icon

Moja manželka má chuť na sex 1x za mesiac

16. dec 2025

Moja manželka má chuť na sex 1x za mesiac, pre mňa je to velmi nízka frekvencia. Počas dňa jej prejavujem lásku, objímam ju, bozkávam, hladím. Rozprávam sa s ňou snažím sa ju podporiť ,rozveseliť keď ma ťažký deň a podobne. V domácnosti nemusí pomaly nič ..upracem,navarim,všetko platím ja.Rozhovory prebehli, vie že mi je to málo.
Odpoveď bola že nemusíme vôbec alebo že každá žena má chuť raz za mesiac prípadne aj menej. Ako čo chcem od tejto témy ..chcel by som podporu od žien ktoré majú tiež nižšie libido,skrátka proste nech mi potvrdia to že sex raz za mesiac je v pohode,je vo vzťahoch úplne bežný a ja sa s tým zmierim 🙂

anonym_e35e06
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_e35e06 áno ja som tiež proti sexu "nasilu", takže problém je teda nakoniec to že ťa fyzicky prestal manžel priťahovať? Ako tiež som si to myslel že v tom nože byť problém že ju nepritahujem ale tak tvrdí že nie a napr. pri sexe rada mi hľadí a stláča svaly preto si myslím že fyzicky ju vzrusujem ..mi zhaslo teraz troška pri tebe svetielko nádeje lebo sa mi páčila tvoja odpoveď že nevies prečo nepotrebuješ už toľko sex :D

@anonym_autor ale mňa fyzicky prestali priťahovať všetci muži 😁. Keď vidím pekného chlapa, v TV, alebo na ulici, tak sa naňho rada pozriem, ale asi tak ako sa pozriem na pekného psa, pekný tovar za výkladom, alebo pekné auto 😆

autor
16. dec 2025
@anonym_e35e06

@anonym_autor ale mňa fyzicky prestali priťahovať všetci muži 😁. Keď vidím pekného chlapa, v TV, alebo na ulici, tak sa naňho rada pozriem, ale asi tak ako sa pozriem na pekného psa, pekný tovar za výkladom, alebo pekné auto 😆

@anonym_e35e06 chápem,každopádne máš šťastie že tvoj partner má rovnako nízke libido ..vtedy je to easy

anonym_d7e423
16. dec 2025

@anonym_autor áno, môže byť pre niekoho raz za mesiac v pohode, ale zas nech netrepe, že každá to má tak, nebodaj ešte menej. Pre mňa je ok 1-2 x do týždňa, a to aj v období, keď boli deti malé a ja vyflusnutá.

anonym_e35e06
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_e35e06 chápem,každopádne máš šťastie že tvoj partner má rovnako nízke libido ..vtedy je to easy

@anonym_autor ešte mi napadlo, nemá manželka nejaké problémy? Nepribrala, že by sa cítila nejako trápne za svoje telo, alebo nemá nejaké problémy v práci, s rodinou, alebo čokoľvek iné? Koľko to vlastne u vás takto trvá a ako sa to zmenilo - postupne, alebo razom?

anonym_4ac4eb
16. dec 2025

Myslím, že u nej tá potreba sexu nikdy nebola na prvom mieste a vekom klesá. Nemá síce ešte veľa rokov, ale môžu už začínať nejaké hormonálne zmeny, ak by to chcela riešiť, nech sa dá skontrolovať u gynekológa. Dôležitý je aj jej "jazyk lásky" (dá sa urobiť aj test, ako to máte vy dvaja). Niektoré ženy môžu mať vyššie libido a vyrovnajú sa chlapom, ale ich je určite menšina. Žena potrebu spojenia, prežíva z úplne inej roviny ako muž. Raz za mesiac ak máte naozaj dobrý partnerský vzťah je málo. Ale ak ona nevyvíja snahu prísť na to, prečo nemá "záujem", tak tam bude nejaký "problém", ktorý ty nevnímaš.

autor
16. dec 2025
@anonym_e35e06

@anonym_autor ešte mi napadlo, nemá manželka nejaké problémy? Nepribrala, že by sa cítila nejako trápne za svoje telo, alebo nemá nejaké problémy v práci, s rodinou, alebo čokoľvek iné? Koľko to vlastne u vás takto trvá a ako sa to zmenilo - postupne, alebo razom?

