icon

Milenec sa mi po sexe nikdy neozve

km22
22. jún 2021

Zaujíma ma váš názor popr. podobná skúsenosť s milencom. Mám milenca s ktorým sa občas stretneme, všetko je fajn, obidvaja si to užívame. Po sexe sa mi však nikdy neozve. Príde mi také odmerané. Chýba mi k tomu aj iný kontakt, keď som mu to naznačila nič sa nezmenilo. V sexe sme obaja spokojní, ale píšeme si len keď sa dohadujeme znovu na stretnutí. Dosť mi to prekáža. Čo s takýmto chlapom? Je to ako začarovaný kruh, páči sa mi s ním, čo je fajn pocit a naopak z tejto ignorácie mám zlý pocit...Mám druhého nápadníka, ktorý je veľmi pozorný a milý. Chcel by sa so mnou stretávať, poznám však jeho ženu a to mi dosť prekáža...Pripadám si ako v pasci. Neviem sa pohnúť správnym smerom, čo s jedným ani s druhým...

Strana
z3
evka258
23. jún 2021

@dollyzv ale opravdicka, Velebnosti 😂

anita6666
23. jún 2021

@ptmt1011 a prečo by si dala takým ženám po papuli? Či ony mu držia pištoľ pri hlave aby ich pretiahol? 😀

kaki3
23. jún 2021

Tak ked raz je milenec, tak nemozes cakat od neho nieco viacej to je jasne ako facka. Ked uz cakas, ze sa ozve, opyta sa jak sa mas, tak zrejme za tym uz bude nieco viac nie len sex. A co sa tyka toho druheho, ze poznas jeho zenu, tak osobne by som si asi so zadanym nezacala. Viem sa vcitit do pocitov jeho zeny nasledne :/

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
kulumulu123
24. jún 2021

@km22 píšeš ze je to milenec tak ja neviem co by mal ešte tak robiť okrem toho co už aj tak robíte??? Na romantickej večery pri sviečkach ta vo veľkom štýle požiadať o ruku??? Co tak sa na to vykašľať a nájsť si chlapa ktorému nebudeš robiť iba matrac?? Ach jaj ženy to vám fakt stačí k životu iba celky bimbas a ďalej nič??? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
nini1978
25. jún 2021

@viestta súhlasím s tebou.
Ale to už je trendom ostávať v nefungujúcom manželstve,hľadať si náhradu za nefungujúcejho manžela. A normálne sa pritom cítiť,akoby sa nič nedialo. Ja to nikdy nepochopím (píšem o sebe,keby sa niekto do mňa chcel pustiť,že súdim)
Veď keď s tým chlapom čo mám doma uz nič neriešim,tak to ukončím,nie? A keď ho ľúbim aj s tym jeho problémom,tak nemôžem hľadať inu osobu.(kúpim si hračky na určité aktivity)
Áno, finančne naviazané,nemam kde odísť,máme deti ecc- ale predsa milenec je riešenie na takúto situáciu?
A ešte pridajme nápadníka,kt.mozno nahradí necitlivého milenca a bude plný nehy!!
To kde sme .či to len ja som z Marsu?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
nini1978
25. jún 2021

@ptmt1011 no tak môže byť nešťastný,veď nikde nie je napísané ,že budeš šťastná s jedným človekom až kým vás doslovne smrť nerozdelí.
Vydas sa s tým úmyslom,ale záruka neexistuje
Tak si nešťastný ,oslobod sa,uzavri to a hľadaj ďalej .
A nie skúšať z ľava do prava,či to vyjde a pritom sa vrátiť domov a nájsť tam stále tú osobu,ktorá ta robí nešťastným.
Autorka sa pýta na názory...ok
Stačí si to skúsiť obrátit.Mat manžela smilenkou ,ktorá mu nezavolá po sexe a nejakú ďalšiu chuderu čo v manželstve nie je šťastná ,tak by na neho skúšala.
To by bolo zábavy!
A potom ho máš doma.pod očami,mne by bolo na vracanie,akonáhle by sa niečoho dotkol. Šálky na kávu, vankúša, tanier príbor. Normálne by sa mi žalúdok obracal.
A to sa hovorí,že nedá sa sedieť na dvoch stoličkách,tu sa bavíme ešte o tretej potenciálnej.

nini1978
25. jún 2021

@ptmt1011 robia to chlapi,robia to ženy.
Tu rozdiel neexistuje

nini1978
25. jún 2021

@viestta súhlas

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
katkati
26. jún 2021

Nemá zmysel sa hádať, kto je horší, či milenka, milenec, podvádzajúci ženac či vydsta žena. Kto rieši problémy vo vzťahu podvodom, alebo dokonca si chce iba pomimo užiť, je uboziak. Aj medi ženami sú mrchy, ktoré vyštartujú po zadanom, lebo naviac nemajú a potrebujú si poriešiť svoje mindraky.

Strana
z3