icon

Mám podozrenie, že je panic. Ako to riešiť?

Dnes o 15:26

Ahojte,

spoznávam sa s jedným chlapom , má 35 rokov. Chodíme von pomerne často, rozumieme si, máme sa o čom rozprávať, avšak mám podozrenie , že je panic. Keď ide do intímnejších chvíľ, všímam si, že vždy sa stiahne. Opýtala som sa ho , že som si všimla, ako sa správa. Urazil sa a povedal, že to čo si myslím je somarina. Povedala som mu, že aj keby to pravda bola, ja nemám problém ísť na to pomalšie, kľudnejšie nech sa nebojí. Myslím si, že fakt keby mal nejaké skúsenosti nebol by vyplašený a utiahnutý. Viem, že to je už pomerne vysoký vek, ale ak by mi zato stál nemám problém. Lebo neverím, že dospelému chlapovi nechýba sex. Je pekný, dobrá postava, nie je ani hlúpy. Len božechráň túto tému otvoriť, tak celé zle.

Strana
z3
anonym_a7385c
•
Dnes o 15:27

pôjde do bordeli na zaučenie.

anonym_8a20dc
•
Dnes o 15:37

Mozno asexual. Mozno sex mal ale zistil, ze to nie je pre neho. Chodila som s takym podobnym.

patrike
•
Dnes o 15:37

Uz si ho videla vyzleceneho ? Moze mat opravneny alebo neopravneny pocit, ze ma maleho.
Toto ta ale dlho bavit nebude, ak sa on neda do poriadku.

patrike
•
Dnes o 15:38
@anonym_8a20dc

Mozno asexual. Mozno sex mal ale zistil, ze to nie je pre neho. Chodila som s takym podobnym.

@anonym_8a20dc Druha moznost, gay, ale nechce si to priznat kvoli rodine alebo nabozenstvu.

anonym_5c2a0b
•
Dnes o 15:38

@anonym_autor
Nieje to ako v tej pesnicke on ju hlada za uchom ona ju ma pod bruchom 😁

autor
•
Dnes o 15:41
@anonym_8a20dc

@anonym_8a20dc aj to ma napadlo . Ze sex neni prenho asi. Inak ked sa smiem opytat ako ste fungovali ?

veroni2
•
Dnes o 15:41

Preco riesis sex? Spoznavajte sa, chodte na vylety, a podobne,,,smejte sa a pod...na intimne zblizovanie je cas...on je ten co ma viest, ty bud zenou, on nech je muzom...mozno tuzi az po svadbe. Mozno mas stastie a vnima ta ako ciel, nie ako prostriedok, tak ho zacni vnimat rak aj ty, a nemysli hned na postel......neslap nelamej, teprv neco klicit zacina, tech, co vsechno chteji hned, je vacsina......

anonym_82f827
•
Dnes o 15:43
@patrike

@anonym_8a20dc Druha moznost, gay, ale nechce si to priznat kvoli rodine alebo nabozenstvu.

@patrike Takych su mraky. Mama ho mozno tlaci do svadby, no tak co ma robit...

autor
•
Dnes o 15:44
@veroni2

Preco riesis sex? Spoznavajte sa, chodte na vylety, a podobne,,,smejte sa a pod...na intimne zblizovanie je cas...on je ten co ma viest, ty bud zenou, on nech je muzom...mozno tuzi az po svadbe. Mozno mas stastie a vnima ta ako ciel, nie ako prostriedok, tak ho zacni vnimat rak aj ty, a nemysli hned na postel......neslap nelamej, teprv neco klicit zacina, tech, co vsechno chteji hned, je vacsina......

@veroni2 necele 2 mesiace mi pridu ako pomerne dlha doba , na to ze absolutne nic neskusal. Ja nehovorim , aby sme hned mali sex na kazdom rohu, ale tu je to velmi slabe, co sa tyka intimnych prejavov.

mimachicha
•
Dnes o 15:50

Tam bude nejaky zadrhel. 🤔Je to nanajvys nezvycajne, ze v takom veku je este panic. Mne osobne by to vadilo. Aby tu o rok nebola diskusia: ze chlap ma nevie uspokojit. A to, ze sa urazil, je detinske a divne 🙈Urcite by som sledovala vsetky signaly.

patrike
•
Dnes o 15:55
@veroni2

@veroni2 To je rada pre zeny, ktore sex nebavi. Autorka otazky ho chce uz teraz a nie vlacit sa rok za rucicky ako pubertaci s katolickeho gymnazia (teda teoreticky, lebo prakticky su tam dievcata casto velmi veselej povahy).

autor
•
Dnes o 15:58
@mimachicha

Tam bude nejaky zadrhel. 🤔Je to nanajvys nezvycajne, ze v takom veku je este panic. Mne osobne by to vadilo. Aby tu o rok nebola diskusia: ze chlap ma nevie uspokojit. A to, ze sa urazil, je detinske a divne 🙈Urcite by som sledovala vsetky signaly.

