icon

Mokrá škvrna po masturbácii

Včera o 10:08

Ahojte som mlada žena ktorá asi predvčerom zažila niečo nové ale neviem čo to presne je potom ako som sa spravila vibratorom zrazu som sa utierala a zistila že na uteráku pod sebou som mala mokrú škvrnu neviem nikdy sa mi to presne nestalo tak som to skusila včer znova a opísala by som to asi takto: Noo, začala som sa steklit vibratorom aaa postupne sa to blížilo k vyvrcholeniu, ale ako keby ma to nespravilo, tak som pokračovala ďalej, mierne ma to bolelo zak som išla cez to a keď to už začala steklit ale stále som nemala pocit že to ide k vyvrcholeniu ale mala som pocit takéto uvoľnenia a vtedy išlo niečo zo mňa ale necítila som sa byt spravená
prosim viete mi poradit co sa stalo alebo co to bolo na uteraku nebolo vidno farbu tekutiny a zapach ako zatuchnuta voda na uteraku

anonym_0cbf32
Včera o 10:10

Ty si urcite mlada zena, Feri

autor
Včera o 10:12
@anonym_0cbf32

Ty si urcite mlada zena, Feri

@anonym_0cbf32 tak mi neverte ja sa snažím poradiť iba ale ďakujem za odpoved

anjelicek26

Mokry orgazmus, vygoogli si to...

autor
@anjelicek26

Mokry orgazmus, vygoogli si to...

@anjelicek26 Okej takže myslite že to bol squirting?

anonym_866741
Včera o 10:13
@anonym_autor

@anonym_autor vygoogli si to, si troll alebo malé decko

anjelicek26
Včera o 10:14
@anonym_autor

@anonym_autor tak tekutina pocas orgazmu.. co ineho by to malo byt? Normalne sa uvolni a neries to...

autor
Včera o 10:15
@anjelicek26

@anonym_autor tak tekutina pocas orgazmu.. co ineho by to malo byt? Normalne sa uvolni a neries to...

@anjelicek26 ďakujem

lentakyterapeut
Včera o 10:59

Pre toto straca mk na hodnote

mmia96
Včera o 11:02

Opýtaj sa doma mamy.

anonym_e431b6
Včera o 11:13

toto nemyslis vazne? TROLL

tak ty nevies co je orgazmus a co sa prinom deje ale vies co je citujem ''Okej takže myslite že to bol squirting?" ?????

ide to tu dolu vodou.

sticker
anonym_f356f5
Včera o 11:22

to tu píše jedna a tá istá osoba, tieto primitívne diskusie... ako aj nižšie, či môže mať žena "ejakuláciu" atď....

autor
Včera o 11:27
@anonym_f356f5

to tu píše jedna a tá istá osoba, tieto primitívne diskusie... ako aj nižšie, či môže mať žena "ejakuláciu" atď....

@anonym_f356f5 Určite nie píšem sem prvý krát a fakt ma to iba zaujímalo ale prepáčte ak to tak vyzerá už som dostala odpoved ďakujem

anonym_f356f5
Včera o 11:33
@anonym_autor

@anonym_f356f5 Určite nie píšem sem prvý krát a fakt ma to iba zaujímalo ale prepáčte ak to tak vyzerá už som dostala odpoved ďakujem

@anonym_autor no neviem, dá sa to hlavne vygugliť všetko, nemusíš sa pýtať mamičiek a celkovo aj tá štylizácia vyznieva, akoby to písalo 14r decko.

autor
Včera o 11:37
@anonym_f356f5

@anonym_autor no neviem, dá sa to hlavne vygugliť všetko, nemusíš sa pýtať mamičiek a celkovo aj tá štylizácia vyznieva, akoby to písalo 14r decko.

@anonym_f356f5 Okej pardon len sama som nevedela sem napísať píšem prvý krát niekde 🙏🏻

zojazoja
Včera o 11:39

polročné prázdniny? 🙂

anonym_f356f5
Včera o 12:01
@anonym_autor

@anonym_f356f5 Okej pardon len sama som nevedela sem napísať píšem prvý krát niekde 🙏🏻

@anonym_autor žiadna časť tvojho pohlavia ti pri tom neodpadla, tak nechápem, čo potrebuješ riešiť? bože, v dnešnej dobe, kedy sú tieto informácie absolútne dostupné... nepoviem, keby máš ísť kvôli tomu do knižnice pre encyklopédiu ľudského tela. ach deti, deti...

bielasovicka
Včera o 14:57
@anonym_autor

@anonym_autor takéto slová ovládaš a nevieš z čoho bol mokrý uterák?ty, squirting🙈

anonym_5aa4bb
Včera o 20:02
@anonym_e431b6

tak ty nevies co je orgazmus a co sa prinom deje ale vies co je citujem ''Okej takže myslite že to bol squirting?" ?????

ide to tu dolu vodou.

@anonym_e431b6 nemusi troll len daka soplana

ivicatolic
Včera o 20:35

@anonym_autor požiadaj o pomoc AI ...predsa...my sme nič také nezažili....😀😀😀👉👉👉

romiada
Včera o 21:26
@anonym_e431b6

ide to tu dolu vodou.

@anonym_e431b6 nie to len "sex z časopisu Bravo" nabral virtualnu podobu. Aj tam boli taketo otazky od tínedžerov