Milenecký vzťah - nezvládam to
Ahojte. Mám v živote jedného muža, s ktorým spavam. Ja chcem viac, asi ho ľúbim…. On však nechce, povedal, že nikdy to nebude viac ako sex. Sex klape na 100%, ale že z jeho pohladu by sme si nerozumeli. Veľmi mi to ubližuje, vždy po sexe do toho spadnem ešte viac. Snazila som sa to ukončiť, aj mu napíšem, že je koniec, a o 2 dni pricupitam naspäť lebo mi chyba. Správam sa úplne zúfalo, ponižuje ma to, uplna chudera…. Uvedomujem si to, ale som úplne v prdeli z toho celého, strácam zdravý úsudok, zabrany, porusujem svoje zasady… Rady?
Keď pôjdeš na gyndu, urobí ti krvné testy, len preboha prečo ste sexovali bez ochrany? A dupľom keď o ňom nič nevieš?
Teraz už zbytočne si to vyčítať, len výdrž v tom rozhodnutí. Možno aj to jeho "držím palce" znamená ze aby si už konečne to dala a o dva dni za ním necupkala znovu.
@jaskolka lenže gynekológ pozná moju mamu, sestra je mama spolužiaka zo strednej, to bude trapne ako hovado, budú mi tam robiť odbery na HIV a sestra to bude doma rozprávať synovi… ale ako samoplatca na to fakt nemam peniaze je to drahe keď si človek ma dať urobiť všetky testy
Neponižuj sa sama pred sebou ani pred ním. Ukonči to a hľadaj si plnohodnotný vzťah, kde Ťa partner bude ľúbiť a bude si Ťa vážiť, a ktorý Ťa bude napĺňať aj inak, ako iba fyzicky.
Tak sestra by mala drzatr jazyk za zubami a nie kvakat kade tade. Lekarske tajomstvo nic?
daj si urobiť tie testy, na požiadanie Ti ich urobia a doktorka o tom nemá rozprávať, je tak lekárske tajomstvo.
Hlavne si vymaž jeho číslo a zablokuj ho všade...aby si nemala nutkanie sa s ním kontaktovať, a aby Ti ani on nenapísal niekde na sociálnych sieťach po pár dňoch naivné "Ahoj", na zdvihnutie svojho mužského ega. Ten chlap za to nestojí, nestojí o Teba teda vôbec, sama to vidíš. Nezožieraj sa teraz ani premýšľaním o chorobách...venuj sa niečomu inému, choď si zabehať, von s kamarátkou, urob si tie kompletné texty na gynekológii a hlavu hore...
ahoj, ano, je to velmi ponizujuca pozicia pre cloveka a prisla si na to az teraz, ked si zranena. nie je nic dobre na tom davat sa cloveku, ktory o teba nestoji, ide mu iba o pozitok, ktory sam nedosiahne.
je prirodzene, ze si zacala k nemu citit nieco viac, lebo zdielanie intimity je tak nastavene, aj ked v promiskuitnom svete sa vsetci tvaria, ze sa to da v pohode oddelit.
jedine, co mozes urobit, je skoncit to. pokracovat nema zmysel, lebo to bude stupnovat tvoje utrpenie a bude sa sliapat po tvojej dostojnosti.
ak by ta lubil, pride za tebou a nie pre sex.
drzim ti palce
Tak a teraz si prečítaj ešte raz čo si napísala... Pre teba je úplná dokonalosť človek, ktorému si úplne na 🌭? Že ťa má len na na vyventilovanie a to, že sa trápiš je mu ukradnuté? Je v poriadku ak ste začali ako kamaráti s výhodami, ale u teba to prerástlo v niečo silnejšie a keď ten chrapúň vidí ako ťa to ničí, mal to už dávno ukončiť ak mu na tebe aspoň trošku záleží. Ale opak je pravdou, naďalej ťa len využíva, pomiluje sa s tebou a ide si po svojom. Jeho nezaujíma, čo sa s tebou deje potom.
