Máte skúsenosti so swingers párty?
S manželom máme skvelý sexuálny vzťah. Obaja sa na seba pri sexe radi pozeráme do zrkadla, natáčame, proste nás vzrušuje pohľad na seba ako sa milujeme a mňa vzrušuje aj predstava, že nás pri tom niekto sleduje. Ešte nikdy som to nikomu nepovedala a nevie to ani manžel. Asi som na to príliš mäkká, ale chcela by som skúsiť swingers party. Nie však za účelom zmeny partnera, ale len pre ten pocit, že na nás niekto pozerá. Trochu som si o tom čítala a vraj zmena partnerov nie je nutná. Má s tým niekto skúsenosti? Ako ste sa o tom porozprávali s polovičkou? Nenarušilo to vaše manželstvo?
@morpheuss Uz sme mali a nie raz,ale toto mam obavu v pripade,ze ideme na swingers,ze proste vsetci budu krajsi a dokonalejsi…proste jedina tato predstava mi vadi
@vaapeter66 nebol som, neviem porovnať... ale osobne si myslím, že modeliek tam bude minimum a že väčšinou tam budú úplne normálne ženy (to isté platí o mužoch). Myslím, že sa obávaš zbytočne.
@vaapeter66 nebol som, neviem porovnať... ale osobne si myslím, že modeliek tam bude minimum a že väčšinou tam budú úplne normálne ženy (to isté platí o mužoch). Myslím, že sa obávaš zbytočne.
@morpheuss to by bolo prijemne prekvapenie😀
@torysheer Zdravim,nasla som temu,ak sa mozem spytat,my s mojim muzom velmi rozmyslame ,no u mna to ma jeden hacik,obavam san,ze kazda bude krasna,krajsia a proste dokonala a ze to budem pre mna kamen urazu…
@vaapeter66 ja som sa toho tiež bála, hlavne môjmu sa páčia veľké prsia a ja ich veľké nemám. No my máme stále medzi sebou očný kontakt, aj keď chytá inú či iný mňa, stále to vnímame ako ,, náš " zážitok a vtedy mi to nevadí . A chlapa ktorý sa dotýka mňa ani nevnímam, pozerám sa do očí tomu môjmu. Samozrejme platí pravidlo žiadne kontakty, a keď niečo dohadujeme, tak výhradne ja. Vždy je to o tom ako si to nastavíte. U nás to vybudovalo ešte silnejšiu dôveru.
@vaapeter66 ja som sa toho tiež bála, hlavne môjmu sa páčia veľké prsia a ja ich veľké nemám. No my máme stále medzi sebou očný kontakt, aj keď chytá inú či iný mňa, stále to vnímame ako ,, náš " zážitok a vtedy mi to nevadí . A chlapa ktorý sa dotýka mňa ani nevnímam, pozerám sa do očí tomu môjmu. Samozrejme platí pravidlo žiadne kontakty, a keď niečo dohadujeme, tak výhradne ja. Vždy je to o tom ako si to nastavíte. U nás to vybudovalo ešte silnejšiu dôveru.
@torysheer Velmi zvlastne,sle vidite to presne ako ja/my.Mozem napisat ss?
@yasina ak nechceš určite do toho nechoď. Ja som mala prvýkrát obavy, ale nakoniec to bolo výborné. Žiadna výmena partnerov, len páry okolo, my len spolu. Keď sme prišli domov, sexovali sme celý deň nabudení :D
@torysheer presne po tomto tuzime aj my,ja by som dala aj zenu,mozno casom aj vymena,lebo potrebujem poradit ohladom tych miest,poslem spravu ak mozem
@torysheer presne po tomto tuzime aj my,ja by som dala aj zenu,mozno casom aj vymena,lebo potrebujem poradit ohladom tych miest,poslem spravu ak mozem
@anonym_727ad2 ak sa môžem spytat co vás na tom láka? Ako ja neviem.. ked niekoho milujem nedokázala by som sa vyspať s druhým muzom alebo sa pozerať na to ako sa chytá druhej. Mozno som staromodna ale vážim si svoje telo a nedám ho niekomu len tak kvôli nejakému pocitu.
