Mladí chlapi mi pripadajú trápni
Neviem či som jediná.Mam 22 rokov ale absolútne ma nepriťahuju mladí chlapi do 35 rokov.Pacia sa mi chlapi o 20,25, kľudne aj 30 rokov starší.Ti mladi chlapi mi pripadaju strašne trapni.Ako pubertaci.A aj viac sa frajeria viac podvadzaju.Myslia si ako sú čavovia,pritom je drvivá väčšina na jedno kopyto.Len tak na margo nieje to kvôli peniazom.(Pochadzam z dobrej rodiny, a študujem architektúru)..Nechcem sa chvastat,ale píšem to preto aby som tu nedostala hneď označenie zlatokopka.Proste ma priťahujú starší.Mate niektorá starších partnerov, manželov?Tiež vám pripadaju mladí chlapi trápni?
Máš deficit otcovskej lásky, ak ti imponujú muži vo veku otca.
Moj muz nema este ani 30 rokov, no je to rozumny a zodpovedny chlap, rodinny typ. Takze nehadzala by som vsetkych do jedneho vreca.
Na druhej strane ta chapem, mam kamosku, ktora ma pravidelne partnerov starsich o 15 rokov a viac. Ja to nepovazujem za nic zle. Proste kazdemu vyhovuje nieco ine, kazdy ma iny vkus. Zbytocne v tomto budes hladat podporu na verejnom fore. V nasej konzervativnej kulture je stale povazovany vztah mlada zena+starsi chlap za nieco neakceptovatelne, pofiderne. Riad sa vsak sama sebou a tym, aby si bola ty spokojna a stastna.
@ivkazba tak určite mladej viac imponuje zrelý muž s bytom, či domom, sľubne rozbehnutou kariérou, dobrým autom a platom, ako ešte stále uhrovitý spolužiak, ktorý popri VŠ brigáduje, aby jej zaplatil aspoň kino a pukance a má len stan a bicykel. Darmo tu bude písať, ako ju peniaze nezaujímajú. Netvrdím, že je zlatokopkou, vtedy vek až nezaváži, ale je predsa aj dostatok mladých mužov, ktorí majú rozhľad a dá sa s nimi baviť na akúkoľvek tému. Kamarát môjho syna začal podnikať ešte na strednej a darí sa mu neuveriteľne, precestoval celý svet, nie je to žiadny nudný sopliak, ale muž, s ktorým sa rád porozpráva ktokoľvek.
@viestta ja sa autorky nechcem zastavat, ale zase by som ani starych ludi nehadzala do jedneho vreca a nehovorila o kazdom starom chalpovi, ze to bude clovek s 5 diagnozami a umelymi zubami.. poznam 60tnikov, ktori vyzeraju fantasticky a su aktivnejsi ako hociktori ufrflani 40tnici.. kolegyna ma otca takmer 70tnika a len by ste pozerali, aky ma v sebe sarm, je aktivny, vela cestuje, miluje turistiky, je to velmi sympaticky pan, ktory zi uziva zivot a nikto mu jeho vek netipuje.. v rodine mame 80tnika a je to ciperny muz, ktory za cely zivot nebral ani jedny antibiotika, nema ziadnu vaznu diagnozu a bez problemov sa postara o cely dom a stale sa zapaja do spolocenskeho zivota..
To je prudko individualne. V kazdej vekovej skupine sa najdu aj taki, aj taki.
A su baby ako ty, ktorym sa prosto pacia a vyhovuju skor starsi chlapi. A moze im to klapat.
Riad sa teda a hlavne sebou, nie inymi.
Tiez mi tak pripadali. Hlavne studenti a celkovo chalani na akademickej pode boli taki. Preslo vela rokov a ti ludia su stale rovnaki. Doporucujem lovit zdravsi genofond. A ano tak su fakt normalni ti,co maju 40+ rozvod za sebou (ked im uz zivot dal po papuli,aby sa spamatali) a ti co su normalni, su zadani uz do smrti.
Bude mi 60+ a i v tomto věku ve své dceři vzbuzuji pomocí her soutěživost a seznamuji jí s mnoha jinými činnostmi než matka. Bývám často jako průvodce a motivátor Marianny ke sportu. Pro ní jsem prvním nejdokonalejším představitelem muže. Většina dětí je pyšná na svého otce, je šťastná v jeho přítomnosti a v nepřítomnosti se jim chlubí. To není o věku, je to o tom, jaký ten člověk byť starší je. Nestydím se za svůj věk, i když mi okolí říká o hodně let méně. Rozhodně si myslím, že starší muži patří ke starším ženám. Ani mne se však nepodařilo vztah s mladší ženou udržet, ale to je jiná kapitola knihy života ☹
@dskjhfdlkdjhl hm, tak to syn má len takýchto kolegov... 50 roční chlapi a mladé o 20 rokov mladšie manželky... 😉
@deti95060810 tiez par takych poznam, ale rovnako tak poznam aj takych lekarov, alebo aj robotnikov-proste nic vynimocne. Aktualne vo svojom veku (mam 50) asi ani takeho docenta/profesora nepoznam, musela by som popremyslat. Skor poznam takych, co maju 70+ a urobili take nieco pred 20-timi rokmi.