@mimachicha podla mna ci nehlada dobru kamosku , ktorej sa moze vykecat, mat spolocny konicek ale nech nanho nikto nesaha .

anonym_19ec96
•
Dnes o 16:00

Mne to príde, že ma nejaký problém
Ale aký,to musíš zistit len ty🫣
Pochybujem, že ide o to, že je panic
Ale možno ma ho malého, divného alebo sa lieči z choroby
Bohvie...ak stojí za to bud trpezlivá ale dôležita je vo vzťahu aj úprimnosť,tak snáď...

autor
•
Dnes o 16:00
@patrike

@veroni2 To je rada pre zeny, ktore sex nebavi. Autorka otazky ho chce uz teraz a nie vlacit sa rok za rucicky ako pubertaci s katolickeho gymnazia (teda teoreticky, lebo prakticky su tam dievcata casto velmi veselej povahy).

@patrike presne tak, sama by som to lepsie nepovedala.

danica2711
•
Dnes o 16:03

35-ročný panic, tam niečo nie je v poriadku. či už fyzicky alebo psychicky, prípadne aj-aj

patrike
•
Dnes o 16:05
@anonym_autor

@patrike presne tak, sama by som to lepsie nepovedala.

@anonym_autor Lenze to mnohym nevysvetlis, ked maju slabe libido a este nejake predsudky, vedu divne reci o cakani, matracoch a aby neboli "lacne". Taka by bola z tvojho objavu cela nadsena. Ty nie si, cize bud sa panko uvedomi alebo ho nechaj tak, niet dovod robit mu terapeutku, riesit jeho traumicky alebo komplexy, pripadne ho zaucat.
Urob posledny pokus, primerane alkoholu, nech sa mierne uvolni a potom mu strc ruku do nohavic. Akurat to ma tu vadu, ako sa budes citit zvlastne, ze preberas muzsku rolu v sexe.

autor
•
Dnes o 16:07
@danica2711

35-ročný panic, tam niečo nie je v poriadku. či už fyzicky alebo psychicky, prípadne aj-aj

@danica2711 tak ja si myslim teda osobne, ze je asexual, skusala som sa na tieto temy bavit a stale bocil a skakal na inu temu.

autor
•
Dnes o 16:15
@patrike

@anonym_autor Lenze to mnohym nevysvetlis, ked maju slabe libido a este nejake predsudky, vedu divne reci o cakani, matracoch a aby neboli "lacne". Taka by bola z tvojho objavu cela nadsena. Ty nie si, cize bud sa panko uvedomi alebo ho nechaj tak, niet dovod robit mu terapeutku, riesit jeho traumicky alebo komplexy, pripadne ho zaucat.
Urob posledny pokus, primerane alkoholu, nech sa mierne uvolni a potom mu strc ruku do nohavic. Akurat to ma tu vadu, ako sa budes citit zvlastne, ze preberas muzsku rolu v sexe.

@patrike mas pravdu, ten alkohol bude asi moja posledna moznost. Myslim si , ze sex je normalna potreba a vec vo vztahu. Nie som z radu tych zien , co budu pol roka cakat a viest filozoficke uvahy o nesmrtelnosti chrusta. Partnersky vztah je o tom , ze tam ten sex je narozdiel od kamaratskeho vztahu. Ale urcite sa najde vela takych co by sa do mna obuli kvoli tomu, ze posobim lacne a podobne.

anonym_e5175a
•
Dnes o 16:18

@anonym_autor ma menšieho vtáka a hanbí sa...

patrike
•
Dnes o 16:21
@anonym_autor

@patrike mas pravdu, ten alkohol bude asi moja posledna moznost. Myslim si , ze sex je normalna potreba a vec vo vztahu. Nie som z radu tych zien , co budu pol roka cakat a viest filozoficke uvahy o nesmrtelnosti chrusta. Partnersky vztah je o tom , ze tam ten sex je narozdiel od kamaratskeho vztahu. Ale urcite sa najde vela takych co by sa do mna obuli kvoli tomu, ze posobim lacne a podobne.

