Môjmu priateľovi sa páčia veľké prsia
Ahojte, môjmu priateľovi sa páčia veľké prsia,ale že možno aj také mega veľké. Ja mám prsia veľkosť B, ja som spokojná a veľkosť by som meniť nechcela. No vo vzťahu k nemu mi to spôsobuje problém, že veľmi zle vnímam, keď pozerá na ženy s veľkými prsiami, že si sťahuje také obrázky (ešte to by som prekúsla), ale veľmi zle beriem, keď sa spýtam,či predchádzajúcej partnerke nevadilo,že občumuje iné ženy, tak jeho odpoveď je, že vtedy to nerobil,lebo ona mala veľké, tak občumoval ju. A toto sú veci,čo mi ubližujú, sex milujem,ale viackrát sa mi stalo,že som sex odmietla, lebo mi tieto veci, čo riesim v hlave spôsobujú,že nemám chuť na sex, alebo keď sex je,tak nedosiahnem orgazmus (nikdy predtým v živote sa mi to nestalo). Sme spolu vyše roka,riešili sme viaceré problémy, konečne sme sa nejako utriasli, inak si rozumieme, máme spoločné záujmy, pomáha mi okolo domácnosti....., ale toto si neviem vyriešiť v hlave. Neviem,ako to riešiť, na plastiku by som nikdy nešla, ani keby bola zdarma, alebo keby som sa mohla zobudiť zajtra s väčšími prsiami, tak to by som tiež nechcela,lebo mne moje prsia vyhovujú. A riešiť to zmenou partnera je blbosť, tam mi možno budú vadiť iné veci. Ako si to upratať v hlave?
@divokykonik veď to, ti muži sú niekedy trafeni. Boli sme nedávno na oslave, kde mali všetky ženy veľké prsia, jedna až mega veľké a tam sa jej muž za to smial a mal nevhodné poznámky na jej obrovské prsia, bolo vidieť,že jej to je nepríjemné.
nikto nema chyby..vsetci sme dokonali.. ale kazdy je dokonaly pre niekoho ineho.. za partnera si mas vybrat cloveka, ktoreho 'chyby' pre teba nie su chybami a nevadia ti.. toto ludia nie su schopni a ochotni chapat a pripustit, preto vztahy nefunguju.. lebo ludia sa snazia byt 'tolerantni' a zmierovat sa s niecim, co im vadi.. a to sa im nikdy nepodari.. aj ked niekedy vedia dobre a pekne dlho klamat samych seba
su tvoje becka chybou? bola by si dokonalejsia s gckami? nie.. tvoje becka su dokonale.. pre teba, aj pre mnoho inych ludi/muzov.. ale su muzi, pre ktorych su dokonale len gcka.. to je v poriadku, nema sa to menit.. aj nulky su dokonale.. pre niekoho.. chapes? a tak je to so vsetkym, nielen s kozami
@karolinakr nuž, doteraz som si práveže nikdy nemyslela,že mám malé prsia. Podľa mňa sú presne akurát, väčšie by som nechcela. Ani nikto nikdy nemal problém😁 až tento má dáku úchylku
občumuje je kombo očumuje a obzerá? Ešte som to nepočula...
@miriam11 áno,je netaktny, neohrabany a chýba mu empatia. Na druhej strane je milý, pozorný, láskavý. Je to čudné,ale je to tak
@babulkomale neviem 😁
a predchádzajúca vnadná frajerka ho prečo nechala?
Jaj aha,ty si chcela čítať,že to je v pohode, hlavné je,že nás sex?😂
@0silvia0 mala zdrav. problémy, ktoré nechcela riešiť a odcudzili sa
@nini1978 vôbec nechcem čítať, že to je v pohode. Nie je to v pohode. A sex nie je najdôležitejší
A teda keď si to uvedomujes,chápeš aj to,že ten človek si ta neváži?
Nebudeme si tu nahovárať,že ostatní chlapi nepozerajú na iné ženy a nemôže sa im páčiť aj iné,nielen to,čo majú doma.
Aj ženy to robia,veď je úplne normálne pozrieť na to,čo sa nám páči
ALE. Robiť to pred tebou normálne,bez akéhokoľvek problému a rozprávať o tom,že ocumuje to,čo ty nemáš a jemu sa páči,je sprosté '
mas len vikendoveho chlapa,ale aj pocas tych 2 dni pocitujes,ze nie si jeho typ🙄...ty nepotrebujs rady ako si to upratat v hlave-ty si s tym zmierena,ved ho nazyvas laskavo trdlo...poznam takych netaktnych chlapov,ale travit s nimi zivot by som nechcela...sediet vedla neho vonku,a on cumi na kozy inej zene..keby bol z pomocnej skoly tak pochopim a poradila by som ti,ze to ber ako svoju misiu...vidis,ty nemas orgazmus a on ho ma,lebo si mozno pri tom predstavuje tie kozate zeny..citis sa aj tak ok?...ked ti to stoji za to,ze ti pokosi zahradu ale odbavuje sa s myslienkam na ine,nech sa paci..on sa nezmeni...v tebe ma mozno gazdinu,stabilitu,ale ked stretne gazdinu s velkymi kozami ktora po nom vystartuje-mozno nebude odporovat...
