icon

Môj chlap miluje celulitídu

5. aug 2022

Baby, viem, ze vela z vas mi bude zavidiet, len sa podelim o to, akeho mam chlapa...on je presne ten typ, ze za nim sa aj pes obzrie..dokonale crty, stare mlade ho chcu...sme spolu 5 rokov, ja som vzdy bola priam az chuda..170 cm 52 kg ... no teraz ked som tehotna a objavila sa celulitida 10 kg navyse , tak on ch ce viac a viac aby som len priberala...ze jemu sa to strasne paci...ja nie som nejaka pekna v ksichte, skor predo mnou mal modelky a tiez chude ! .. co myslite preco ta zmena? Vravi, ze lepsi sex krajsia poztava a stale do mna cpe jedlo...a mne strasne chuti, tak si ani neuvedomujem..maam pocit ze kazdym dnom mam kilo dve navyse a pride mi ze uz je to z jeho strany uchylne...este aj ked pisem toto tak mi priniesol 7 kolacov na tanier :D

Strana
z2
sabina_71
5. aug 2022

Každý správny námorník sa radšej hupa na vlnách ako udiera o skaly 😂😂😂

vilma7
6. aug 2022

Je to istá forma úchylky... vyrkmovať svoju partnerku a mať z toho radosť (odbavovať sa.na tom).

annamarin
6. aug 2022

Super téma. 👍😂 Zasmiala som sa. Akože možné je všetko a je super, že sa mu to páči. Ale dávaj pozor, že nepriberieš až veľmi, lebo s tým prichádzajú aj zdravotné problémy.

mimi3008
6. aug 2022

@karhu vychrtla??? Mam 167 cm a 50 kg a podla mna nie som vobec vychrtla...teda autorka mala pred tehotenstvom o 2 kg viac a o 3 cm viac ako ja, tiez mi teda nepripada vychrtlo.. normalna stihla zena

amiaja
6. aug 2022

@mimi3008 tiez nechapem co je na tom nezdrave.. mam 170cm a 53kg a postavicka ako lusk, ziadna vychrtlina 😁

Strana
z2