icon

Môže 30-ročný panic odradiť ženy?

slobodnyanonym
10. mar 2026

Ahojte,

vadí ženám, ked je chalan panic v 30?
Môže to ženu odradiť?

Prosím hlavne ženy ako to cítite.

slobodnyanonym
autor
11. mar 2026
@enmery

@slobodnyanonym Vy nie ste normálni. Žiadna príčetná žena nechce bad boy. Je to ako povedať, že všetci muži chcú len 3D pery napichané, predĺžené vlasy, silikóny. Váš problém je úplne inde, v ženách to nie je, vy pacienti.

@enmery Prosím napíš, čo chcu ženy. Som pacient, ktorý má diagnózu, že ho nechcú ženy. Ako to zmeniť. Čo ta najviac zaujme? Samozrejme, že nie všetky ženy chcu bad boyov. Každý je iný. Nedá sa hadzat všetkých do jedného vreca.

unbeholfen
11. mar 2026
@slobodnyanonym

@unbeholfen Ahoj, super napísané. Ja som good boy a nie badboy takže asi nemám u žien šancu.

@slobodnyanonym to je dané evolučne. Proste je to o chémii, nič iné za tým nieje. Ak sa žene páčiš môžeš byť alkoholik, násilník, basista čokoľvek. Ak sa jej nepáčiš, môžeš sa jej pchať ako chceš, budeš iba veľmi dobrý kamarát. Zlatučký, milučký, ale stále iba kamarát.

unbeholfen
11. mar 2026
@enmery

@slobodnyanonym Vy nie ste normálni. Žiadna príčetná žena nechce bad boy. Je to ako povedať, že všetci muži chcú len 3D pery napichané, predĺžené vlasy, silikóny. Váš problém je úplne inde, v ženách to nie je, vy pacienti.

@enmery čo by nie. Práveže každý muž ktorého poznám im idú oči vypadnúť keď zbadajú takú ženskú ako spomínaš. Keď sa nejakému podari ísť s takou von, hneď sa s ňou vyfotí každému to ukazuje a celý je šťastný, aj keď boli len na kofole.

anonym_886974
11. mar 2026

Mne osobne by to vôbec nevadilo, naopak by som bola rada, že muž sa vedel ovladať a nepreťahoval každu 🙂 škoda, že vas je takých mužov v tejto dobe tak málo

unbeholfen
11. mar 2026
@anonym_886974

Mne osobne by to vôbec nevadilo, naopak by som bola rada, že muž sa vedel ovladať a nepreťahoval každu 🙂 škoda, že vas je takých mužov v tejto dobe tak málo

@anonym_886974 tých je málo. Takých čo sú panicmi lebo sú tak neatraktívni že im žiadna nedala, a lutujú peniaze na prostitútku, je oveľa viac.

unbeholfen
11. mar 2026

Mňa velice prehovárajú dvaja kamaráti aby som šiel na privát, ale viete z iných tém že ako na tom bývam finančne, tak mne tie peniaze budú chýbať. Kamaráti argumentujú tým, že ajtak by som to minul na iné veci, tak si prečo nezasexovať. Že aj oni chodievali keď boli slobodní. A jeden vravel že jeho kolega zarobí 700€ a 300€ nechá len na privátoch, tak ho ženy bavia.

anonym_e9d7f8
11. mar 2026
@enmery

@enmery Ver mi, že chce...je to biologicky potvrdené...potvrdené je aj to, že ženy si myslia, že takého nechcú ale realita je iná...vy ženy ste jednoducho subjektívne...ja sa starám o seba a ženy sa na mňa aj pozrú aj by bol záujem o mňa ale keď poviem, že mám 28 a žijem u rodičov tak bude zle... tu je iný problém a to, že nemám stabilitu a nemôžem ísť ani za cieľom svojim lebo nikde nezoberú do práce bez známosti alebo bez praxe....teda môžem tak akurát čašníka za smiešne peniaze robiť...človek bez známosti alebo bez bohatých rodičov má malú šancu sa presadiť v tejto EÚ diere....nejaký študent, ktorý sa učí za dejepisara nemá o histórii poňatia no rodičia keď zaplatia tak sa tým učiteľom stane a keď zarobí aspoň 1500 tak žena sa na neho prilepí..lebo že vraj sa "snažil"