@anonym_e35e06 trva to už dlho, postupne to klesalo k tej frekvencii raz za mesiac a tam to ostalo dlhodobo. je to krásna žena,aj jej to hovorim

anonym_675cc8
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_675cc8 kde som písal, píšem tu prvý krat

@anonym_autor tak potom mas dvojnika, par dni dozadu ten isty problem, btw. ja mam chut na sex v priemere 2-3 do tyzdna, raz do mesiaca by mi bolo extrem malo

autor
16. dec 2025
@anonym_675cc8

@anonym_autor tak potom mas dvojnika, par dni dozadu ten isty problem, btw. ja mam chut na sex v priemere 2-3 do tyzdna, raz do mesiaca by mi bolo extrem malo

@anonym_675cc8 neviem o Tom že tu bola taká téma,môžeš hodiť odkaz keď tak

anonym_d7e423
16. dec 2025
@anonym_217a44

Len ci ti to nepredstiera... aby to bolo rychlo za nou... ani ja nemam "stale" orgazmus a to sex zboznujem, ale tak dajme tomu... ono najcastejsi dovod rozvodov je nespokojnost v tejto oblasti, proste neni intimita, neni partnerstvo,, vytrati sa to...

@anonym_217a44 stále orgazmus nemá určite nikto, resp. nájdu sa takí nešťastíci, ale to by si asi nechcela - syndróm neustáleho vzrušenia.

anonym_43a4ec
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_4b38b5 15r manželia, 1 dieťa 8r, vek 37 obaja.. dotieravý niesom ..sex skoro nenavrhujem lebo viem že nemá chuť, skrátka toto je dlhoročná vec ...bozky,dotyky,hladenie všetko robím bez sexuálneho podtonu ...

@anonym_autor lenze to si asi iba ty myslis, ze robis dotyky, hladenie a bozky bez sexualneho kontextu.
Ona to isto berie - jezisi kriste, uz zase po mne smatra, zase otravuje, zase nieco chce.
Moj to ma tiez v oblube, naj ma plesnit po zadku. Ok, beriem, chlapom sa to asi paci. Ale po rokoch mam uz ozaj averziu. Ja sa pri tom citim ako jalovica na trhu, tu tiez najprv pred kupou poriadne poobchytkavaju a potlapu po zadnici.
To je tak antieroticke a antisexualne, ze aj keby som mala vtedy chut na neviem co, po tomto je akakolvek chut na cokolvek hlboko pod bodom mrazu.
Nepotrebujem oblapavanie, obchytkavanie, potrebujem normalnu beznu ludsku pritomnost, vybehnut do mesta, na prechadzku, na obed, pozriet si spolu vecer komediu. Travit spolu cas. Ale nezavazne. Nie s ocakavanim, ze za tym nieco bude.
Lenze to vacsinou vy nedokazete, lebo aj ked si vy myslite, ze nedavate sexualne umysly najavo, omyl, z vas to krici na mile daleko.
Ja mam rada, ked ten sex vyjde ako mila nahoda prave z tych spolocne stravenych chvil. Ale bez tlaku na pozadi, ze to ma byt akoze odmena zato, ze sa chlap obetuje napr. na vecerny romantikus film.
To jeho ocakavanie nieco za nieco ma odradza, total to zabija akukolvek vasen vo mne.
Ja uz dokonca len zo sposobu chodze pocujem a poznam, ze ide za mnou sa vtierat, s tym ze akoze, ved ja ta chcem iba nezavazne pohladkat, nic nechcem, ale chce, jasne ze chce. Ja to proste uz poznam, a v ten moment uz krutim ocami sama pre seba, a nalada je v haji.
Pri beznom zivotnom kolotoci - robota, domacnost, deti, unava, nespavost su pre mna postelive radovanky bohuzial len dalsia robota naviac.

autor
16. dec 2025
@anonym_d7e423

@anonym_217a44 stále orgazmus nemá určite nikto, resp. nájdu sa takí nešťastíci, ale to by si asi nechcela - syndróm neustáleho vzrušenia.

