icon

Moja žena má problém - odmieta ma ako muža

86peter86
27. feb 2021

Som ako takmer každý chlap. Mam rad sex. Ked ho nemam pozriem video alebo si dám studenu sprchu. Moja zena ale nepozrie video ani neda studenu sprchu. Mnohorazy to je dlhsie ako niekolko tyzdnov. Naposledy 11 mesiacov.. sme spolu siesty rok a mame dve deti (5 a 3) bezne to je odpoved nemam cas, su tu deti, som unavena! Je vela hodin, je zavcasu, nemozem lebo(to uplne chapem- vtedy mavam 10 dni videii a studenych sprch. Ale dvakrat za mesiac ak mame sex tak to je vela. Samozrejme ze to trva minutku lebo od sameho vzrusenia som hotovy takmer hned ked sa odhali.. naposledy na mna nakricala ze “” kedy som ta ja pred odchodom do prace(pracuje v obyvacke, a zacat mala az za dve hodiny) pred tebou stala naha a chcela po tebe sex?!”” Moja odpoved bola rychla. Povedal som: “ ty nikdy milacik”.. bozky nedostavam lebo jej vadia fuzy a brada ale nechce po mne aby som sa oholil lebo sa jej paci ked som zarasteny. Som asi pekne zufaly ked pisem na modreho kona. Skor hladam utechu ale budem vdacny aj za kritiku ci nejake rozumne napady na vyriesenie moje situacie

marianeta
28. feb 2021

@nikolka1986 však keď mu dovolí raz za mesiac či rok!? stále ho sexuálne priťahuje, no ako to má vydržať dlhšie? To že sa odbavi pri videách zrejme nieje preňho také vzrušujúce ako pomilovať svoju ženu, preto je hotový len čo na ňu siahne. Myslím ,že je to pochopiteľné a nieje to o Tom že by bol mizerný v posteli.. ona sa aj bozkom bráni ak si pozorne citala. Skôr to vidím tak ,že jej to takto vyhovuje, taká atomovka, lebo vie ,že o chvíľu a zas na mesiac má pokoj..

marca12
28. feb 2021

@86peter86 neritahujes ju.

pokojvdusi9
28. feb 2021

@nikolka1986 Robim sama s 45 muzmi takze som sucho konstatovala a ver mi to by manzelky oci otvarali keby som taky rozhovor nahravala ☺️

hankm
28. feb 2021

Priklanal by som sa k tomu, ze jej potreba sexu skoncila detmi (az na zriedkave vynimky). Uvaha, kedze odmieta akekolvek ine praktiky okrem klasickeho coitu, mohlo by to naznacovat, ze sex pre nu sluzi iba na plodenie. Ostatne praktiky su iba pre rozkos, nie pre evolucny ciel. Ale to uz sa hram na Freuda 😁

nela6
28. feb 2021

@hankm kludne za tým môžu byť len hormony, ver, že mne ked sa skončilo dojcenie a všetko naskočil naspat, tak by rada mala doma aj dvoch, aby mi stacilo

banderaska29
28. feb 2021

@86peter86 strašne ma mrzí čo prežívaš. nie je nič horšie, ako partner, ktorého lúbiš a ktorý Ťa odmieta v sexe. Ani sa Ti necudujem, že si za minútu hotový, keď Ti dá raz za čas a ty si plný vzrušenia.. neviem to pochopiť, mám dve deti, narodili sa mi rok po sebe, ale ani únava z detí u mna nikdy nebola dôvod, aby som svojho partnera odmietla. vlastne ja som ho nikdy neodmietla, pretože ja sama mám rada sex. Prestali sme spolu spávať až vtedy, keď sme si uvedomili, že sa ideme rozviesť, ale to je o inom 🙂
Neviem Ti poradiť, ale chcem Ťa povzbudiť a som na tvojej strane. nie ste len rodičia, stále ste muž a žena a tá tvoja na to zabudla. ani sa nečudujem, že si chlapi nájdu milenku keď maju doma toto... :(

magda15
Odpoveď bola odstránená
86peter86
autor
1. mar 2021

@tykat tak to isto nieje . Sama si to nerobi. Ked sme sa o tom rozpravali tak mi povedala ze mozno tak 2x si to sama v zivote spravila. Hypoteku nemame ale sex je pre nu asi uz naozaj nie az tak potrebny

