Milujem inú ženu
Pekný večer. Mám manželku 10 rokov mám 38 rokov pracujem mám dobrú prácu fajn zarábam ale nemáme deti a manželka ani nechce aj keď predtým chcela za posledné roky nevidí nič iné ako kariéru aj napriek tomu že má vcelku obyčajnú prácu. Ale ide o to že k nám do práce pred dvoma rokmi nastúpila žena síce mladšia odomňa má 25 rokov ale hneď na začiatku som vedel že je iná a hlavne vyspelejšia pracuje na dobre pozícii žije sama proste chce v živote niečo dokázať. Rozumeli sme si mali sme sa o čom rozprávať a stále máme...vie že som ženatý a ja už nedokážem sledovať ten smútok v jej očiach kvôli tomu. Povedala mi že má miluje a že chce byť somnou ale až keď sa rozvediem že nechce byť za rozvracačku vzťahov. Ale tu je problém moja žena sa rozvádzať nechce ale ja chcem . Myslíte že nás rozvedu aj keď ona bude proti? Pretože ja tú ženu neskutočne milujem a chcem s ňou začať žiť chcem s ňou mať deti spoločný dom a žiť s ňou dokonca života. Je perfektná je presne taká akú chcem. Keď sa spolu rozprávame chceme aby to čo plánujeme bolo hneď už nechcem strácať čas. Ďakujem za odpovede
😂😂😂 nemá kedy, má čo chcel

Nevadí, ale aspoň by mohol pánko napísať ako to dopadlo.