@anonym_d7e423 stále pri sexe ma orgazmus...myslel som že je normálne mať sex ukončený orgazmom

anonym_627371
16. dec 2025

Priznavam ze pocas dojcenia mi to islo priam na nervy. A frekvencia bola podobna vasej.
Unava. Unava. Unava. Ako toto preslo som okej a sa to vystupnovalo na parkrat do tyzdna.
Ono mozno treba najst pricinu preco takto. Ja som prosila muza o pochopenie. Ze ozaj nevladzem. Ze nech vydrzi ze sa to zmeni.

autor
16. dec 2025
@anonym_43a4ec

@anonym_autor lenze to si asi iba ty myslis, ze robis dotyky, hladenie a bozky bez sexualneho kontextu.
Ona to isto berie - jezisi kriste, uz zase po mne smatra, zase otravuje, zase nieco chce.
Moj to ma tiez v oblube, naj ma plesnit po zadku. Ok, beriem, chlapom sa to asi paci. Ale po rokoch mam uz ozaj averziu. Ja sa pri tom citim ako jalovica na trhu, tu tiez najprv pred kupou poriadne poobchytkavaju a potlapu po zadnici.
To je tak antieroticke a antisexualne, ze aj keby som mala vtedy chut na neviem co, po tomto je akakolvek chut na cokolvek hlboko pod bodom mrazu.
Nepotrebujem oblapavanie, obchytkavanie, potrebujem normalnu beznu ludsku pritomnost, vybehnut do mesta, na prechadzku, na obed, pozriet si spolu vecer komediu. Travit spolu cas. Ale nezavazne. Nie s ocakavanim, ze za tym nieco bude.
Lenze to vacsinou vy nedokazete, lebo aj ked si vy myslite, ze nedavate sexualne umysly najavo, omyl, z vas to krici na mile daleko.
Ja mam rada, ked ten sex vyjde ako mila nahoda prave z tych spolocne stravenych chvil. Ale bez tlaku na pozadi, ze to ma byt akoze odmena zato, ze sa chlap obetuje napr. na vecerny romantikus film.
To jeho ocakavanie nieco za nieco ma odradza, total to zabija akukolvek vasen vo mne.
Ja uz dokonca len zo sposobu chodze pocujem a poznam, ze ide za mnou sa vtierat, s tym ze akoze, ved ja ta chcem iba nezavazne pohladkat, nic nechcem, ale chce, jasne ze chce. Ja to proste uz poznam, a v ten moment uz krutim ocami sama pre seba, a nalada je v haji.
Pri beznom zivotnom kolotoci - robota, domacnost, deti, unava, nespavost su pre mna postelive radovanky bohuzial len dalsia robota naviac.

@anonym_43a4ec lezime v objatí keď pozeráme TV a hladim ju pri Tom a ona hľadí mňa,máme to tak bežne a sexom to neskončí nikdy... Bežne sa bozkávame pri odchode a pri príchode z práce, alebo v priebehu dňa ..obaja sme tak naučeni a robíme to bez sexuálneho podtonu

anonym_4ac41c
16. dec 2025

Ja s mužom sme skoro 3 mesiace nič... Ja som úplne takto spokojná, on zatiaľ nič nehovorí, ja si myslím že keď má voľnú chvíľu tak je dlhšie v kúpeľni. A máme pred 30-kou. Sme spolu 10 rokov a od začiatku to takto cca je. Raz viac-raz menej.

autor
16. dec 2025
@anonym_4ac41c

Ja s mužom sme skoro 3 mesiace nič... Ja som úplne takto spokojná, on zatiaľ nič nehovorí, ja si myslím že keď má voľnú chvíľu tak je dlhšie v kúpeľni. A máme pred 30-kou. Sme spolu 10 rokov a od začiatku to takto cca je. Raz viac-raz menej.

