Milenec - málo kontaktu
Neodsudzujte toto je tema ako každá iná zaujímajú ma postrehy ako by ste to videli vy.mam uz roky milenca ak to tak nazvať. V minulosti sme krátko boli spolu a keď sme to ukončili ( ja som to ukončila) odvtedy sme v kontakte až dodnes. A to je to. Keď uz milenca predstavujem si to ako niekoho s kým som v kontakte veľa, takisto veľa stretávania sa a veľa iného aby sme teda medzi sebou niečo mali. My sme sa počas tých rokov stretli dokopy asi 10-15x aj to len nachvíľu ale inak sa vidíme hádam denne keďže žijeme v jednom meste a kontakt mame síce uz sporadickejsi ale mame. Vždy som cítila že mame medzi sebou niečo čo nikde inde som nemala a možno ani on keď ako chlap si ma toľko rokov drží hoci by mohol mat hociktorú inú. Keďže ma priateľku tak mimo vzťahu by mohol mat vždy inú a nie stále mna. Nedokážem sa s ním ale porozpravat nejak viac pretože cez telefón to s ním nejde a vonku na to mame malo priestoru a ani nenaberiem odvahu. Netvrdím že s ním chcem mat opäť vzťah ale chcela by som viac kontaktu aby som zistila kam to smeruje. Neviem sa s ním stretnúť 1-2x do roka a mat blízkosť akoby sme boli v dennom kontakte. Ale vzdať sa ho neviem, zatiaľ. Dal mi pocit vynimocnosti, možno keby som zistila že to taha aj inde tak by to bol pre mna koniec. Predtým sme si ale vedeli napísať skoro o hocicom len tak počas dňa a teraz ten kontakt sa dosť obmedzil na to len na dohady kedy sa stretneme pripadne niečo šteklivé. Keď som ale s nim vonku pozerá sa na mna ako na niečo čo nechce nikdy stratiť. Nevyznám sa v ňom
Takze v krátkosti keď už viem o niekom že má milenca/ milenku tak práve chcú nat s nimi čo najväčší kontakt pisu si volajú hľadajú príležitosti na stretavanie pripadne si kupujú darčeky atd a nie takto
Myslím si, že máš trošku iné očakávania ako byť len milenkou a stále chceš za tým vidieť viac a vlastne chceš počuť, že ťa miluje a vtedy sa v takomto vzťahu fungovať nedá (teda ja by som to nevedela tak či tak, ale opäť raz si moralistické reči odpustím)... Milenci nemajú byť v intenzívnom kontakte, ak to má fungovať, práveže by sa mali dohodnúť len kedy a kde a žiadne rečičky naokolo, lebo sa jeden ľahko zmotá.. Ako často to je, to už záleží od ich apetítu.. A teda prepáč, z tohto viac asi naozaj nebude... Ak by chcel byť s tebou, bol by s tebou, je to úplne jednoduché a netreba v tom hľadať aj to čo tam nie je... Prečo s tebou teda ten príležitostný kontakt udržiava vie len on, možno proste občas potrebuje príležitostné vzrúšo, s tebou je to jednoduché, na čo by hľadal ďalšiu, ktorá by mu to mohla skomplikovať?
Autorka, tebe niet pomoci... ty máš nasadené nejake trojite ružové okuliare, vytváras si pseudoiluzie a predstavy, ako by mal vás "vzťah" fungovať a on ta má zatiaľ len na "vyprázdnenie" a inak úplne na háku..načo by hľadal inú naivku,a strácal čas tlacenim kalerábov, keď pri tebe už dávno vie, že ti stačí len dáke sladké slovko, pohladkať po hlave a je vybavené, budeš spokojná, budeš tíško a vytesovat sa, ako to úžasne vám funguje 🙈🙈🙈
No ale kľudne tak pokračuj, možno to zisti ten tvoj terajší priateľ a veľmi rýchlo ti s tým "pomôže" minimálne tak, že už aspoň nebudeš riešiť to, že máš priateľa (keďže už žiadneho mat nebudeš).
