Milenka ženatého muža
Ahojte, zazil niekto? Poprosim bez odsudzovania a správy len od takých o to zazili. Ďakujem
Autorka nebola som.v tvojej koži,ale píšem ti to v dobrom,pochybujem že sa rozvedu,prečo by opúšťal All inclusive čo má doma, zázemie,a začal zas budovať odznova už keď je vo veku? Ja si myslím že nie,ty si čo myslíš?
@autorka napíš mi SS... Chápem ta
Ahoj, este sa len hadaju a nerozvadzaju. Milenka im nepomoze vztah opravit. Chlap, ktory ma milenku a neriesi rozvod, nie je rozhodnuty byt s milenkou. Chapem, ze si zalubena, ale riad sa rozumom a nedavaj sa chlapovi, ktory si to dostatocne neceni.
@janetinka27 su vztahy ktore to paradoxne nastartuje🤷♀️
Keď ti to stojí za toľké čakanie na rozvod a podobne veci, chod do toho len pozor aby on náhodou pri tebe nepotreboval milenku po rokoch
@syslik81 nezastavam sa žiadnej milenky ale vinu za rozbitie rodiny má v týchto prípadoch hlavne muž. Pretože on je ten zadaný a ten čo má mať zodpovednosť za svoju manželku a deti. Keď nechce tak to nespraví ani keby si mu do postele ľahla Megan Fox a naopak keď chce, tak si nájde volaku aj na pustom ostrove.
Aby sa ti raz nestalo ,že ty budeš manželkou a milenka sa bude s tvojim mužom smiať ,aká si chuderka .A ty si budeš myslieť ,že robíš všetko pre to ,aby mužovi milenka nechýbala ...nikdy nevieš ,na ktorej strane trojuholníka sa môžeš ocitnúť .
Ahoj,
ja poznam. Uz su spolu 4 roky. Muz caka koli detom - maju 19 a 20... Ona ma uz po 40tke a on stary trulo. Tiez veri, ze raz od zeny odide...
Tolko naivity u matky dvoch skoro dospelych deti by som fakt necakala.
Dostala som sa do sialeneho vztahu raz. Medzi riadkami som "vyčítala", ze si nerozumeju a su tam dost velke problemy. Bolo to nieco ako osudová laska, v zivote som nic takeho nezazila.
Ona deti nechcela, zobrati neboli. On to vsak s nou ukoncil az potom so mnou zacal. A mala som aj tak vycitky svedomia.
Keby to s nim mam tahat so zenatym, asi by som radsej odisla mimo jeho dosah. A nech sa ozve, ked sa teda rozvedie.
Pises, ze s ostava teraz koli chorobe. Keby ju nema aspom trochu rad, neudrzi ho ani choroba pri nej.
Ja som zrovna z tohoto vztahu odisla koli chorobe - a to boli stavy, ze ho to polozilo do postele aj na tyzden. A to som ho milovala - robil veci pre mna absolutne neakceptovatelne. Tak som sa rozhodla radsej zo vztahu odist ako sa nechat stiahnut na uplne dno svojich sil.
To ti pisem len aby si vedela, ze ani choroba nie je dovod zostat, ked clovek fakt nechce/ nevie.
On ti pokojne moze hovorit ako to nefunguje, v mojom pripade sa on o nej vzdy vyjadroval pekne a respektom. Az casom som sa dozvedela, kde bol u nich kamen urazu. A i ked by ma vtedy bola ta zena najrqdsej minimalne prizabila - mam voci nej hlboky respekt.
A vies, fakt je toto blbe forum na takuto temu. Vacsinou su tu zeny, i ked bez obrucky, ale maju rodiny. Teda deti s tymi muzmi. A pri predstave, ze sa im to moze stat, ci sa uz stalo, necakaj mile reakcie.