anonym_e9d7f8
11. mar 2026
@unbeholfen

@slobodnyanonym to je dané evolučne. Proste je to o chémii, nič iné za tým nieje. Ak sa žene páčiš môžeš byť alkoholik, násilník, basista čokoľvek. Ak sa jej nepáčiš, môžeš sa jej pchať ako chceš, budeš iba veľmi dobrý kamarát. Zlatučký, milučký, ale stále iba kamarát.

@unbeholfen Ona keď ku niekomu nemá city tak sa môže chlap aj roztrhnúť...Žene záleží iba na jej citoch

unbeholfen
11. mar 2026

Šag ano tak to je. Já vím ze skúsenoscí čo sem vidzel, zažil, to né že očul som voladze, ale sám som vidzel či zažil. Príroda to tak naprogramuvala a robí sa to podvedome. Preto nevedzá a tvrdzá néčo inšího.

unbeholfen
11. mar 2026

Já sem chudobný človek ale povím vám tak že já vím ako té veci chodzá. Mna neošálíte.

unbeholfen
11. mar 2026

My té veci víme ale pointa je že furt to robíme. Lebo normálne by to malo byt tak že keď 3-4x nevyjdze tak si uznat že som špatný a kašlat na to. Keď to nejde, tak to nejde. Ale to je taká závislost že to láká furt. Že ludé si robá nádej že raz to vyjde. Jako keď négdo do smrci podáva Loto že raz to výjde. To je aj se ženáma. Proste furt to láká skúšat.

orisker
11. mar 2026

Áno, môže.
Ty si toho živým príkladom.

anonym_e9d7f8
12. mar 2026

Ešte by som dodal, že môžeš byť aj nemehlo do práce a neviem čo ale keď máš výzor tak u žien máš veľkú šancu

unbeholfen
12. mar 2026
@anonym_e9d7f8

Ešte by som dodal, že môžeš byť aj nemehlo do práce a neviem čo ale keď máš výzor tak u žien máš veľkú šancu

@anonym_e9d7f8 áno už som videl aj také. Pracujúca žena, podvádzala svojho pracujúceho partnera s asociáolom nezamestnaným a aj prešla k nemu časom… Lebo chémia. Ženy sú priste také.

anonym_e9d7f8
12. mar 2026
@unbeholfen

@anonym_e9d7f8 áno už som videl aj také. Pracujúca žena, podvádzala svojho pracujúceho partnera s asociáolom nezamestnaným a aj prešla k nemu časom… Lebo chémia. Ženy sú priste také.

@unbeholfen Viem o čom hovoríš....Žena jak uvidí viac sebavedomého alebo lepšie vyzerajúceho muža od jeho muža hneď flirty...ale na škodu tu budeš spamovať ženy tým nezmeníš

enmery
12. mar 2026
@anonym_e9d7f8

@unbeholfen Viem o čom hovoríš....Žena jak uvidí viac sebavedomého alebo lepšie vyzerajúceho muža od jeho muža hneď flirty...ale na škodu tu budeš spamovať ženy tým nezmeníš

@anonym_e9d7f8 Celý kôň tém, ako muži vypisujú kurvam na insta fb tiltokoch a vždy príde nova a mladšia ale hej, ženy idú presne po tomto. Len ženy. Pravdu máš, muži sú top😂

anonym_394b28
14. mar 2026

@slobodnyanonym mne nie, pekne by som si ťa vycvičila ako sa mi to páči a ako to mám rada 🙂

karolinakr
14. mar 2026
@slobodnyanonym

@unbeholfen Ahoj, super napísané. Ja som good boy a nie badboy takže asi nemám u žien šancu.

