icon

Môj muž nemá chuť na sex. Ako ďalej?

tinuska803
7. feb 2024

Môj muž nemá chuť na sex, nepostaví sa mu, ale cítim že má ma rad a ja by som chcela sex čo s tím?? Sme v manželstve už 25 rokov vždy mi povie ja som starý..(50) ja 47..

Strana
z2
marikaan
7. feb 2024

@tinuska803 neberie náhodou lieky na tlak?

tinuska803
autor
7. feb 2024
simona20201309
8. feb 2024

@tinuska803 asi nebudem prvá ktorej napadne ako prve, že ma milenku. Alebo ma problém, ktorý treba riešiť. Je to naozaj divne. A co hovorí tvoj šiesty zmysel?

anjelicek26
8. feb 2024

Bol vôbec u urológa? Predpokladám,že nie....

tinuska803
autor
8. feb 2024

@simona20201309
Nie nemá milenku to som si istá

tinuska803
autor
8. feb 2024

@anjelicek26 nechcel ísť že to je len chvíľkove a že sa to napraví...... Ale nič

tinuska803
autor
8. feb 2024

@tinuska803 a keď si nájdem milenca bude to nevera???

anjelicek26
8. feb 2024

@tinuska803 a keď to má organicku príčinu smer rakovina prostaty,semenníkov, zúžené cievy, vysoký tlak? Fakt nech mi chlap nehovorí,že to nevadí,že mu v 50ke už nestoji🫢Skus mu rovno termín spraviť.. chlapi sú v tomto strašný...

mamina7070
8. feb 2024

nech ide knlekarovi predpise mu viagru

hugger
8. feb 2024

@tinuska803

Tak v prvom rade si potrebujes pravdivo odpovedat ci chces aby to bolo inak.

Lebo ak jedna z prvych myšlienok je ze si najdes milenca tak to na starostlivú manzelku ktoru trápi zdravotný stav manžela nevyzera. Nepíšeš sem len kvoli tomu aby sme ti schválili milenca?

Ako zena ktora vedla neho dýchaš mas 1000 moznosti ako ho k lekárovi dostat. Rezervovať termin, odviezt, pockat v čakárni. Ak chces…

taynee
Odpoveď bola odstránená
simona20201309
8. feb 2024

@tinuska803 áno bude to nevera
Ale presne preto k neveram dochádza a vždy sú na vine obe strany. Neviem prečo si tvoj muž myslí, že ty nemáš svoje potreby?

ika11123
8. feb 2024

Prečo hneď myslite na milenku...veď môže mať xxx zdravotných problémov alebo už fakt nemá chuť na sex nie je ani prvý ani posledný áno stáva sa to aj chlapom nie len ženam 😁

h2
8. feb 2024

@tinuska803 Myslím, že odpoveď je v tom "nepostaví sa mu". Nie, že by nechcel sex. Asi by ho chcel, keby sa mu postavil, ale keď má nejaký problém, nechce to ani skúšať, aby z toho nebolo obojstranné sklamanie.
Ináč teda, to myslíš vážne, že to chceš riešiť tým, že si nájdeš milenca?! Keby si ty zrazu z akýchkoľvek príčin nemohla mať sex, bola by si v pohode s tým, aby on si našiel milenku?

karolinakr
8. feb 2024

Ale ked odmieta lekara, nikam sa nepohnete To je alibizmus z jeho strany, ked ti kazdy deň 5x povie ako chce sex, ale k urologovi alebo sexuologovi ho nedostaneš ani heverom..To je chvilkove - ta chvika môže byt aj 20 rokov..

klaridka
8. feb 2024

Švagor je urológ, pokiaľ sa vylúčia iné problémy, ponúkajú (platenú) možnosť "rázové vlny" a vraj to má u mužov dosť veľký úspech. Niekedy už po prvom sedení, inokedy po druhom...

