Mladší muž a staršia žena

11. okt 2022

Zamýšľam sa, že aký dôvod ma mladší muž vybrat si staršiu ženu? Napríklad rozdiel o 4 roky. Nie je tak markantný, výrazný, necítiť ho. Ale keď by si vybral mladšiu o 4r, už ma rozdiel 8 rokov vo veku ženy, čo už je dosť... Aký máte na to názor? Riešili by ste tento rozdiel (myslím 4r).

motylicek07
11. okt 2022

Ja mam manzela o 4 roky mladsieho a prvy manzel bol o 10 rokov starsi. Uz by som starsieho nechcela, teraz som spokojna.

marticka85po
11. okt 2022

Aj ja mam manzela o 4roky mladsieho. Nemenila by som. ☺️

dadis
11. okt 2022

4 roky je nic..neries absolutne..

autor
11. okt 2022

No ide o to, že randím s mužom o 4r mladším, ale nerozumiem, že prečo si ma vybral. Navyše mám aj dieťa a on nie. Príde mi to, že by si mohol nájsť aj lepšie ako som ja. On mi vsak hovorí, že kde by našiel lepšiu ženu a snaží sa byť dokonalý gentlman, povedal mi, že ženy žijú štatisticky dlhšie o 5r a on ma tu nechce nechce samu, ale teda to aj tak nevychádza. 😂

dadis
11. okt 2022

No lebo si ta vybral. Naco to analyzujes? Preco mas pocit, ze pre neho nie si dost dobra? Si. Inak by s tebou nebol.

mondolina
11. okt 2022

môj je o 5 rokov mladší, tiež mám syna...
nie som predsa menejcenná pretože som staršia ani preto, že mám dieťa.

sergejj
11. okt 2022

@dadis pretoze autorka je ,,typicka,, zena. Ked nieje problem snazi sa ho najst.

kvetinka75
11. okt 2022

4 roky nie je tak veľa. To by ma až tak netrápilo.

mandzula
11. okt 2022

Uplne zbytocne to riesis, zrejme si svoj vek nemala napisany na cele, ocarila si ho ako zena, nie ako cislo. Moj manzel sa rozisiel s o 9 rokov mladsou a je so mnou a mojou dcerou, takze to fakt nie je o veku.

autor
11. okt 2022

@sergejj 😂
No celý život trpim tým, že nie som dosť dobra a toto mi nejde do hlavy. 😂
Samozrejme, ja som veľmi spokojná a aj šťastná, nejde mi o vek, ale nikdy som si s nikým tak nerozumela ako s ním.

autor
11. okt 2022

@mandzula no povedal, že keby nevedel môj vek, tak mi typne o 7r menej, že mám 😂

autor
11. okt 2022

@mandzula *tipne

mandzula
11. okt 2022

@autor no vidis, tak sa tes a zbytocne neanalyzuj.😀

moonlight1210
11. okt 2022

Tak teraz sa uz konecne zmier s tym, ze si dost dobra, nic s tym nenarobis a sup, uzivat si zivota. 🙂

autor
11. okt 2022

@moonlight1210 😂 hej užívam si. Ale stále tomu nerozumiem, prečo si mladší bezdetný vyberie toto 😂

moonlight1210
11. okt 2022

A rozumies tomu, preco si si ty vybrala mladsieho a bezdetneho?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
85miska
11. okt 2022

Môj švagor má 27 a jeho partnerka 43. Sú spolu 3 roky. 4 roky že je mladší to je nič. Tes sa z toho že ťa má rád aj tvoje dieťa.

autor
11. okt 2022

@moonlight1210
@zoro9836 ja som ten vek neriešila a rozumiem si s ním ako s nikým. Tiež mi starší muži odomna prídu väčšinou už starí, čo sa týka formy zivota. Ale viem si predstaviť aj staršieho pri sebe, no ideálne mi vyhovoval rovnako starý. Mladšieho som ešte nemala, tento je prvý. No ja som stále taká detská v niečom, alebo idealisticka a žijem "mladšie".

mandzula
11. okt 2022

@autor ty nie si "toto", si zena, ktora ma vlastnosti imponujuce tvojmu muzovi. Ak teda nemas miliony a nevytiahla si ho z bananovej krabice spred Tesca, tak sa tes a uzivaj si to.

autor
11. okt 2022

@mandzula si milá 😊😂

moonlight1210
11. okt 2022

No vidis. Ty rozumies, preco si si ho vybrala. Ver tomu, ze on svojmu vyberu (teba) rozumie tiez.

Tak to neries.