@anonym_4ac41c nemáš celkovo chuť alebo sú tam iné problémy?

anonym_675cc8
16. dec 2025
@anonym_4ac41c

@anonym_4ac41c co to sposobuje?

lenik98
Autor odpoveď zmazal
anonym_4ac41c
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_4ac41c nemáš celkovo chuť alebo sú tam iné problémy?

@anonym_autor
Nikdy si mnou nejako nelomcovali hormóny. Mám šťastie že zatiaľ sme takto ok keďže očividný problém nám to nerobí ani sa to nejak v domácnosti nespomína. Pre mňa je to "práca" naviac po celom dni. Neviem jak to mám vysvetliť, neviem si predstaviť každý deň ani 2-3x týždenne, šlahlo by ma.

anonym_a1d747
16. dec 2025

Každý to má inak. U nás tri krát do týždňa. Pre mna je to malo pre manželku staci. Tak som sa prispôsobil. Ale bolo obdobie dva krát do mesiaca porozprávali sme sa a zlepšilo sa to. O vzťah sa musia snažiť obaja inak to bude trapenie. Mám 40r sme spolu 9r.

slovakboy
16. dec 2025

@anonym_autor počkaj až budeš mať 54 ako ja, tiež ti to bude stačiť raz za mesiac.

autor
16. dec 2025
@slovakboy

@anonym_autor počkaj až budeš mať 54 ako ja, tiež ti to bude stačiť raz za mesiac.

@slovakboy to dúfam a teším sa na to

slovakboy
16. dec 2025
@anonym_autor

@slovakboy to dúfam a teším sa na to

@anonym_autor ale chápem ťa. Neviem koľko máš rokov ale okolo tridsiatky je to najhoršie. To už nie je taký stres ako v dvadsiatke a človek by chcel furt. Len čo do vtedy kým budeš mať 50. Manželka nechce vôbec a robí to len z povinnosti? To nie je dobré. Môj kolega má manželku podobnú ale ona to hrá a aj mu to povedala. Že gymnastiku vie robiť a čo chce bude mať. Aj orál. Jemu to stačí asi je dobrá herečka.

anonym_ef6d35
16. dec 2025
@joannita

@anonym_ef6d35 a nevadí ti, že tvoj muž ten sex má pravdepodobne niekde inde?

@joannita Nie nemá nikde.

anonym_83ae97
16. dec 2025

Keby moj muz so mnou mal sex 1x do mesiaca,uz mam milenca alebo som rozvedena.

zara3
16. dec 2025
@anonym_ef6d35

@joannita Nie nemá nikde.

@anonym_ef6d35 ta potom ci neni inej orientacie. To je nenormalne.

zara3
16. dec 2025

Ta preto su tu zienky take hadave... lebo to robia len raz do mesiaca. Konecne sme na to prisli. 😅😂😂😂

zara3
16. dec 2025
@anonym_4ac41c

@anonym_4ac41c to ti nieje luto, ze si musi zrobit dobre sam a ty zatial cucis na telku?

anonym_dd3808
16. dec 2025

@anonym_autor No u mňa kým sa tá chuť ako tak nazbiera, tiež to trvá dobrý mesiac 😀 Ale ja si myslím, že som práve ten prípad asexuálneho človeka. Neviem... jednoducho mi to nechýba. Celkovo to hopsanie a hondrlakaniea všetko okolo toho, príde mi to skôr také smiešne 🙂 asi som vadná, sorry, ak som niekoho urazila 😀

marianarem
16. dec 2025

@anonym_autor Nema to tak urcite kazda, ale poznam zeny, ktore to tak maju a dokonca aj take, ktore po porode nemali chut uz vobec nikdy. Velmi sa zeny v tomto lisia a vlastne aj chlapi, tiez poznam vsetky mozne typy.

ankare
16. dec 2025

@anonym_autor juj, u nás opak. Manželovi stačí raz za týždeň. 😳 Ja by som aj 2x týždenne. 🙄