@slobodnyanonym keď si goodboy a feši boy, máš šancu...

karolinakr
14. mar 2026

tam je chemia, to chlapi nechcu pochopit, a trebars panici, ktori nie su až tak škaredi, ale obliekaju sa a prezentuju, že vyzeraju ešte horšie než v skutočnosti su, každe rady odmietaju a tvrdohlavo sa držia toho, že na vyzore u chlapa nezaleži
poznam jedneho, sa oblieka ako jeho 75r. otec, vlasy jak hipisak, okuliare popolniky, ale on nebude na sebe nič menit, lebo vyzor nezohrava rolu
a proste toto sa presne tym typom neda vysvetliť..proste bud svoj a potom nefňukaj

tiezjedna
14. mar 2026
@any_soj

@slobodnyanonym ja žasnem nad odpoveďami žien. Že fakt by boli radšej, aby mal muž penis už predtým strceny v iných ženách... Nechápem. Pre mňa bol môj manžel, panic, v 30tke, keď sme sa brali, DAROM a vzácnosťou. Nie prekážkou. To, že čakal so sexom, aby svoje telo daroval len manželke. Neviem si predstaviť, prečo by malo byť pre mňa prijateľnejšie, aby mal predtým sex s inými ženami.

@any_soj v poriadku. Ty to máš zrejme rovnako. Ste sa hľadali, až ste sa našli😉

tiezjedna
14. mar 2026
@unbeholfen

@unbeholfen to je len tvoj vlhký sen...😎

unbeholfen
14. mar 2026
@tiezjedna

@unbeholfen to je len tvoj vlhký sen...😎

@tiezjedna nieje, bola to moja kolegyňa v samsungu, a mali sme spoločných kamarátov a toho chalana s ktorým chodila, pozná zas brat. Takže o všetkom som vedel. A ešte to vytárala cigánovi z Lučenca lebo nevedela že aj s ním sa kamarátim. Pred spoločnými známimi bola ticho. Ale ajtak ich spolu videli.

unbeholfen
14. mar 2026

A ešte sama sa chválila pred chalanmi že si namotala panica mladšieho ktorý mal prácu, auto, byt, slušný chalan nefajčiar, nelkoholik, zo stabilnej rodiny… Brával ju na výlety, platil jej všeličo, a ona sa dala s hajtrákom čo ležal ožratý na ubytovni bez prachov, ešte ona za ním chodila na ubytovňu a dávala mu peniaze. A potom že je neoholený a také im vyprávala. Ale hlavné že bola chémia. Žena keď sa zalúbi, nič jej nevadí.

anonym_e9d7f8
14. mar 2026

Autorovi by som poradil nech kľudne zostane sám a nech robí to čo ho napĺňa....Ženy aj tak milovať nevedia....Vždy utečú keď majú niečo lepšie na výber...Najlepšie jak vydaté ženy vypisujú jak sú hotové zo známych mužských celebrít a neboja sa pridať aj viackrát komentár aký je dotyčný krásny....Čudné, že toto muži strpia

karolinakr
14. mar 2026
@anonym_e9d7f8

Autorovi by som poradil nech kľudne zostane sám a nech robí to čo ho napĺňa....Ženy aj tak milovať nevedia....Vždy utečú keď majú niečo lepšie na výber...Najlepšie jak vydaté ženy vypisujú jak sú hotové zo známych mužských celebrít a neboja sa pridať aj viackrát komentár aký je dotyčný krásny....Čudné, že toto muži strpia

@anonym_e9d7f8 tak ked si muž honi každy večer nad cudzimi ženami, nemôže byt urazeny, ked sa žene pači George Clooney

slobodnyanonym
autor
14. mar 2026
@anonym_394b28

@slobodnyanonym mne nie, pekne by som si ťa vycvičila ako sa mi to páči a ako to mám rada 🙂

