icon

Mladší a bezdetný milenec. Čo mám robiť ?

30. mar 2023

Ahojteee idem sa sem len poradiť, som mama 2 ročnej dcérky s mojim ex spolu už nejsme asi rok. Nerozumeli sme si a zistila som mu neveru a to už neodpustím, som sama naplno som sa venovala dcére žijem u mami a nemala som chuť sa stretávať s mužmi. Ale teraz mi prišiel niekto do cesty, je odomna mladší o 2 roky nemá ešte deti ale to čo snim zažívam je niečo čo som nezazila pri nikom. Medzi nami je neskutočná vášeň a priťahuje ma ako magnet, no nedá sa to opísať. A ja mám trochu pomotanu hlavu ale bojím sa do toho spadnúť nechcem mu dávať moju dôveru mám strach. Raz sme kecali na temu deti nakoľko ja už mám dcéru a on sa mojej malej vždy venuje a vidieť na ňom že by jej dal posledné, ale on svoje deti nechce vraj ma na to čas. Ja ho chápem ale mám strach z toho že ho to somnou omrzí, ja som mu vravela že tiež neplánujem deti nakoľko chcem ísť na výšku a skôr ako za 7 rokov si to ani neviem predstaviť. Ale aj tak je vo mne strach že nakoľko on nema deti a je ešte k tomu mladší môže si robiť čo len chce, bojím sa ze to berie ako zábavu. Možno som len paranoidná a naivná ale nechcem sa sklamať, mali ste niečo podobne s vašimi polovičkami? Myslite že bude najlepšie tomu nechať voľný priebeh a časom sa uvidí čo sa z neho “vykľuje” ?

zojazoja
30. mar 2023

Keby bol starší o 1 rok a mal 1 dieťa tak by si sa nebála, že by ra bral len ako zábavu a čo by sa z neho " vyklulo"?

autor
30. mar 2023

@zojazoja a vy ? 😊

moonlight1210
30. mar 2023

Skus dat aspon vek. Mne to takto pride, ze ked chces ty ist na VS, tak ty mas niekde medzi 22-27 a chlapec ma potom 20-25.

Hoci aj 20-rocny moze mat tolko rozumu, ze miesto blbnutia si popri zbierani zivotnych zazitkov buduje vlastne zazemie, karieru. Poznam aj takych cielavedomych a rozumnych.

zojazoja
30. mar 2023

@autor...mňa sa zle pýtaš, ja nemám milenca.

mimikarol
30. mar 2023

Ani keby bol o 2 roky starší a mal deti ti nedáva žiadnu záruku 🤷 Nemusíš sa zaňho hneď vydať, vyskúšaj a uvidíš možno vám to bude spolu klapať

tenerifka
30. mar 2023

ved si to uzivaj a netlac na pilu, nechaj veci postupne vyzriet. Preco chces mat hned na zaciatku vztahu odpovede na to, co bude o 10 rokov? Cim viac sa budes bat, tym to moze dopadnut horsie. Nechaj veciam voolny priebeh, ak si on bude robit, co chce, moze to robit rovnako ak bude mat s tebou vlastne dieta, ved si precitaj tych tisic tem na koñovi. Hlavne bud sama sebou a ver si. To ze ma o 2 roky menej je plus, bude mat lepsi vykon ked bude starsi, a kedze my zeny v sucasnosti vyzerame ovela lepsie, ako nasi rovesnici, tak aj tam sa nejako k sebe vyrovnate

denkatn
30. mar 2023

uzi si co je, ak ma odist odide, tvoj strach ta len obmedzuje, nemozes to ovplyvnit tak to nemozes vopred riesit. uzi si tu vasen, lebo vsetko raz pominie. alebo sa potom premeni na dobreho partnera alebo odide, ale ty zi tu a teraz.

olimuc
30. mar 2023

Postavím otázku inac, si ešte na RD alebo chodíš do prace? Máš malé dieta, bývaš u mami a chceš ísť na výšku… to, že je mladsi nema výpovednú hodnotu, ale čo robí, ako býva atd …ako milenec fajn keď mama postráži malú, ale do budúcnosti neviem, skôr nie ty sama mi ešte pripadas ešte mladučká s myslením na 20 rokov. Uzi si kým máš čas. Keď budeš riešiť škôlku školu a byvanie tak budeš mat malo času a či ešte bude vášeň uvidíš

ivangeline
30. mar 2023

Nech nie je milencom ale priatelom a potom uvidis. ;D

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
30. mar 2023

Nebolo by rozumnejšie sa venovať dcére a štúdiu a až potom si niekoho hľadať?

nikpa
30. mar 2023

Na tvojom mieste by som si užívala čo ti aktuálne život ponúka. Čo iné chce robiť? Buď to budeš brať ako to je a neriešit to, kým vám je spolu dobre alebo si pekne chvíle s ním budeš kaziť tým, že chces niečo riešiť a ešte ho vyplašiš.

cookie29
30. mar 2023

ja nerozumiem co chces aby sme Ti povedali... ved nebuduje vztah, ak som spravne pochopila, je to len "do postele" pises o vasni, nie o vztahu. A teda neviem, odkial pozna Tvoju dcerku, ale ak by som ako matka nieco urcite neurobila, tak je to zoznamit dieta s chlapom, pokial to nie je vazne. A mimochodom, ze sa buria v Tebe hormony, no ak si uz nejaky cas sama, tak mi to pride celkom logicke.

denkatn
30. mar 2023

@cookie29 mozno nepredstavila dcere toho milenca ako "noveho ocka" mozno len tak boli spolu aj s dcerkou ako kamarati.

kubo654
30. mar 2023

Prestan mysliet na dobru je**cku a zacni rozmyslat ako zabezpecit zdrave prostredie v ktorom bude tvoje dieta vyrastat. Nech to nedopadne tak ze budes kazdy pol rok nosit domov ineho muza. Boze toto je doba

miadi
31. mar 2023

Neviem co riesis. 2r nie je velky rozdiel . Ty chces studovat VS a nie plodit druhe s milencom. Tak super ze on sa neciti mat este deti. Studuj a sexuj s ochranou aspon 2druhy antikoncepcie a casom uvidis ci z toho bude nieco viac . Nikto nevie co bude. Mozno sa rozidete zajtra alebo o 7rokov ked budes chciet druhe a on ziadne. Ale iste je to , ze by bolo dost odveci zit u mami ako single matka 2 deti od 2 otcov . Uzivaj si kolko chces ale zodpovedne. Aby si sa raz mohla s dcerkou osamostatnit. Ci uz budes mat tohto alebo ineho milenca. Alebo uplne sama.