Urob tak, ako ti radia baby, skončí to s ním, iná možnosť neexistuje. Môže sa stať už len horšie a to, že on sa zamiluje do niekoho iného a teba načisto odkopne ako handru. A to ešte len bude bolesť a výčitky voči sebe samej.
Ver mi že nie je jediný chlap na svete a hlavne ver tomu, že on sa k dokonalosti ale len neblíži.je len dobrý v posteli, nič viac. A teraz si pred sebou predstav muža, ktorý by tu mohol byť pre teba ak by si dala šancu na lepší život. Muž, ktorý bude dobrý v posteli a navyše ťa bude aj ľúbiť❤️
Toto si hovor, plus každý deň, každú hodinu aj minútu si opakuj všetko čo ti vadí na tomto neokrôchancovi, akú bolesť ti spôsobuje a ako šľape po tvojej láske keď ťa len s prepáčením vydrme a odkopne ťa do prázdnoty.
Toto hovädo si zaslúži takú istú bolesť akú prežívaš ty a ešte by som pridala aj jeden kopanec do 🥚🥚
Zrazu Ti všetko docvaklo testy, HIV?doteraz si nad tým nepremýšľala?takých ako ty mohol mal ďalšie tri.Tak si nájdi iného gynekologa
ihned by som zmenila gynekologa.
Najskôr si to vyrieši v sebe, naberajú odvahu na koniec a až potom to utni.
Na HIV má zmysel dať sa otestovať až po 3 mesiacoch, sú miesta kde ťa otestujú anonymne a bezplatne. Vyhľadaj si najbližšie k Tebe. čo sa týka iných vecí sestra aj lekár majú držať jazyk za zubami, ináč je to porušenie lekárskeho tajomstva. Ak nedôveruješ gynekológovi asi aj dermatovenerológ ťa vie otestovať. Každý robí blbosti, dúfaj, že všetko bude OK a vezmi si ponaučenie.
To je imbecil😃až teraz čítam tento príspevok. prosím ťa hore hlavu, poďakuj sa všetkým svätým, že zmizne z tvojho života toto indivídum, vonku je krásne, obleč si pekné šaty, urob si vlasy, make up a začni žiť žena. Jemu sa to všetko pekne vráti ako ti ubližoval neboj. A keď ťa niekedy stretne v meste s nejakým fešákom, ktorý z teba nespustí oči a bude sa tebou pýšiť ako so svojou ženou tak ho šľak trafí.
Ps:hneď a zaraz vymaž jeho číslo, messenger, viber a všetko kde by si ho mohla kontaktovať.
Ešte mi napadlo pokiaľ on vie, že má nejakú takúto chorobu a napriek tomu ju šíri, je to trestný čin.
Zmen gynekologa. Chod do ineho mesta a daj si testy urobit u ineho. Ale rozhodne si ich daj urobit.
mesiac je krátko na niektoré vyšetrenia aby sa zachytili, na HIV je najlepšie počkať aspoň 3 mesiace..
u nás (Žilina) samoplatca zaplatí za HIV 10 eur...
Pozri sa, ak už ho chceš naozaj tak veľmi presvedčiť, že by ste boli skvelý pár, bez sebaúcty a hrdosti ťa tak vnímať určite nebude. Zober sa, bez cirkusov, ži si ďalej svoj život a chlapi majú tendenciu sa vracať, keď už majú pocit, že na nich žena zabudla. 😁😁 Ale keď budeš pôsobiť ako zúfalka, len ho utvrdíš v tom, že preňho nie si vzťahový materiál.
Autorská ty máš prosím ťa koľko rokov?
Najskôr najdokonalejšie stvorenie na zemi a teraz má HIV a všetky možné pohlavné choroby. OMG
Ako môžeš mať sex s takým mužom, ktorý si o tebe myslí svoje, keďže povedal, že by ste si nerozumeli? A ešte mu je aj jedno ci práve preťahuje teba alebo nejakú inú a ci ta vôbec ešte niekedy uvidí? Sex s tebou nepokladá za nič výnimočné tak sa uvedom.