@lindous ja som si tohto všetkého vedomá to je to, že vnútri viem čo je správne a ako a potom sú tu pocity.vyznie to teraz možno dosť sebecky ale zaujimalo by ma aj odpoved na to čo by ste robili keby viete že pocity ako pri tomto človeku už nikdy nezažijete. Ja to viem, trvá to už veľmi dlho na to aby som vedela posúdiť či je to len tak alebo nie. Viem že na neho nezabudnem aj keď to celé ukončím a už nikto taký nepríde, za cely život ma nikto tak nezobral. Lenže čo je správne- ukončiť to a byt sama do smrti pretože viem že už to takéto nebude s nikym alebo napriek tomu byt s niekym lubit ho so všetkým čo ku tomu patrí ale s vedomím že už takéto pocity nebudú ( nemyslím sexuálne).preto hoci mám partnera do života a ineho nechcem no tých pocitov sa stále ešte neviem vzdať a tak nejak som si povedala pokial nemám deti a väčšie záväzky chcem ho ešte mat v živote ..
Myslím že veľa je tu takých a možno to nepriznajú ale zažili v živote lasku ktorá v nich zostala hoci spolu nie sú a napriek tomu majú nového partnera, vlastnú rodinu a ono to nikdy nie je voči tomu druhému fér aj v takomto prípade- keď milenec síce žiadny nie je ale partner ani nevie že jeho žena/ muž prechováva k niekomu niečo čo možno ku nemu v takej intenzite nie
@jaskolka nedá sa tu vsetko rozpísať do hĺbky malo by to niekoľko strán preto každý v diskusii sa snaží niečo stručne popísať ale potom sa aj vyvodzuju všeobecne závery s tým počítam . Nie som naivna ja to viem a bojujem stále sama so sebou , s tým čo viem a čo cítim a skôr by som povedala že nie som vôbec silna.ono to ani od začiatku takto nebolo, po našom ,,rozchode,, sme ešte možno 2 roky sa normálne bavili mali kontakt on ešte len začínal s tou jeho čiže mohol byt z nej poblazneny bola pre neho nová nepoznana prečo by už vtedy rozmýšľal nad tým mat niekoho v zalohe no napriek tomu sa stále ozýval a nevedel na mna zabudnúť. K iným veciam prišlo až potom neplánovala som to ani ja v tom čase ma to ani ken nenapadlo že to takto raz bude.ja keby mám niekoho nového určite by som sa sústredila na neho a nepotrebovala by som niekoho iného . Ja milenca ani nepotrebujem pre mna to nie je o tom sexe( dobre aj ale len z nalej časti ) nepotrebujem si niekoho hľadať ani nič beriem to len nejak tak že mám ho v živote a neviem si už ani predstaviť že to tak raz nebude hoci viem že áno
Možno si potom už len občas napíšeme ako sa mame, bolo by mi ľúto keby ani to
žiješ len v nostalgii. Kašle na teba, kašli aj ty na neho. Uvoľníš si priestor a uvidíš, že milencov môžeš mať na každom prste troch a takí, čo sa pobijú o čas strávený s tebou
@spadnutaslivka asi si to pekne vystihla, som človek ktorý dosť sa vracia v spomienkach. Všeobecne milencov nepotrebujem ani nové kontakty ani nič podobne, nemám ani potrebu s niekym vonku flirtovať alebo niečo. On to asi aj dobre vie že som na neho zaťažená a možno sa mu tento pocit páči - že on je pre mna výnimočný a potom ja zase nadobúdam pocit že som ja výnimočná lebo si ma drží 😃😃chápeš 😃
ja chápem, ale ty asi nie 🤦
ty nie si jeho milenka ked ste spolu intimne dva krat za rok si skor len taka miestna radodajka na ktoru si spomenie ked nema kam zasunut
@mamina7070 miestnu radodajku si predstavujem ako niečo celkom iné tak zase toľké vášne by sa do toho nemuseli vkladať 😃
...aspon prachy si za sex nabuduce vypytaj...ved takto to ma ten hajzlik zadarmo, v bordeli by nechal x stoviek a on to dobre vie....
Ja neviem koľko máš rokov.
Máš vzťah, partnera, ktorý ťa zrejme miluje a chudák žije v tom ze aj ty jeho a je presvedčený ze je jediný na koho myslíš.
Načo si ho držíš?
Príde ti to fér voči nemu?