86peter86
autor
1. mar 2021

@hankm je to ale zvlastne . Akoby som ju vobec v tomto smere nepoznal. Mozno by mal zacat pit ☺️ Prestali sme s alkoholom pred prvym dietatom. Ani jeden z nas ani kvapku. Ja uz nikdy alkohol pit nechcem. No ona niekedy hovori ze by si dala vinko ale je jej trapne aby ho pila sama. A asi ma nechce pokusat. No ak by jej to pomohlo uvolnit sa tak asi prikyvnem. Ale citil by som sa asi zvlastne ak by bola pripita a ja triezvy. Podla mna toto nieje cesta... je ale fakt ze pokym sme pili tak sme sexovali ako o dusu

86peter86
autor
1. mar 2021

@marca12 ani ty mna. Je velmi zaujímave ako vedia ludia z par riadkov vyvodit takyto zaver...

86peter86
autor
1. mar 2021

@nela6 moja dojcila asi dva mesiace.. stratila mlieko. Takze tie hormony su asi viacmenej v poriadku. Tam bude nieco ine

darinka_klasova
1. mar 2021

@86peter86 čo nad tým toľko silabizujes? je to jasne
1. Je frigidna
2. Nepritahujes ju/nepaci sa jej sex s tebou
3. Ma milenca alebo si to potajomky robí o dusu sama

Jedno z tohoto to bude na 100%. Tvojou úlohou je zistiť ktoré to je.

marseillefan
1. mar 2021

Brácho, poviem ti to úprimne.. nepriťahuješ ju a ani sa jej nečudujem, lebo si mäkký ako perinka. Ženy potrebujú mať pri sebe niekoho, z koho majú rešpekt, nie niekoho, kto je z nich zosratý. Žiaľbohu, ty si z nej zosratý. Ako ja ti rozumiem, lebo ja som tiež beta, rovnako ako ty... ale ja sa aspoň občas pretvarujem. Vieš, čo mi raz moja žena povedala? Že sa jej nemám pýtať, či budeme mať sex, ale jej to mám oznámiť v štýle "ideme na to". Normálne to nedáva žiaden zmysel, ja viem... je to úplne proti mojej aj tvojej logike. Ale neuveril by si ako to v mojom manželstve funguje. Oznámim žene, že ideme na to a ideme na to. Nie vždy má samozrejme na to náladu, vtedy si dáme rýchlovku, alebo orálik. Tebe je táto rada už bohužiaľ na nič, podľa mňa už tvoja žena na teba názor má a a nič sa už teraz nezmení aj keby si sa hral na čokoľvek. Posral si to, bohužiaľ... Teraz máš dve možnosti. Zostať v tomto "vzťahu" a trpieť takto do konca života, alebo ísť ďalej a nájsť si niekoho iného. Vieš, čo by mnohé slobodné mamičky ťažko poznačené životom dali za to, aby mali partnera ako si ty?

michaela567y
1. mar 2021

Mna by zaujimalo, či sa o seba staras. Či si každý deň osprchovany, prijemne vonias, čisté oblečenie ... možno trochu športu atd