@anonym_394b28 To by sa mi velmi páčilo. Rad by som sa nechal vycvicit. Najradšej by som sa niečo naučil v tejto oblasti a sexoval veľa.

slobodnyanonym
autor
14. mar 2026
@anonym_e9d7f8

@anonym_e9d7f8 Ďakujem za radu. Možno to tak bude, že zostanem sám. Robím, čo mám rád. Napríklad rád športujem a to ma naplna.

anonym_9926fe
14. mar 2026
@anonym_e9d7f8

@enmery Ver mi, že chce...je to biologicky potvrdené...potvrdené je aj to, že ženy si myslia, že takého nechcú ale realita je iná...vy ženy ste jednoducho subjektívne...ja sa starám o seba a ženy sa na mňa aj pozrú aj by bol záujem o mňa ale keď poviem, že mám 28 a žijem u rodičov tak bude zle... tu je iný problém a to, že nemám stabilitu a nemôžem ísť ani za cieľom svojim lebo nikde nezoberú do práce bez známosti alebo bez praxe....teda môžem tak akurát čašníka za smiešne peniaze robiť...človek bez známosti alebo bez bohatých rodičov má malú šancu sa presadiť v tejto EÚ diere....nejaký študent, ktorý sa učí za dejepisara nemá o histórii poňatia no rodičia keď zaplatia tak sa tým učiteľom stane a keď zarobí aspoň 1500 tak žena sa na neho prilepí..lebo že vraj sa "snažil"

@unbeholfen A ty si v tomto príbehu akože ten good Boy, hej? No ty si vyhra.😁

@anonym_e9d7f8 ty si ďalšie čudo. V dnešnej dobe si nájsť prácu len po znamosti??? Nemyslíš to vážne. Dnes nerobí len ten, kto je úplne lenivy a hnily. A čašník určite nerobí za smiešne peniaze. Od jari do hlbokej jesene má toľko peňazí na trinkgeldoch, že sa o tom mnohym nesníva. Mal by si sa skamaratit s unbeholfenom. Budete sa podporovat v tom, kto je vacsi neschopak a plačko.

Autor- mne by to vadilo. Keď je v tridsiatke panic niekto, kto ním nechce byť, je na tom nieco dosť čudné. Buď si veľmi neatraktívny, alebo nudný, alebo hlúpy. Ale niekde je určite chyba.

unbeholfen
14. mar 2026
@slobodnyanonym

@anonym_394b28 To by sa mi velmi páčilo. Rad by som sa nechal vycvicit. Najradšej by som sa niečo naučil v tejto oblasti a sexoval veľa.

@slobodnyanonym na toto narážali kamaráti, keď ma posielali na privát. Oni že tá ťa naučí! Skúsená žena… Taký sex budeš mať… Len ja som taký že radšej tie peniaze prejem.

unbeholfen
14. mar 2026
@anonym_9926fe

@unbeholfen A ty si v tomto príbehu akože ten good Boy, hej? No ty si vyhra.😁

@anonym_e9d7f8 ty si ďalšie čudo. V dnešnej dobe si nájsť prácu len po znamosti??? Nemyslíš to vážne. Dnes nerobí len ten, kto je úplne lenivy a hnily. A čašník určite nerobí za smiešne peniaze. Od jari do hlbokej jesene má toľko peňazí na trinkgeldoch, že sa o tom mnohym nesníva. Mal by si sa skamaratit s unbeholfenom. Budete sa podporovat v tom, kto je vacsi neschopak a plačko.

Autor- mne by to vadilo. Keď je v tridsiatke panic niekto, kto ním nechce byť, je na tom nieco dosť čudné. Buď si veľmi neatraktívny, alebo nudný, alebo hlúpy. Ale niekde je určite chyba.

@anonym_9926fe ja nie. Ale videl som dva tri prípady.