@uprimnazienka nie, chlapi to nerobia okato, len primitivni chlapi to robia okato. Ja mam teda vela chlapov v okoli, a teda vacsina sa na ulici sprava na urovni, maximalne okomentuje - samozrejme nie pred dotycnou ani ich manzelkou. @autorka, neviem, ako to upratat v hlave. Ak ti to vadi, tak ti to vadit aj bude…
Autorka,si tak upata niekoho mať,že nevidíš za roh. Máš tu mnoho aj trefnych príspevkov a ver,že tento vzťah skončí. To nie je o Tom,že by som ti nepriala,ale si presne ten typ,ktorý bude každý chlap manipulovať. Skúša,kam až zajdes a koľko vydrzis. Máš už naozaj dosť rokov na to,aby si pochopila,že v dnešnej zvrátenej dobe aj 50rocni chlapi chcú mladé ženy,bez ohľadu na to,že by o nich možno nezakopla ani dobre vyzerajúca rovesníčka,nieto 43 ročný nevyzrety chlap,ktorý má navyše záľubu v ceckoch,ktoré ty nemáš. Veď to je jednoduchá matematika. Možno s tebou bude tráviť čas a zabíjať budú,ale ceckate si bude riešiť inde. Fakt nechápem,že žena v tomto veku si ešte dokáže dobrovoľne dzigat život s barsjakym magorom,len aby bol.
A ešte chcem dodať.... muž nepomáha v domácnosti. Muž sa spolupodiela na chode domacnosti.
Ja by som to na tvojom mieste odpiskala. Podla toho, co pises, ides zo vztahu do vztahu. Naozaj je lepsie byt sama ako s kymkolvek. Okrem toho je fakt dost hulvat s tymito recami. Strasny pocit byt s chlapom, ktory slinta nad niecim, co nemam a este aj okato.
@ankare domácnosť nie je jeho
@mircalla práveže neidem zo vzťahu do vzťahu, nehovorím,že s mužmi som sa nezoznamovala, ale niekedy na prvom stretku, alebo po pár stretkach zistíš,že to je blbec, to nie je vzťah, ďalej som to nerozvijala. Až jeho,keď som stretla, tak som mala pocit,že s týmto človekom to zmysel má
Nežije tam? Neje? Nerobí neporiadok? Neciká a nekaká tam?
@ankare dobre,tak sa spolupodieľa. Možno som to zle napísala, no ja len na margo toho,že ženy sa sťažujú, že muži nechcú robiť ženské práce, tak tento naopak, rád zastane ženské i mužské práce. Aj bývalý muž mi napríklad povedal, že ženské práce robiť nebude. On to mal tak rozdelené
Mozno otazka. Prejavuje ti city? Povie ti, ze ta miluje?
autorka, podľa tvojho opisu (prebehla som si pár tvojich príspevkov) sa nemôžem zbaviť pocitu, že si si našla mierne líznutého aspergera. alebo mierneho autistu, výber už nechám na tebe 😀
ak je to tak, neostáva ti nič iné, ako aj naďalej dookola opakovať niektoré veci ako papagáj, lebo aj má poruchu (ktorú mu doteraz nikto nezistil a ani sa o to nesnažil), tak bude proste taký. a áno, bude čumieť na ceckane, ale bude rád s tebou, lebo mu imponuješ niečím iným, niečím, čo jemu chýbalo a po čom vo svojom vnútri túžil a čomu rozumie.
alebo je to chlap bez poruchy, ale v tom prípade ide o totálneho debila. ak ho máš úprimne rada, skús sledovať tie iné jeho "nedostatky", ako si písala napríklad o tom varení kávy. sleduj, či ide o viacero (alebo priam množstvo) činností, ktoré mu musíš neustále prízvukovať a stále máš pocit, že si na začiatku. ak je to tak, môže ísť o danú poruchu a v tom prípade sa musíš zmieriť aj s tým, že tie cecky bude mať v hlave stále. na druhú stranu, on nebude potrebovať ťa s takou podviesť, jemu to ani nenapadne. len je to niečo, čo sa mu páči (ak sa bavíme o chlapovi líznutom poruchou) a jednoducho nedokáže od takých odtrhnúť zrak.
ak má poruchu, nie aj - malo byť správne
@mircalla city mi prejavuje,aj povie,že som pekná žena, aj žiarlivosť prejavuje, samozrejme v norme
@panelacikova nemyslím si,že má poruchu. Myslím si,že je neempaticky človek, to som mu aj povedala, že mu chýba empatia. Neviem, z čoho to pramení, či je to výchovou alebo čo.
ľudia s poruchami autistického spektra sú mnohí charakteristickí tým, že nemajú empatiu. nedokážu pochopiť, že svojím vyjadrením či správaním môžu inému ublížiť. a vôbec nemusí ísť o všetky city a sociálne zručnosti. môže žiarliť, pričom si fakt nemusí uvedomovať, že tebe jeho reči ubližujú. ja sa ho nezastávam, len mi napadla proste aj takáto možnosť. a ak si si teda istá, že nemá žiadnu poruchu (že má za sebou psychologické, psychiatrické vyšetrenie, prípadne MR či CT mozgu, kompletné neurologické vyšetrenie), a napriek tomu je vyhlásený "za zdravého", tak v tom prípade si ty zváž, či ti toto stojí za to...
@panelacikova vyšetrenia za sebou určite nemá žiadne. Myslím,že jemu to ani nedocvakne, že mi ublíži, nerobí to naschvál. Jeho kolegyňa mi ešte dávnejšie povedala,že on občas povie niečo, čím sa druhého dotkne, ani to tak nemyslí,ale že ublíži. On si to dáko nepremysli, skôr ako niečo vypovie.