostrannu

mikadooo
3. mar 2023

Hmm. Možno budem za divnú, ale neviem si predstaviť znovu začať celý ten proces sexuálneho zlaďovania s niekým druhým 🤷😄. Trvalo nám x rokov kým sme sa jeden na druhého sexuálne správne naladili, je v tomto kopec drobností, kedy sa ma dotknúť, kde a ako, a naopak, čo nerobiť, pravdupovediac, neviem si predstaviť toto ešte raz absolvovať 🙂. Proste môj chlap teraz presne vie čo chcem, ako to chcem, kedy to chcem. A myslím si, že je to obojstranné (aj keď - to v podstate človek nikdy nevie 🤭).

dorinecka45
3. mar 2023

@maranta_leuconeura no ved ja si tiez myslim ze ak im to obom vyhovuje tak je to fajn, len som bola zvedava na detajly

katariinam
21. dec 2024

Mate niekto? Obnovujem tému

drbig5
20. jan 2025

veelmi rad by som taku zenu :(

katariinam
20. jan 2025

@drbig5 hlasim sa 🤣

Strana
z2