škoda reči na takéto uvažovanie, však kludne, najdi si 40 ročného, tak 5 rokov spolu pochodíte svet, a potom jemu už sa nebude chcieť nič, a ty budeš mať 25 a chcieť ísť všade, nehovoriac o tom, že muži zomierajú mnohí už v 60-70 a ženy v pohode aj nad 80 sa dožívajú... To fakt takto chceš ? ... Ale nie, mne je to jedno, len som napisal reakciu.
Kľudne si nájdi staršieho, aspoň mu bude mať cez víkendy kto strážiť deti z prvého manželstva. Na toto si daj fakt pozor, lebo mnohým mladým babám toto veľmi vadí, že sa musia o partnera deliť s jeho deťmi. Ale taký päťdesiatnik môže mať deti aj v tvojom veku 😁
@martinajurkechova mozno bude mat aj fesneho syna😉
Niektorí starší sú sympatickí, ale pre mňa to tam zakaždým aj končilo. Pretože ak je starší slobodný, tak je to také do očí bijúce. Človek vo vyššom veku má už nejaké tie svoje návyky a nerád to mení. A to treba mať na pamäti.
Ja zas poznám 50tnikov, ktorí sú na 20rocne baby 😀 nehnevajte sa na tie komentáre, ale žena sa pýtala žien, ktoré majú také vzťahy !!!! a nie vás, čo o nich nemáte ani páru. Niekedy mám pocit,že to tu je inteligencne na úrovni hupacieho koníka.
Poznala som viac SLOBODNYCH starších mužov (50+), ktoré vyhľadávali ženy (nie na jednu noc ale ani nie partnerky zväčša) do 25rokov. A že ich mali...by ste sa všetci divili.
Zato mám kamošku, ktorá má 19rocny rozdiel a zatiaľ apokojna, má 30+ takže tam problémy ešte nie sú, a dve staršie kamošky (50+) čo majú muža o 21 a 25 rokov rozdiel a ostali s nimi celý život, vyše 30rokov. Jedna je sťastne vydatá, muž aktívny,pracujúci aj vo vyššom veku ( po 70tke ale vitálny) a druhá pred rokom ovdovela,ta si veľmi sťažovala na posledné roky (min.5-7rokov), bola mu skôr ako mamicka,čo sa oňho stará, pribratejsi, avšak tam boli vážnejšie diagnózy posledné roky (alzeimer + parkison). Ale na život si pochvaľovala, hoci ho doopatrovala a bol ako bábätko posledné roky od kúpania cez veškeru pomoc (chodiť vedel ale tie diagnózy takže mu musela všetko robit)... Ale samozrejme ak ťa priťahujú muži starší, nie je o čom a nerieš čo vraví okolie...je podľa mňa dôležité aj ako človek pristupuje ku zdraviu a životnému štýlu.
Nie, mne pripadaju trapni starsi...trapny humor, trapne brucha navlecene v obtahovackach, pripadne leginach 😃 zachovaleho vysportovaneho fesaka okolo patdesiatky by sme lupou museli hladat v nasich zemepisnych sirkach 😃
podla mna je to v pohode mne zasa baby v tvojom veku nic nehovoria okrem pruznej koze a prs vacsinou moc neponukaju :D
Myslím si, že každý má iný vkus. Mňa tiež priťahujú starší - ale tak o 7-8 rokov. Zas mám kamarátky, ktoré priťahujú o dosť mladší. 100 ľudí 100 chutí.... Nech si je každý s kým chce, pokiaľ niekomu druhému nelezie do kapusty / nerozbíja rodinu. A každý nech si zametie najprv pred svojím prahom, kým začne niekoho súdiť.
Spravne konecne niekto oceni zrelych panov co maju vkusne chovanie. 👍
Spravne konecne niekto oceni zrelych panov co maju vkusne chovanie. 👍
@anonym_c28850 starsi pan nedokaze drzat tempo s rovesnickami, tak lovi medzi naivnymi zajacikmi. Jeho rovesnicky by ho ocenli ak by to jeho vkusne chovanie bola naozaj aj pravda, nebol by odkazany na neskusene
@anonym_c28850 starsi pan nedokaze drzat tempo s rovesnickami, tak lovi medzi naivnymi zajacikmi. Jeho rovesnicky by ho ocenli ak by to jeho vkusne chovanie bola naozaj aj pravda, nebol by odkazany na neskusene
@viestta jeho rovesnivky casto hladaju princa na Porsche ale ponukaju 10x menej.