Milostná poloha
Ahojte, baby tie, ktore mate problem citit muza v sebe ako mate pohlavny styk, ze vy ste hore na mužovi? Ja niekedy ani neviem cije este dnu a nehybem sa zbytocne. Paci sa mi aj poloha ze on sedi a ja na nom napríklad v aute. Lenze zasa problém s tym citenim. Ak nechcete takto verejne, prosím súkromnú správu. Ďakujem
@simiis pytala som sa ine ale ok dik
@simiis nie je prvy ty dlha a tenka zrejme tvojma taky parecek
@neferneferuaton no a máme to tu..nie je prvý, tak to hádam budem riešiť trocha inak ako písať nezmyselné témy, myslíš si, že ti niekto vidí do tvojho vnútra? Veď vyhľadaj odbornú pomoc, oni ti lepšie poradia, a áno aj gynekológ ti vie poradiť len si treba otvoriť ústa.. keď je v tebe a nič necítiš, a čo taký vibrátor? Ten cítiš? Vieš vlastne čo je to orgazmus? Pretože môžeš patriť k tým, kt. ho nikdy nezažijú...alebo si proste nevieš užiť kvalitný sex, buď len riešiš v hlave, že či dobre vyzeráš, či ti to ide, či sa mu to páči a bla bla.. vyskúšaj najskôr poskúmať, že čo ti robí dobre, a keď zistíš, že si ani sama nevieš urobiť dobre tak sa obráť na sexuológa..odporúčam sadni si pred zrkadlo a pohraj sa sama so sebou, poprípade do toho zapoj i partnera..alebo by som vyskúšala polohu, že ležíš na brušku s prekríženími nohami a uvidíš či bideš niečo cítiť..
@simiis ano viem co je orgazmus , 🤣🤣🤣 ze pohraj sa.
@simiis pisala som to uz a nebudem sa opakovat....
@neferneferuaton vôbec neviem čo je na tom smiešne..je to úplne prirodzená vec, ale podľa všetkého budeš frigídnejšia, tak sa ani nedivím 😏
@neferneferuaton áno áno, nejaké zlé či krátke zakončenie nervov... ale ak ťa to trápi treba skúšáť a nie vypisovať na MK, riešiť to inak
@simiis ale ona praktické odpovede nechce počuť.
Ja ani netuším co chcela počuť. Každý kto tu napísal svoju skúsenosť alebo svoj názor, je primitiv....
Asi stačilo polutovat, pofukat a možno dať jeden otcenas, nech sa to samo poriesi
@miriam11 tak ked on nema maleho tak ty mas velku roztahanu 😂
Ja teda fakt nechcem urazit ale kua ked by som ANI LEN NEVEDELA CI JE CHLAP VO MNE, tak ho ma naozaj bud on extremne maleho alebo ty velmi velku. Lebo ani nevediet ci je penis v Tebe, je uplny extrem. Keby sa mi to pri nejakom chlapovi stane , uz dalej pokracovat ani nechcem, pretoze to je sexualny zivot nie nula ktoru napravis ale niekde pod nulou. Vsak citit je zaklad . Ak na tom chces pracovat tak skus sa spytat odbornikov
@simiis ja nie som frigida!!!
@natali1991 ja nemám roztahanu!
Damy, na zaklade vasej podnetnej diskusie, potrebujem zistit, ci mam velky alebo mali (tenky/hruby) potrebujem cca 25 dobrovolkyn (lepsie statisticka vzorka) ktore ho otestuju a po vykonanom experimente vyplnia kratky dotaznik, ktory bude spracovany. Samozrejme vsetko anonymne. Hlaste sa mi do sukromnej spravy ak nechcete verejne. Tesim sa. 😁
@ivik4 maly. velka,.... Ty si vazne trapna. Malo nervoveho zakoncenia.... Tak môže ho mat aj 30 cm aj tak by som necitila. Tak ma nezosmiesnuj. Bodaj by sa to tebe stalo aby si vedela ake to je!
@hankm prestan!!!
Ste zle , bodaj by sa to vam stalo, a potom vas vysmejem, ako sa budete citit? Bombovo, vsak? Krute zenske ste! Ale vam sa to vrati!
@neferneferuaton no mne sa to praveze raz este za slobodna stalo . Nikdy viac som to s nim neskusila. Proste chlap ktoreho necitis nebude pre Teba vhodny. Ja niesom trapna,to ty si tu Ta uboha ze stekas a urazas komentujucich na uplne NORMALNE odpovede . Mas ist za odbornikom, tu Ti poloha nepomoze
@ivik4 normalna odpoved je ze vymen chlapa? Aha 🤔
@ivik4 ale mna urazat môžete vsak?
Urazat ? Ako? Ze Ti napisu ze je mozne ze ju mas ty vacsiu ked on ho maleho vraj nema? To je akoby mne niekto povedal ze mam mensie kozy ,ja sa urazim pritom by mali pravdu
@ivik4 ale co som stetka ked jumam mat roztahanu? Co si mam najst africana a budem cítiť akurát tak to, ze ma trha?
@ivik4 očividne tu vsetkym ide len o dobry sex a nie lasku ked mi radite vymenu chlapa (a necitila som ani toho predtym)
A piste si tu uz co chcete, je mi to jedno, už to citat nebudem, urazajte sa tu navzájom medzi sebou. Pekny den
@neferneferuaton tak ty si ozaj na hlavu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Ved ked vies ze co ti je tak naco tu stale traposis ??? Pises ze mas malo nervoveho zakoncenia tak co sa stale pytas ze co dalej ??? Ako co ti mame ist to nervove zakoncenie doplnit alebo co ??? Sa uz uvedom si akurat tak na smiech
Zbytočne sa tu rozčuľuješ, keď nemáš cit tak ti žiadna poloha nepomôže. Chlap musí povedať čo mu je príjemné a teba spraviť inak.
@neferneferuaton Nemusíš o tom nikomu hovoriť, že navštívite tohto odborníka, dôležité je, že vám pomôže.
Tí druhí nevedia, ako sa ty cítiš.
@hankm 😁🤣🤣🤣
Autorka, asi by si mala dat zmazat diskusiu...
Resp. aspon foto partnera poslat, aby sme objektivne zhodnotili...😛
@neferneferuaton to, že ju máš roztahanú neznamená hneď, že musíš byť ľahká žena, ale ak necítiš, že máš v sebe penis a stále vravíš, že tvoj partner nemá drobca, tak niečo preto hádam urobím aby som svoj problém vyriešila..nie sa hneď urážať ako malé dieťa a byť agresívna na ostatných..chcela si počuť názory druhých tak tu ich máš..ak v sebe necítiš ani vibrátor ani prsty, tak už si to mala dávno riešiť..čo si čakala, že ti každý vybozkáva zadok? Vyplakávať to ti ide..

@simona20201309 dlhý a tenký 🤣🤣 možno preto nič necíti 🤣 len si to nechce priznať alebo pozná len to čo je bohužial veľká smola.. presne tak ja som to mala rovnako, prvý partner mal malý, čo som si myslela, že to je ono ale mýlila som sa, ptm som stretla terajšieho partnera a zistila, že mám čo dohánať 🤣