A mam este jednu kamosku. Zamilovali sa do seba s kolegom. Obaja boli v manzelstvach. Nechali to tak koli vycitkam svedomia a skusili si vztahy doma napravit. Ti ich partneri o tom nevedeli. Asi rok sa nevideli, len si obcas napisali. Len ako sa maju. Ziadne vyznania. Dokonca ich delilo 600 km.
Obaja sa nakoniec rozviedli a vratili sa k sebe uz s "čistým" stitom. Vzali sa, maju dve krasne deti a su stastni. Dokonca su v kamaratskom vztahu s ex partnermi. Takyto hapyand je ale velmi zruedkavy a v tvojom pripade by som sa na to nespiliehala.
Neviem ci hned deti nechcela, ci nemoze mat a ten tvoj milenec o tom (ne)vedel.
Ale bavi ta taky vztah? Skryvat sa, hrat druhe husle a dufat, ze mozno raz?
Nam sa to nestane,lebo povatsina zien si nehlada dedkov za milencov .To si na dedkov ci co?Sa ani necudujem ze ostava pri zene,taky dedko nema sil uz zakladat si novu rodinu,radsej ostane pri zene v klude a teba ma na srandicky.Akurat sa cudujem ze si sa na takeho STAREHO ulakomila.To si taka zufalka,ze o teba nik normalny nezakopne?Ale len stary a zenaty?Chudera manzelka naozaj.
Som vydatá, takže iných chlapov neriešim, no keď som bola slobodná, tak nikdy, NIKDY, naozaj NIKDY by som nič neriešila so zadaným chlapom. Ak mu vzťah neklape, tak nech ho ukončí a nech sa páči, keď bude voľný a bude chcieť, tak sa dá skočiť na kávu. Doslova by som sa sama sebe hnusila, keby riešim čokoľvek so zadaným chlapom (a výhovorka, že rozbité nerozbíjaš je len náplasť na zvyšky svedomia). A hlavne by som nedokázala ísť do reálneho vzťahu s človekom, ktorý so mnou niekoho podvádzal. Veď o pár rokov by to s veľkou pravdepodobnosťou urobil on mne, len by som už bola na strane tej podvádzanej, nie tej mrchy, ktorou som kedysi bola ja 🙂
Ako sa neda take nieco odcudzovat, spavas so zenatym muzom a nemame ta odcudzovat, tebe by sa to ako vydatej pacilo, ze by mal tvoj muz milenku, oni si uz povedali svoje ano, cize ked jej povedal svoje ano musel k nej nieco citit a muselo to byt velke ak ho nieco take preslo tak ho to prejde aj pri tebe.
Inak kludne cakaj do jeho 60,to uz moznonsa rozvedie,.len naco ti bude taky stary chlap.
Poznám…to bola taká kur.a, že rozbila svoju rodinu, rodinu svojho milenca a všetci tým len veľmi trpeli.
Úbohé, si mrcha
@domkakvet no ..ale zas vieš ,nie je to len jej chýba ..ženatý je ten muž ..nie ona ..on by mal mať rozum tiež v hlave a nie v trenkách ...myslím,že ona ho tiež nejako násilne nedrží niekde zviazaneho a neznasilnuje ho ..ale ani jej nie je k čomu ani blahoželať.Ale z toho pohľadu si odsúdenie zaslúži skôr chlap ,ktorý takto ponižuje ženu ženu,ktorej kedysi sľuboval vernosť
@mamkalentedkova iste, vacsi sviniar je ten kurevnik, urcite ho nepriviazala o radiator a nedonutila k nevere. Ale ked si niekto zacne so zadanym, obzvlast ak vie, ze je zadany, co k tomu dodat?
Chlapom je sveta žiť. Zoberú si jednu, ktorá im vari, perie, upratuje a poskytuje pohodlie a ešte aj prasit chodia iné, aby mali rôznorodosť. Manželka toleruje milenku a milenky tolerujú manželku. Dobre to má zariadené.
