icon

Milujem inú ženu

8. nov 2022

Pekný večer. Mám manželku 10 rokov mám 38 rokov pracujem mám dobrú prácu fajn zarábam ale nemáme deti a manželka ani nechce aj keď predtým chcela za posledné roky nevidí nič iné ako kariéru aj napriek tomu že má vcelku obyčajnú prácu. Ale ide o to že k nám do práce pred dvoma rokmi nastúpila žena síce mladšia odomňa má 25 rokov ale hneď na začiatku som vedel že je iná a hlavne vyspelejšia pracuje na dobre pozícii žije sama proste chce v živote niečo dokázať. Rozumeli sme si mali sme sa o čom rozprávať a stále máme...vie že som ženatý a ja už nedokážem sledovať ten smútok v jej očiach kvôli tomu. Povedala mi že má miluje a že chce byť somnou ale až keď sa rozvediem že nechce byť za rozvracačku vzťahov. Ale tu je problém moja žena sa rozvádzať nechce ale ja chcem . Myslíte že nás rozvedu aj keď ona bude proti? Pretože ja tú ženu neskutočne milujem a chcem s ňou začať žiť chcem s ňou mať deti spoločný dom a žiť s ňou dokonca života. Je perfektná je presne taká akú chcem. Keď sa spolu rozprávame chceme aby to čo plánujeme bolo hneď už nechcem strácať čas. Ďakujem za odpovede

Strana
z3
bielasovicka
18. nov 2024

Nevadí, ale aspoň by mohol pánko napísať ako to dopadlo.

bambibam
20. nov 2024

😂😂😂 nemá kedy, má čo chcel

bbshop
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3