Úplne mi je trapne zo seba 😃😃😃😃 ty kokos ja som bola za úplnú trapku pred nim
@dilino a to ako udať ho mám keby niečo nahodou som chytila? Veď on to odtaji že o tom nevedel že to ma… a možno ani naozaj nevie že niečo ma
Koľko ten vzťah s tým milion percentním trval. Pobláznil ti rozum užil si a nič viac.On ťa ma za matrac a TY o ňom pišeš ako o dokonalom.Akože čo je na ňom dokonale že ťa vytrtka a ide si po svojom a možna má na dalši palec dalšich 5 žien. A súhlasim s pleja do bodky že ak má nejakú chorobu pohlavnú a vedome ju roznaša pacha trestný čin.A TY si ho poznala koľko krát si s nim spala že odrazu si si spomenula že bol aj sex bez ochraný.Spať s chlapom sa dá aj s rozumom.A ochrana existuje alebo druha možnosť je že ti tak poblazil rozum že si ani ochranu nechcela a teraz máš stiahnutu riť či na teba niečo nedal. Ak by si niečo chytila musiš nahlasiť aj jeho s akým partnerom si spala.Tiež bude musieť ísť na testy.Koľko máš rokov že sa tak nezodpovedne chováš aj vôči sebe aj vôči zdravotnemu stavu.Vezmi si kartu od gynekologa a chod inde k lekárovi ak tomu nedôveruješ a tam sa porad.Pošle ťa na venerologiu na všetky testy niekde sú tie oddelenia aj v rámci areálu nemocnice štátnej a platba bude na poisťovňu .Tak si nájdi že kde by si to mala najbližšie a chod.Hanba nehanba musíš ísť.Ak nebudeš mať všetko dobre daj sa potom pretestovať za pár mesiacov nanovo pre tvoju istotu.Ak všetko dobre dopadne dakuj bohu že si zdravá a daj si dve facky pred zrkadlom aby si sa prebudila.A mala ponaučenie navždy.A zistial by som si aj to či nieje ženatý lebo ak áno aj na tu ženu môže niečo dať.ON ti môže povedať že ženu nema a čo ak zistiš že má.Koľko ti o sebe povedal či nič len sex ved prave preto nikdy by som nespala s cudzim chlapom a už vôbec nie bez ochraný.Je to veľmi nezodpovedne a prímitivne.Tak sa žena nechová že pre jednu klobásu a dve vajcia strati svoj usudok a bez ochraný sa vyspi.Ved už obyčajný puberťaci 15-16 ročný chalani ked si to chcú vyškušať že je to niečo nepoznane tak si ochranu dajú.Koľko si s as tým milionovým chlapom poznala akú dobu.Koľko mate rokov ON a koľko TY.
Ked TI niečo zistia TY musiš uviesť s kým si spala meno a priezvisko.Oni si ho vyhľadajú a ked nepride sám pride preňho policia.Ked mu urobia na komplet vyšetrenia ONI mu zistia s krvi či ten vírus alebo nejakú inú pohlavnu chorobu má v tele krátko alebo aj dlhodobo ON sa nevyhovorí že o tom envedel lekár niesú hlúpi aby to nezistili ved teraz s krvi zistia všetko aj výteri ked mu urobia vedia koľko mu v tele choroba a vírus drži to neni len tak že mu zistia a tým to skončilo.ON nasledne znova bude musieť povedať s kým spal a vyšetria aj tie ostatne ženy.Ked nepríde v danný čas do nemocnice pošľu preňho policiu a daju mi vyjazd zaplatiť.
@dilino a co v prípade, že ženská nepozná meno🤣🤣🤣koho polícia predvedie?v dnešnej dobe celkom uveritelne. Ze asi Peter 🤣🤣🤣Co keď chceš niekomu uškodiť a uvedies niekoho, čo sa za ani nedotkol. Zaujímavé toto.
@maciatkolulu no to sice áno ale žeby bola až taka blba že nepozna ani meno a priezvisko.To čo akože ho stretla na ulici a povedal jej že ideme spolu spať.To asi tak nie.A okrem toho ho asi rozpozna ved ked s nim mala sex tak čo povie doktorovi že neviem kto to bol bola tma.

@ninusa221 toto chápem...ale nechápem toho chlapa...