@mamkalentedkova on je zenaty a ona o tom vie, za dalsie chlapi maju v trenkach, zeny by mali byt viac empaticke a ked je niekto vinny je jedno v akom rozsahu proste je vinny.
@viestta súhlasím aj s tým ..charakter nemá ani jeden z nich .Stále sa búcham do čela ,koľko naiviek verí mužom tie reči o Tom ,ako sú nespokojní v manželstve ale.nemozu sa rozviesť lebo : deti ,chorá žena ..škandál ...
Muzi vedia dobre namotavat. Ja som raz bola na par rande s jedným, ktorý vyzeral byt fajn. Až raz mi povedal, že je ženatý. Spýtala som sa prečo mi to nepovedal hneď. A odpoveď bola nepýtala si sa :D Potom ma ďalej namotaval, že som fajn a ze on by si ma aj zobral. So ženou už spolu rok nežili, len boli zobratí, ale mali spolu dieťa. Napriek tomu, som z toho vycuvala, keď sa nerozviedli, tak asi mali k tomu daky dovod. Neodporúčam zacinat si so zenacmi. Jedine ak by bolo malo problémov a chuť urobiť si ďalšie.
@domkakvet ja súhlasím ..netvrdím ,že autorka je bez viny ..len všetky nakladajú hlavne jej a pritom ,ona je slobodná ... Možno je len zaslepena ,poblaznena a verí tomu,že je jediná ..nie je prvá ani posledná ..ale taký muž ,ak nemá problém.podviest ženu ,ktorú kedysi tiež.miloval ,nebude mať taký problém ani neskôr pri terajšej milenke...
Ja verím tomu ,že každému sa všetko vráti a my tu nie sme od toho ,aby sme niekoho súdili ..
Ale nechcela by som v živote stretnúť človeka ako sú oni dvaja
moj nazor na tvoj vztah je, ze minas cas a energiu a urcite v tom nenajdes to, co potrebujes...
@mamkalentedkova ale zas co si budeme klamať, nie je ona taka oklamana naivka, aspoň podľa reakcií nie je žiadne nevinne uboziatko, ktoré ženac na varenom slizi dotiahol do nepríjemnej situácie. Len možno jej až teraz docvaklo, že z rozvodu nič, nebude ani z ich vzťahu nic zmysluplne nebude
@viestta tak si to asi teraz úplne vystihla
Načo sa tu hadate, všetky ženy tu, čo jej pisali su svine, manželka tiež sviňa, že neda rozvodove papiere, iba ona a jej ženaty milenec su dvaja svätí a ukažkovy par
Vidim tu velky egocentrizmus a nulovu sebareflexiu..Takym ludom je škoda argumentovat, lebo chybu v sebe nevidia, este si zarobite na uražky
.Čudujem sa, ze tolko komentov a odpovedi dostala..
Keby si mu stala za to, uz je davno rozvedeny Ked niekoho chcem, pojdem aj nakoniec sveta a nič mi nebude prekažka.Z tvojich odpovedi vidim, že vinu vidiš v jeho žene, lebo ešte nedala rozvodove papiere. Vy dvaja ste sa našli fakt ..
Keď ma jeho žena 50,tak on má koľko 50-55?-60?Musíš byt riadne zúfalá keď o starého záletníka takto bojuješ …čo má kopec euráčov vo vačku?A ty máš koľko rokov o 10-20 menej a zachutilo mu mladé mäsko ?😄Hladáš sugar daddyho ?Nezabudaj ma ta iba na zábavku ,to zvyknú muži po 50-tke robiť keď im odchádza vlak .

Neviem koľko máš rokov, ale ak on má 50 budeš určite o dosť mladšia....Poviem to na rovinu, keby si mala hrdosť, odídeš ty a nebudeš hrať druhé husle. Inak nechapem fakt, keby mal o 10 menej ale taký starci po 50tke už ani pekne nevoňajú...✌️😉