A milenec.. Nechaj ho.. Ma svoju partnerku, ktorú kvôli tebe neplánuje opustiť.. Prestaň si nsmyslsf ze si výnimočná, iná.. To je tvoja bublinka, čo si myslíš ty. Ale pravda je taká, že si pre neho ľahká korisť ktorá čaká kedy luskne a ty bežis ako chorá dva x do roka mu poslúžiť.
A prosím ta čím ti dáva najavo aby si sa cítila výnimočná? 😁
Načo sa ponižujes, čakáš.. Ži život s partnerom, a jeho nechaj, a keď vieš o ňom ze si môže nájsť ďalších 5 bokviek, to tiež bude nejaký blbecek..to takému venuješ myšlienky?
autorka a co si potom ? lebo milenka isto nie ten pojem je o vztahu kde uz vstupuju city z oboch stran
ty si matrac na velmi obcasne pouzitie a absolutne si neni pre neho vynimocna
v tom zmysle ako to vnimas ty
si proste alternativa k bordelu ktoru ma chlapik zadarmo a ani tuto “lakavu” ponuku nevyuziva nejako casto takze najskor aj sex s tebou nic moc
Áno, zažila som takú lásku, kedy som myslela, že na neho nikdy nezabudnem a už nikoho nebudem nikdy tak milovať, 4 roky som sa takto motala a dnes, po tom čo som stretla svojho priateľa, už vlastne ani neviem prečo a čo som na ňom videla😅 píšeš, že radšej ho mať v živote avšak tým ako ho tam máš-nemáš a nikdy ho nebudeš skutočne mať, tak ako by si potrebovala a chcela je to z dlhodobého hľadiska omnoho bolestivejšie ako prerušiť kontakt, oplakať to a postupne sa posúvať ďalej... Tiež si myslím, že si ideš spomienkový optimizmus a na oboch stranách robí svoje ego... Ak sa raz nechceš pýtať "čo keby som za bojovala", tak sa s ním o tom kľudne porozprávaj, myslím, že nemáš čo stratiť a potom by som sa vybrala vlastnou cestou bez neho, ja viem, že teraz sa ti tomu nechce veriť, ale čas lieči, ty si teraz len jatríš ranu...
Keď potrebuje bokovku,má ťa istú,načo by míňal energiu na hľadanie inej,keď ty si po ruke,keď piskne,a ty naivná,stráca roky čakaním na Godota.....
@mamina7070 toto bolo podané akoby ten chlap bol taký zúfalec že si okrem svojej už nevie nikoho nájsť, môže mat mladé nezadané hocikoho. A jednoducho nie som jediná žena na svete ktorá pôjde a nemusí sa báť že každá hneď za nim príde v svadobných šatách. Myslím si že to taha preto že mu so mnou kedysi bolo dobre a tiež nevie tento pocit opustiť sám mi povedal že keby niečo vie si to do budúcna predstaviť len so mnou. Mame medzi sebou (asi po tom vzťahu ) vytvorenú zrejme inú blízkosť než by bola s niekym s kým sa spoznáte len kvôli sexu. Tu to nikdy nebolo len o tom -keď sme sa spoznali trvalo dlho kým sme vôbec ten sex mali a chcel so mnou hneď byt, tvoriť pár hoci nemusel . Nemyslím že z tohto človek hneď tak ľahko prehodí na druhu koľaj v zmysle že teraz ta už mám len ako sexuálny objekt a všetko ostatne odišli
@rorino je ľahké zmotat nejakú babu na pekne reči, ísť s ňou von užiť si a už sa neozvat
Áno,ale takto nemusí nič motať,lebo ty si namotaná aj bez toho aby sa ti ozval,alebo sa akokoľvek snažil,a navyše,od inej nemá istotu,že mu dá pokoj,u teba vie,že mu neohrozis vztah
Si velmi hlupa zena bez sebaucty a sebahodnoty, ani len milenec o teba nema zaujem ako o hodnotnu zenu, nieto ze by ta chcel niekto na vztah (a on uz absolutne nie).
Nesmeruje to nikam, neznamenas prenho nic.