Ibaze by si si tym riesila skrytu obavu, ze uz o par rokov “precitne”, vekovy rozdiel mu udrie do oci (hoci 4 roky su malicko, to ste v podstate rovesnici), zacnes sa mu zdat stara pre neho a zacne sa obzerat po mladsej, takej v jeho veku a menej.

katarinaba
11. okt 2022

Ja mam priatela mladsieho o 15 rokov. A co? On vie o mne kolko mam rokov, ze mam deti a vie, ze su pre mna prvorade. On deti nema. Chcel by, ale ak nebude mat, staci mu, ze ma mna. Vsetko sme si vysvetlili, ja som povedala svoje, on svoje. Ja som spokojna, stastna, on tvrdi to iste. Klape nam to. Dokedy? Neviem - mozno rok, mozno cely zivot. To nevie nik ani s muzom v rovnakom veku. A nie som jedina, co ma mladsieho partnera a klape im to. V kazdom vztahu sa riesia vacsie ci mensie rozdiely, je len na nas ako sa s tym vyrovname.

autor
11. okt 2022

@moonlight1210 no stať sa to moze, že o pár rokov precitne. Ale vzhľadom na kvalitu nášho vzťahu, to ako sa dopĺňame, si to nemyslím. Navyše teraz mám ak nejaké kg navyše, ktoré chcem zhodiť. On má úplne vymakanú postavu, je to celé nelogické, prečo si ma vybral, ale dáva mi najavo, že je to kvôli tomu aká som. Tak uvidíme.

evica17
11. okt 2022

Môj švagor si vybral a žije s o 16 rokov staršou ženou, čo má 4 detiz už odrastené síce.vyzeraju spolu zvláštne. Ja si myslím že unho to malo ten dôvod,že bol doma sušený mamou,svokrou,tak chcel od nej utiecť a mať pokoj a tak si radšej našiel ženu s bytom a takú čo ho do ničoho nebude nútiť a nebude ho buzerovat. A ešte mu aj vyplatila dlh 10 000 eur. Deti mat žena nechce a ani nemôže,švagor nemusí riešiť, môže sa celé dni keď príde z práce hrať na Pc a riešiť si svoje koníčky. Nahrádza si asi to čo nemohol doma za mlada.

ibrunova
11. okt 2022

mojej sestry priateľ je o 8 rokov mladší a sú šťastí už dlho.

Ale tak sa vraví, že preto, lebo mladý môže a stará vie 😂

evica17
11. okt 2022

A to že vy máte 4roky rozdiel ?to je nič, to je zanedbateľné, aaj tvoje kg navyše, miluje ťa preto kým si a je mu to jedno,buď rada že nekukat len na zovňajšok ale hlavne vnutro

baluinka
11. okt 2022

aky rozdiel 8r vo veku zeny myslis? to mj nejako nevychadza 😀

moonlight1210
11. okt 2022

Vobec to nie je nelogicke. Su muzi, co miluju kypre zeny. Nechcu stihlu. Ocenia, ze ano, ma z hladiska aktualnych spolocenskych preferencii peknu postavu, ale nie je to pre nich sexy.

Aj tebe sa isto paci taky, ci onaky herec, aj uznas, ze chlap, ktoreho si uvidela v obchode, je dobre stavany a pekny, ale to je vsetko. Ziadne instantne “cink” tam nebude.

Mozno ta myli to, ze kam pozries, tam je stereotyp. Ci film, ci serial, ci fotky v casopise, hoci aj predfotene ilustracne obrazky, vzdy je to o tom, ze zena je mladsia. Podla moznosti stihla, max ma 5-7 kg na vrch, ak uz ju chcu teda zobrazovat ako nemodelkovsku (a.k.a. “beznu”).
A nech ma hoci hlavna hrdinka aj 40, chlap ma aspon 43-45 rokov.
Proste ona pekna, stihla a on od nej starsi.

Opak sa potom vnima ako nieco nie uplne normalne. Ako ulet, pobluznenie. Ako nieco, co nema trvacnost a ti dvaja su cudni.
Mladsi chlap a starsia zena? On vymakany, ona plnostihla, az kypra? Nebodaj ani nie krasavica (co by jej mohlo trochu pomoct, aby jej bol spolocensky taky vztah odpusteny a pochopeny - aha, je krasna, tak preto ju chce, uz chapeme.). Inak je to o tom: To co na nej vidi? Nema on nejaku uchylku, mamickovske sklony? A ona si mysli, ze je co? Na co hra? Chcela stara mladou byt? To dlho nevydrzi, ona coskoro zostarne, on sa spamata a najde si mladsiu, lebo tak je to normalne.

Je to inak dane aj biologicky, taketo “parovanie”. Lebo ide o udrzanie rodu a logicky mladsie zeny maju (vzhladom na to, ze ludske mlada potrebuje minimalne tie 3 roky k akej-takej samostatnosti) vacsi predpoklad na taku ulohu. A stihnut tych deti niekolko.
Nie je to cisto iba spolocensky nanutena poza, preco ludom viac sedi parovanie (o trochu) starsi muz a mladsia zena, nez naopak.

beronsche
11. okt 2022

Mozno preto, ze partner sa nevybera prioritne len a len podla veku.. A 4r je nic..

Skor mi pride, ze ty mas problem so sebavedomim, ked mas vobec vo fungujucom vztahu potrebu toto riesit.. neanalyzuj, uzivaj si fungujuci vztah.. 🙂