Milujem inú ženu
Pekný večer. Mám manželku 10 rokov mám 38 rokov pracujem mám dobrú prácu fajn zarábam ale nemáme deti a manželka ani nechce aj keď predtým chcela za posledné roky nevidí nič iné ako kariéru aj napriek tomu že má vcelku obyčajnú prácu. Ale ide o to že k nám do práce pred dvoma rokmi nastúpila žena síce mladšia odomňa má 25 rokov ale hneď na začiatku som vedel že je iná a hlavne vyspelejšia pracuje na dobre pozícii žije sama proste chce v živote niečo dokázať. Rozumeli sme si mali sme sa o čom rozprávať a stále máme...vie že som ženatý a ja už nedokážem sledovať ten smútok v jej očiach kvôli tomu. Povedala mi že má miluje a že chce byť somnou ale až keď sa rozvediem že nechce byť za rozvracačku vzťahov. Ale tu je problém moja žena sa rozvádzať nechce ale ja chcem . Myslíte že nás rozvedu aj keď ona bude proti? Pretože ja tú ženu neskutočne milujem a chcem s ňou začať žiť chcem s ňou mať deti spoločný dom a žiť s ňou dokonca života. Je perfektná je presne taká akú chcem. Keď sa spolu rozprávame chceme aby to čo plánujeme bolo hneď už nechcem strácať čas. Ďakujem za odpovede
Nie je o com. Zena deti nechce,ty ano. To je velky rozdiel v zivotnych nazoroch. Uz davno si mal podat ziadost o rozvod. Vacsinou to tak byva,ze jeden sa chce rozviest a druhy nesuhlasi. Rozvedu vas toho sa neboj.
Na MK vás nerozvedú. Asi to budeš musieť riešiť inde. Hlavne si to dobre rozmysli. Mne je to v podstate jedno. Podľa popisu nevyzeráš na môjho manžela.
Ano
Rozvedu vas v pohode, druhy suhlasit nemusi. Ty vidis vasu buducnost inde, chces deti, tak nema zmysel to natahovat. Mladsi uz nebudes a kym si najdes novy vztah a dostanete sa do bodu - deti, potrva aj dalsie 2-3 roky...
Sklamaný... po prečítaní názvu som dúfal, že autorom tejto diskusie bude nejaká žena.
Mne pripadá že ty si šialene zamilovaný, nevidíš a nepočujes nič okrem tej o. 13 rokov mladšej slečny, o ktorej si okamžite vedel, že je vyspelá a iná.
Nemôžeš sledovať ten smútok v jej očiach... To je ako zo sladkej telenovely, nehnevaj sa, ale pôsobíš ako 18 ročný nevyzrety chalan.
Ona je o 13 rokov mladšia v podstate nechápem čo vidí na (k nej) omnoho staršom chlapovi.
Navyše keď ma dobru pracu a pozíciu, chce si podľa tvojich vlastných slov budovať kariéru, fakt si myslíš ze okamžite sa vrhne do plodenia a rodenia deti?
Ak sa chceš rozviesť ok, to je tvoja vec. Ale akosi na mňa tento tvoj štýl pôsobí veľmi detinsky a nevyzreto.
Ze sledovať smútok v jej očiach 🤣🤣🤣🤣
Boze, ty si ale naivny🙈🙈🙈 jasne ze teraz na teba bude hrať "očká" keďže ma trosku rozumu a milenku ti hrať nebude. Rozvedu vas, tvoja žena nemusi vobec suhlasit a ona ti povie, ze este chce rok, dva, tri počkať... co urobíš, hm?
Inak dobre mas ružové okuliare, tvoja žena si chce budovať kariéru aj napriek obyčajnej praci??? A akú ma mat pracu??? Neobyčajnu aby mohla???
Ale toto tvoje pohoď očko len tak v 25tke odíde z dobre platenej prace mi chceš povedať???? No len aby si nastúpil z blata do kaluze👌👌👌
Treba ist za srdcom. Sice som necitala vsetky komenty ale ta zena ktoru milujes chce mat deti? Pises len ze zrna nechce a ty hej. Teda aby si nebol 2x sklamany.
