icon

Milostný viacuholník - keď traja sú málo

18. sep 2022

Ahojte dostala som sa do zapeklitej situácie. Žijem s ex priateľom on ma niekoho a spia spolu a spi zároveň aj so mnou som s tým OK. Ja mam vo vyhliadke jeho kamoša o ktorom vie ze sa riešime ale ten kamoš spi so svojou ex. Je to cele no povedzme si na ch**a. Viem ze sme ako psychopati. Mne kamošovi môjho ex sa črtá celkom zaujímavý vzťah ale toto je dosť blba situácia. Nejaké rady.
TOTO NIE JE VYMYSLENÁ TÉMA

Strana
z2
nurielka
19. sep 2022

A akú radu očakávas? Vážne.

akbara77
19. sep 2022

Domáce zvieratko mate? Ak áno, skúste spat aj s ním...lebo čochvíľa Vás tento milostný 5 uholník začne nudiť. Drzit palce!

sticker
sickynickyobsadene
19. sep 2022

Prisambohu ja keď se náhodou rozvediem,ja už žiadneho chlopa nechcem....to už všecko musí byc napadnutô kadejakými chorobami a psychickou poruchou sexuality.

mandzula
19. sep 2022

To uz chce kvalitny rozpis "sluzieb".

kassandra25
19. sep 2022

Toto tu este nebolo. Gratulujem, si prva! Vyhrala si zlato!

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mk22
19. sep 2022

Ty máš čo v hlave?
Raz je ex bývalý.. Vo všetkom.. To si taka úbohá chudera ze spis s bývalým.. Aj keď vieš ze už spí s inou?
V pondelok pretiahne novú, v stredu teba.. Tu nejde o jeho plodnosť ale o šírenie pohl chorôb.. Ako ty vieš s jym ďalej okrem neho spi ešte ta nova?
Krásne si odovzdávate vírusy.. Aby si raz nebola prekvapená keď neskôr pri bežnej prehliadke zistíš aké všetky možné Hpv vírusy máš.. Potim si spomeň na svoj trtkaci kolotoč a budeš vedieť kde si to chytila.
A ze ste zdraví, to si kszdy pondelok vzájomne oznamuje té zdrav stav????

Strana
z2