86peter86
autor
3. mar 2021

@marseillefan dnes rano mi zomrela. Bola tazko chora a nikomu nic nepovedala. Tak si nechaj reci o tom aky som makky pre seba ked ma nepoznas. Mozeme sa stretnut a ja ti ukazem aky som tvrdy

janka_23
3. mar 2021

@86peter86 úprimnú sústrasť, je mi to naozaj veľmi ľúto a je veľmi veľká škoda, že ti o svojej chorobe nepovedala. Drz sa

katkati
3. mar 2021

@86peter86 Ach, úprimnú sústrasť. To je smutné. 😪

darinka_klasova
3. mar 2021

@86peter86 bože ľudia snáď mu to nezeriete 😂😂😂 troll už mu vadí ako ho tu vsetci hejtujeme tak sa hra na chudacka

katkati
3. mar 2021

@darinka_klasova Tak to by bolo riadne absurdné, keby to tu dal len kvôli tomu, že utrpelo jeho ego.

janka_23
3. mar 2021

@darinka_klasova no teda... Žasnem.. Ako môžeš niečo také napísať? Myslím že keby mu názory vadili tak to napíše, nereaguje ale určite nebude tvrdit ze jeho manželka umrela

marseillefan
3. mar 2021

@janka_23 nechcem byť arogant, ale skús sa zamyslieť nad situáciou... minulý týždeň jeho žena ešte normálne pracovala, dnes ráno náhle zomrela na neznámu chorobu, ktorú pred všetkými tajila... mladá žena. A jedna z vecí, ktorú on urobí hneď ako mu zomrela manželka, je, že príde na Modrého Koníka, obuje sa do človeka, ktorý mu naštrbil jeho ego a doslova ho vyzve na férovku, aby mu dokázal, aký je on tvrdý chlap. Čo to je za chorobu, a ktorú mladý človek náhle zomrie bez toho, aby si jeho najbližší (s ktorým je celé dni zavretý v byte) nič nevšimol? A čo to je za reakciu po tom, čo sa také niečo stane? Pravdu sa tu už nedozvieme, ale pre mňa je pravdepodobnejšia alternatíva, že ten človek je proste prepnutý.

darinka_klasova
3. mar 2021

@marseillefan presne. Autorovi dobre jebe. Porucha mozgu. Ani sa neducujem že ho ta jeho zena nechce, keby vedela čo tu vypisuje by ušla kade lahsie

janka_23
3. mar 2021

@marseillefan neviem, možno máš pravdu. Ja som človek, ktorý v každom hľadá to dobre a neviem si dosť dobre predstaviť ze by niekto vedel byt tak krutý a napísať iba preto, ze sa mu nepacia názory iných, ze osoba ktorej sa to týka umrela. Ktovie, možno máš pravdu a je to vymyslené... Možno nie... Ktovie, možno autor napíše ako to bolo a možno sa zo nikdy nedozvieme. V každom prípade nerada hneď odsudzujem bez dokazu lebo také slová vedia zraniť.

darinka_klasova
3. mar 2021

@janka_23 keby jemu alebo komukoľvek zomrie dnes ráno zena určite to nepíše na MK....

janka_23
3. mar 2021

@darinka_klasova ľudia na stresové situácie reagujú rôzne. Mam veľa kamarátov, ktorí to tiež hneď vesaju na Facebook 🤷🏼‍♀️ každopádne ak je to pravda je mi to ľúto a ak nie tak je to jeho svedomie

marseillefan
3. mar 2021

@janka_23 ešte taká vec na zamyslenie... je ťažko chorá, nikomu nič nepovie ani to na nej nevidno, náhle zomrie a zrazu vieme, že bola ťažko chorá (ešte pred pitvou). Každopádne je super, že v ľuďoch hľadáš vždy to dobré, túto vlastnosť si určite zachovaj a nenechaj sa odradiť...

acrobaleno
3. mar 2021
janka_23
3. mar 2021

@marseillefan ďakujem 😊 uvidíme, možno sa autor vyjadrí a ak nie je to jeho svedomie.

marseillefan
3. mar 2021

@janka_23 autor si zrušil účet hneď ako ma vyzval na bitku :D

janka_23
3. mar 2021

@marseillefan aha, neviem nepozerala som to. Nuž, tak nech sa mu darí 😄