Nemyslím to v zlom. Dúfam, ze sa neurazis
@anonym_727ad2 ak sa môžem spytat co vás na tom láka? Ako ja neviem.. ked niekoho milujem nedokázala by som sa vyspať s druhým muzom alebo sa pozerať na to ako sa chytá druhej. Mozno som staromodna ale vážim si svoje telo a nedám ho niekomu len tak kvôli nejakému pocitu.
@anonym_ff78cf Kazdy sme iny ,kazdemu sa paci ine a vzrusuje ho ine a presne o tom je to,ze sa lubime a vieme ,ze toto je hra,nic viac a mame to obaja radi,rovnake predstavy uz roky.Nic viac.Zazitok spolocny.Nenutim nikoho nam rozumiet ,kto to ma rovnako alebo podobne,ten iste chape.
@anonym_727ad2 no ja sa skôr čudujem takým ludom že sa neboja ak sa to prevali medzi deťmi ak majú nejaké.Slobodní bez detí nech si trtulia medzi sebou ako chcu ale ja keby dačo takéto zistim trebars na rodičov takéto prasačiny no kontakt utnem okamžite väčšiu hanbu si neviem ani predstaviť a ono sa kolkokrát ozaj aj nejako prevali.Ja neviem ludia boli vždy prasce čo narobíš.Dnes už druhá téma takáto
@anonym_ff78cf Kazdy sme iny ,kazdemu sa paci ine a vzrusuje ho ine a presne o tom je to,ze sa lubime a vieme ,ze toto je hra,nic viac a mame to obaja radi,rovnake predstavy uz roky.Nic viac.Zazitok spolocny.Nenutim nikoho nam rozumiet ,kto to ma rovnako alebo podobne,ten iste chape.
@anonym_727ad2 chapem. Ano kazdy človek je iný. Nie je to pre kazdeho
@anonym_727ad2 no ja sa skôr čudujem takým ludom že sa neboja ak sa to prevali medzi deťmi ak majú nejaké.Slobodní bez detí nech si trtulia medzi sebou ako chcu ale ja keby dačo takéto zistim trebars na rodičov takéto prasačiny no kontakt utnem okamžite väčšiu hanbu si neviem ani predstaviť a ono sa kolkokrát ozaj aj nejako prevali.Ja neviem ludia boli vždy prasce čo narobíš.Dnes už druhá téma takáto
@liusa82 tak ja som v tomto iná. Asi by som s nim uz nevedela ďalej fungovať. Ublizilo by mi to. A keby sa to dozvedela dcéra.. hm no nrviem
@torysheer Velmi zvlastne,sle vidite to presne ako ja/my.Mozem napisat ss?
@vaapeter66 jasné 🙂
Pekný večer želám😇všimla som si tému a možno by som vedela poradiť, poprípade pomôcť😁poznám ľudí, ktorý robia takéto chaty tu na Slovensku.....teda, myslím že ešte robia, viem vám dať na nich Facebook
@dominikademeter ahoj, tiež by ma zaujímal kontakt, kľudne pošli do ss ďakujem.
@anonym_autor my hľadáme s manželom to isté. Platí tento tvoj príspevok ešte?
@morpheuss Uz sme mali a nie raz,ale toto mam obavu v pripade,ze ideme na swingers,ze proste vsetci budu krajsi a dokonalejsi…proste jedina tato predstava mi vadi
@vaapeter66 casto su tam pary po 40tke ako ked ides na nudaplaz modelka mozno jedna na 100 obycajnych nudistov.

@vaapeter66 s kamoškou som mal raz v bordeli trojku a tá slečna nám hovorila, že raz mala trojku s manželským párom a keď sa to začalo, tak sa manželka rozplakala... ak si neveríš, tak do toho radšej nechoď, nie je to pre každého...