@lienka.7 radšej počkám dva tri roky ako nemať deti nikdy jasné že nechcem dieťa hneď po rozvode s niekým s kým som krátko...ona je žena ktorá chce rodinu a do práce sa môže vrátiť predsa
Nenapísal si tu ale dovod, prečo tvoja manželka zmenila názor a deti nechce, hm? Zdravotne problémy alebo bolo nebodaj viac takýchto pohoď očiek?
Lebo len tak sa zrazu nerozhodne
@marseillefan 😂😂😂😂😂
Mne pri takychto basic otazkach vzdy pride ze je to troll. Lebo to Snad vie aj male dieta ze na sobas treba suhlas dvoch a na rozvod staci jeden. Mne to pride ze cele je to fraska a pise to ta ista osoba co tu druhy den riesi vztah s muzom co sa nikdy nechce rozviest koli robote. A hnet je tu tema ako sa chce chlap rozviest koli 25ke Tolko tem o rozvode za 24h tu Nebolo cele tyzdne mesiace . A cele tak rozpravkovo napisane, . Na rozvod nepotrebujes suhlas manzelky to by si ako 38r clovek mohol vediet!
Neviem preco mam silny pocit, ze to pise to 25r dievca a pan jej povedal, ze rozvod vidi ako problem. Preto zistuje na MK rady starsich 🙂
Nie zamilovať sa, ale celé tvoje zamýšľanie, akoby príspevok písal teenager!
@lenadka Mne to cele pride ako napisane mladym dievcatom...vobec to nie je muzske vyjadrovanie, podla mna. Muz by napisal, ze sa chce rozviest, nemaju deti, ci musi zena suhlasit, popr. kolko z majetku jej dat a pod.....ale vypisovat o laske, aka je milenka uspesna, smutok v ociach 🥺 pod.. Asi fake tema alebo ta mladunka baba pise, chce vediet pohlad starsich zien, ved vies ako tito zenaci vedia pomotat hlavu...
necitala som vsetko, len ma zaujalo, ako "stara" zena je fuj karieristka a "nova" pracuje na dobrej pozicii a chce v zivote nieco dokazat. to iste len v ruzovom. nie je to trochu smiesne?
Nikoho sa nepytaj, skoč do toho po hlave! Požiadaj o rozvod, odstahuj sa nabuchaj milenku v decembri svadba! A uvidiš, ako sa to vyvrbi...To ti radím.v dobrom !!
Aj toto je život aj takto končia manželstvá.je dobré že si našiel ženu s ktorou sa milujete chcete rodinu.netreba čakať nejak zbytočne dlho .na to nie je žiadny vzorec že koľko po rozvode,keby aj hneď tak čo? hlavne keď budete šťastný a z rozvodom určite nebude problém
Ty máš 38, dobrú prácu s dobrým platom, považuješ sa za skúseného a také nevieš, že s rozvodom nemusia súhlasiť obaja? Bolo by oveľa menej rozvodov, ak by rozviedli len tých, ktorí sa chcú rozviesť obaja.
Miluje tá“ iná“ žena aj Teba? Aspoň tak ako ty ju...? Je to láska? Zamilovanosť? Nevyprchá to...ako šumienka?
A čo keby otehotnela so ženatým? Pred rozvodom?
Hmm... Niekedy keď sú dvaja prídu na kadejaké riešenie.
Rozvod je formalita... Niekedy aj poriadne drahá.
No hotová Anna Boleynová😉
Ako to dopadlo?
Ja ti fandím. Uzavrieť jedno a začať druhé, to je také málo vídané. Daj si návrh na súd, nemal by byť problém. Nezhodli ste sa na dosť podstatnej veci, miluješ inú ženu
Ja mám otázku, kedy ti tvoja manželka oznámila, že nechce deti? Dávnejšie, alebo len teraz? Lebo ak dávnejšie, tak je zaujímavé že sa chceš rozvádzať až teraz keď už máš istú inú.

@renab vďaka