Milenecký vzťah
Ahojte, mám trocha dilemu a preto som sa prišla poradiť, co robiť. S dotyčným sme mali vzťah, ale potom sme sa rozišli. Teraz je už pár rokov v Zahranici a pracujem tam. Na SR chodí raz za čas užijeme si a zase odíde preč. Povedal mi, že stále ku mne niečo cíti a chce byť so mnou keď príde natrvalo na SR ale kedy príde natrvalo to ani Pán Boh nevie. Povedali sme si, že zatiaľ sa budeme stretávať za účelom sexu a potom sa uvidí, ale že on by chcel byť opäť so mnou teda to skúsiť. Máme taky divný vzťah. Piseme si len na Skype, on sociálne siete nepoužíva a číslo nedá lebo to má len firemné. Že vraj aj s rodičmi komunikuje len cez Skype. Napíše mi kedy má čas. Minule mi napísal po 25 dňoch. Nemá žiadnu inú to viem. Ja to beriem zatiaľ len ako milenecký vzťah že si užijeme a to je celé. Niekedy to chcem celé ukončiť no som na neho dost naviazaná. Čo by ste robili v mojom prípade? Vzťah teraz nechcem e to správanie je divne podľa mňa. Ďakujem za každú radu. PS: na mnohé otázky mi neodpisuje len proste si prečíta a naposledy sme sa videli v máji.
@cawes potom by ale nemal problém dať to číslo aj jej, ak by ho mohol používať len na služobné účely, tak by mu hádam mohla stáť za to, aby mal mobil ešte jeden, kľudne aj tlačítkový za 40 eur a volali by za pár šupov. Tu nejde o mobil, ale o to, že on má sex za ktorý nemusí platiť a volá s ňou vtedy, kedy sa to hodí jemu. Má to zariadené dokonale
Fuha. 🙃🙂😀😃😄😁😆😅🤣😂 neviem, co mam na toto napisat, moja dcera, ktora chodi na ZŠ má viacej rozumu ako ty v cca 30tich..... lenze, rozum sa do hlavy naliat nedá 🤔
Má ťa ako matrac v zálohe na sex. Keď príde na Slovensko. Keby to myslel seriózne, tak ti dá svoje číslo. Boh vie, či niekoho nemá v tom zahraničí, či z niekým nežije. Keď si nemôžete ani zavolať.... to ti nie je podozrivé, že chlap, ktorý chce seriózny vzťah sa ozve častejšie ako za 25 dní ?

Ako si mozes byt na 100% ista, ze nikoho nema? To by ma celkom zaujimalo. Ale hlavne, ze ste spolu boli naposledy v maji. Mne to fakt pripada, ze ma zenu a mozno aj deti niekde inde...v tom zahranici....a mozno je stale tu na SK.