tinuska803
autor
8. feb 2024

@hugger jasné že má trápi jeho zdravotný stav, z práce bol aj u urológa ževraj všetko ok, ale asi jeho to netrápi keď sa o tom nechce ani baviť sám mi povedal že tak si nájdi milenca, ale bolo by fajn keby to bolo také jednoduché, že na fóre mi odsúhlasili milenca tak si nájdem 🤔🤣.... Áno presne pre toto je nevera... Muž - žena nechce sex a ten druhy ako k tomu príde?každý má potreby ale on si myslí ja nemám tak nemá nikto ... Áno sú pomôcky, mam zdravé ruky, ale každý vie že to nieje ono...aky sex taký Sex ale je sex.... A nechápem ho ani ja .... Keď nad tím tak rozmýšľam tak celý život bol v sexe sebecký a to tak aj dopadlo...... On sa urobil a na mňa nikdy nebral ohľad či som mala orgazmus. A tak je to aj teraz jemu je dobre je spokojný napapany má svoj pokoj, prácu porobi aj doma a druhy ho nezaujímajú.... Teóriu ovládam ale keď niekto nechce tak nechce........ tak mi nič iné neostáva len sa s tim zmieriť nuž aspoň som sa vysťažovala... Ale aj tak ďakujem budeme žiť šťastne až do konca 😊
,,možno,,

tinuska803
autor
8. feb 2024

@klaridka no ja si myslím že jemu nikto nepomôže keďže sám nechce

hugger
8. feb 2024

Z toho čo píšeš vyznieva že hlavný problém nie je v jeho zdravotnom stave ale v jeho postoji k tvojim potrebám. To že on sa rozhodol akceptovať svoj stav (podľa môjho názoru priskoro) neznamená že ťa môže ignorovať. Hoci - vidím nesúlad medzi tým čo píšeš: Na jednej strane tvrdíš že ťa má rád a na druhej na teba kašle.

Ak ti toho milenca schválil tak to nevera nie je ale to že hovorí že si máš nájsť milenca ešte neznamená že je s tým naozaj vyrovnaný. Môže to byť prejav frustrácie/depresie z vlastného zdravotného stavu alebo z neuspokojivého vzťahu. Normálny zdravý muž ženu ktorú má rád za milencom neposiela.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
8. feb 2024

Si si ista, ze s urologom v praci preberal problemy s erekciou? Alebo len klasika prehliadka... len tak na okraj...

oli18
8. feb 2024

Jooj, muzi vedia viac klamat, ako zeny
A zatlkat podla Plzaka. Ak povie, najdi si milenca, on uz s najvacsou pravdepodobnostou milenku ma.

tinuska803
autor
8. feb 2024

@chodec15 našťastie on to nemá dôsledok choroby a keby tak iste neriešim tu nič podobné ..... .. Tie činnosti robím ale sex to nenahradí 🤣🤣🤣...

tinuska803
autor
8. feb 2024

@anjelicek26 no tak... Tak to je otázka!!!.... Nebola som s nim a odpoveď bola že všetko je OK... Neriešila som..... Áno mala som...

tinuska803
autor
8. feb 2024

@oli18 ja si myslím že nema.......... Lebo stále je doma a ak nie tak v práci .....ALE!!!

oli18
8. feb 2024

@tinuska803 ak sa chce, da sa, aj cez obednajsiu pauzu 😁(zartujem)

tinuska803
autor
8. feb 2024

@oli18 to je pravda😆👍.... Keby mal inú tak si myslím že mu aspoň postavím alebo keď pošmatram tak cítim ale,, Nič,, 🤔🫣.... Ale že vôbec nič

tinuska803
autor
8. feb 2024

@h2 len on sa nechce ani rozprávať o tom ani riešiť... Jeho odpoveď je,, som už starý,,... Moja prvá myšlienka bola,, vibrátor,,.... 🤔.... Ak by bolo opačne garde tak ho aspoň uspokojím inak....

macatt
8. feb 2024

Tak potom niečo na podporu erekcie, dnes má s tým problém veľa mužov v takom veku.. netlač na neho, prines domov voľne dostupný preparát a navnaď ho na pekný večer.. ak ťa má rád tak nebude mu robiť problém to vyskúšať.. potom sa bude šmátrať lepšie..

thoughtfulweirdo
8. feb 2024

Ty nie si jeho mama, aby si ho ťahala za ručičku k lekárovi a prosila a prehovárala. Buď mu na tebe a tvojej spokojnosti vo vzťahu ozaj nezáleží, alebo len nemá odvahu riešiť zdravotný problém a radšej si vyberie vykašľať sa na vzťah 🤷🏻‍♂️ či tak alebo tak, loptička je na jeho strane kurtu a situáciu musí riešiť on, nie ty za neho. Žiaľ, lepšiu radu pre teba nemám, len porozmýšľať, ako sa snaží napĺňať tvoje predstavy a spokojnosť v ostatných oblastiach vzťahu.

Strana
z2