Milujem ho, ale v posteli to nefunguje
Ahojte dievčatá
už dlhšie vo mne niečo leží a neviem komu inému sa s tým zdôveriť. S priateľom sme spolu dva roky, žijeme spolu a po všetkých stránkach nám to krásne funguje. Je milý, pozorný, stará sa o mňa, rozumieme si vieme spolu prežiť pekné chvíle aj sa zasmiať. Cítim sa pri ňom bezpečne a veľmi ho milujem. Jediné čo ma trápi je naša intimita. Neviem ako to napísať aby to neznelo zle ale môj priateľ má menší penis. Nikdy som ho za to nesúdila na začiatku som si hovorila že na veľkosti predsa nezáleží a že dôležité je ako sa k sebe správame. Lenže postupom času som začala cítiť, že ma sex s ním úplne nenapĺňa. Počas milovania ho cítim málo a ťažko dosiahnem uspokojenie. On sa pritom veľmi snaží viem že mu na mne záleží ale vášeň sa akosi vytratila. Často keď chce byť so mnou vymýšľam výhovorky pretože ma to už neláka tak ako kedysi. Nechcem mu ublížiť pretože ho úprimne milujem a nechcem aby sa cítil nedostatočný. Len neviem ako tento problém riešiť. Bojím sa že ak to takto pôjde ďalej, časom to naruší aj iné časti nášho vzťahu.
Máte niektorá skúsenosť s tým, ako zlepšiť intimitu.
@anonym_autor nesudila si ho za to? Verím, že ani on teba za tvoje malé (alebo veľké) kozy, alebo roztahanu vagínu... Ako sorry ...
@diablikovci toto je mýtus,jedine co je tuhe prvy raz je vchod a miesto kde je blana
@diablikovci toto je mýtus,jedine co je tuhe prvy raz je vchod a miesto kde je blana
@ouwecka nemyslím si. Mňa pre prvý raz nebolo nič tuhé 🤷♀️
@ouwecka nemyslím si. Mňa pre prvý raz nebolo nič tuhé 🤷♀️
@diablikovci ok
V klude asi 5cm ked je stoporeny 12,5 ked som bol mlady mal 15cm to bolo ked som mal 20r. Je aky je druzka neodisla. Ma prsia vykojene faldy zadok ako pomaranc a som s nou. Lebo chcem byt s nou. Obcas ked sa hadame otvorim zoznamku a tam 90% !!! Prepacte tucneeee zeny. A zrazu zistim aka je ta moja uzasna.

Niekedy je horšie keď, zena porodí a trošku sa to natiahne - roztiahne .