Milenec na pozval na víkend
Ahojte. Mám milenca alebo kamaráta s výhodami alebo ako to nazvať jednoducho nie sme spolu vo vzťahu iba sa občas stretneme. Má 38 rokov je odomňa starší a fungujeme takto spolu už rok aj niečo vždy je to tak že príde ku mne alebo ja k nemu Max na jednu noc jednoducho nám to tak vyhovuje neriešime nič viac ale dnes mi povedal že ideme niekam na celý víkend že chce byť somnou dlhšie nie len tak krátko tak vybavil nejaký víkendový pobyt niekde mimo naše mesto. Myslíte že toto niečo znamená? Keď nikdy nemal potrebu byť dlhšie ako jednu noc a vlastne ani ja nie.
Ved Keby aj chcel vztah a ty nie tak nie je problem. Ukoncite to a najdes ineho na sex raz dva. Problem je len ak on chce vztah a ty chces len “sex” ale len snim Lebo si uz zvyknuta ci naviazana na jeho genitalie ( ktore su lahko nahraditelne) a tak vlastne tiez nechces koniec mileneckeho vztahu len sa bojis citovo angazovat.
Môžu byť za tým aj city ale nemusia.
Možno len chcel ísť niekam na víkend ale keďže je sólo, tak nemá s kým. A s kolegom by to bolo asi dosť blbé a s tebou si aspoň užije.
A ako prebieha čiste milenecký vzťah?.Stretnete sa, vyzlečiete, pohlavný akt, oblečiete a čaf o týždne u mňa?
Mozno povodne pozyval frajerku a dala mu kosom. Preco nevyuzit, ked uz zaplatil rezervacku, ze?
Nepitvaj to 😀 uži si víkend a ďalej uvidíš.
Mňa by zaujímalo , že či ste aj nejako pokročili, alebo pokračujete v nezáväznom sexe 😉

Chce ist do wellnesu a nechce ist sam. Aky je rozdiel, ci mate sex jednu noc a tyzden sa nevidite, alebo dve noci za sebou?