@lindous ďakujem za prívetivú odpoved😊mala som kedysi v živote aj iných mužov tam to prešlo a dnes si toto presne hovorím ako som mohla s nimi niečo mat a podobne 😃 pri ňom ale vôbec, sú to roky a nič sa u mna nezmenilo. Najdlhšia pauza čo bola tak asi necely rok kedy som nemala žiadny kontakt aj vonku sme sa len mihli videli sa až raz to zase prasklo ozval sa že to takto nechce že mu to chyba a podobne. Vonku tie pohľady čo na mna dáva sú take že akoby na ten sex aj zabudol a stačí mu pomaly pozerať sa na mna. Príde mi akoby sa sám bal že sa do toho dostane viac
@vanilkovazmrzka niektoré tu súdite tak veľmi akoby ste sa až bali či náhodou nejde o vášho muža. Aj to je pravda, ako vidím všetky ženy vždy veľmi tomu svojmu dôverujú ani ich niečo take nenapadne a pritom sa to deje len každý mysli že tým cudzim a im nie. A možno by stačilo mat viac oči otvorené a sem-tam si aj niečo preveriť. Potom by sa možno ľahko aj nás príbeh skončil a veci by vyšli tak nejak samé. Tým chcem len povedať že za svoje správanie aj následky budem musieť zniesť a nie som typ ktorý potom bude vyplakávať pri nohách
Moja zlatá, ty ale nie si jeho milenka. Práve preto, že milenka je tá, ktorej sa kupujú darčeky, s ktorou ten chlap túži byť čo najčastejšie, ktorú miluje, napriek tomu, že je zviazaný inde manželstvom a deťmi. Tvoj "milenec" nemá manželku, ani deti. Má len priateľku, s ktorou sa môže rozísť zo dňa na deň, keby chcel. Čiže zjavne nechce. A teba nechce tiež. Vyprázdniť si na tebe vajcia 2x do roka, keď je práve priateľka odcestovaná, alebo sú pohádaní, alebo ja neviem čo, nie je milenecký vzťah. Presne, ako tu už bolo povedané, si alternatíva k bordelu, s benefitom, že si zadarmo.
@rorino aj to sa môže stať keď vie že to dlho ťaháme namotam sa a môžem to povedať tej jeho. Istota nie je nikdy .ale v podstate máte všetky pravdu, uvedomujem si to že sa to pomaly blíži ku koncu ja slm nikdy nechcela mat takto rozhádzaný život a prichádzam už do veku kedy pomaly ide čas riešiť rodinu a podobne a viem že toto nemôže pretrvávať stále
Budem musieť nabrať síl a povedať mu o svojich pocitoch aká som zmätená a ako to bude ďalej či si zanecháme aspoň aký taký kontakt ako sa nám darí a podobne alebo či s týmto koncom ho ako človek nebudem zaujimat
To mi dá věa
@h2 zase take jednoduché to so mnou nemá myslím že veľakrát som mu dala zabrať viac ako jeho partnerka a to práve rôznymi otázkami a vyčerpávajúcimi vecami pri ktorých si mohol povedať ze toto nemá k potrebe riešiť doma a ešte aj ao mnou . Tak myslím ze rak zúfalý aby napriek všetkému silou mocou potreboval tie vajcia vyprázdniť nie je ze s nechuťou otrávený pojde za mnou len aby mal. Proste mame to medzi sebou celé zvláštne asi ani on v tom jevie chodiť a ani ja, nie je to 40 tnik ktorý sa rozhodol mat milenku sme ešte dosť mladi tak nejak si ten život ešte len formujeme a je pravdou ze ja viem ze takto žiť navždy nechcem, on ak ano už ale nie so mnou
Nič v zlom ale stretnutie 1-2x do roka nie je ani milenka. Len známa čo keď nie je nič lepšie nablízku, tak mu dá...
Keby tak velmi chcel s tebou byt, tak uz davno spolu ste. Asi nema gule na to, aby svoju terajsiu opustil. Alebo mu ta troska vzrusenia s tebou dava pocit, ze zije. No asi by si si mala rozmysliet co TY vlastne chces. Co cakas od zivota? Iba ty sama si za svoj zivot zodpovedna, ty o nom rozhodujes ako bude vyzerat. Nemusis cakat, kym sa rozhybe.

Si ,,len,, milenka. Si pre neho kus, ktorý osloví vtedy, keď ma na teba chuť. A nemáš istotu, že takých kusov ako ty- ma viac. Napis prosim tvoj vek- lebo neverím, že toto by sa mohla žena po 30tke opýtať a riešiť. A určite si s tvojim partnerom nerob deti.....