@anonym_autor Suhlas, Nech sa paruju medzi sebou kdejaki hlasatelia dlheho spoznavania a na druhej strane taki, ktori beru sex ako normalnu sucast vztahu od zaciatku.
Pozvi ho domov, vecera, vino, potom zahlas, ze sa ide spat, sprcha je tam, uterak ma tam, kefku tam. Musi tam byt len jedna postel, ziadne sance uniknut na gauc. Ty prides bez reci vyzlecena, proste mas zvyk spat naha. Dalej sa uvidi.

anonym_4683db
•
Dnes o 16:25

@anonym_autor sú muži ktorí prpste neskočia na každú ženu...randi spoznavaj necakaj ze na prvom druhom stretku si na ňom zajazdís....ale bývaju to dobeý manzelia oddany pre zenu a rodinu....alebo ho ma ozaj malého a hanbí sa

anonym_bc01a1
•
Dnes o 16:25
@patrike

@anonym_autor Suhlas, Nech sa paruju medzi sebou kdejaki hlasatelia dlheho spoznavania a na druhej strane taki, ktori beru sex ako normalnu sucast vztahu od zaciatku.
Pozvi ho domov, vecera, vino, potom zahlas, ze sa ide spat, sprcha je tam, uterak ma tam, kefku tam. Musi tam byt len jedna postel, ziadne sance uniknut na gauc. Ty prides bez reci vyzlecena, proste mas zvyk spat naha. Dalej sa uvidi.

@patrike fakt dokonalá predstava pekne stráveného večera

autor
•
Dnes o 16:28
@anonym_bc01a1

@patrike fakt dokonalá predstava pekne stráveného večera

@anonym_bc01a1 no ano je to pekne straveny vecer . Nepojdem ja k nemu alebo dotycny ku mne hrat clovece alebo karty.

autor
•
Dnes o 16:30
@patrike

@patrike pekný večer 🙂 mas len dobre napady. Vidim , ze rozmyslame rovnakym stylom.

patrike
•
Dnes o 16:32
@anonym_4683db

@anonym_autor sú muži ktorí prpste neskočia na každú ženu...randi spoznavaj necakaj ze na prvom druhom stretku si na ňom zajazdís....ale bývaju to dobeý manzelia oddany pre zenu a rodinu....alebo ho ma ozaj malého a hanbí sa

@anonym_4683db Nie, to su presne ti, o ktorych su tu potom otazky, co s nimi, ked sa nemaju k sexu. Nanic ti je taky "verny", ked je verny, lebo sex mu celkovovo nechyba.

patrike
•
Dnes o 16:33
@anonym_autor

@anonym_bc01a1 no ano je to pekne straveny vecer . Nepojdem ja k nemu alebo dotycny ku mne hrat clovece alebo karty.

@anonym_autor Vidis, mam dalsi napad, vyzliekacie karty alebo inu hru, kde sa pri prehre nieco vyzlecie.

autor
•
Dnes o 16:42
@anonym_4683db

@anonym_autor neviem , ale ja si myslim , ze aj keby k sexu na druhom rande doslo, tak vobec to neni sitaucia kedy by sa mala zena hanbit. Ked to tak citili obidvaja tak preco nie. Mozes sa s niekym vysprat na prvych rande a byt s nim dalsich x rokov a mozes cakat pol roka a potom nic z toho.

lenja1
•
Dnes o 16:43

Zas další čo ma komplex za malého vtáka alebo nefunkčného. Kde na toto chodíte to si dávate na profil v zoznamke že podmienka menej obdarený alebo sebavedomie nula. 🤣

autor
•
Dnes o 16:45
@lenja1

Zas další čo ma komplex za malého vtáka alebo nefunkčného. Kde na toto chodíte to si dávate na profil v zoznamke že podmienka menej obdarený alebo sebavedomie nula. 🤣

@lenja1 idem na rande s tym , ze nemam RTG v ociach akeho ma :D :D asi je tych chlapov v dnesnej dobe viac

anonym_5ed54d
•
Dnes o 16:52

@anonym_autor preco by nemohli existovat muzi, ktori pockaju so sexom do manzelstva? Moj manzel bol panic do 31r. Ano, sme veriaci, takze u nas je to samozrejmost nemat na 2.rande sex.
Ked to nie je otazka jeho viery ci presvedcenia, tak potom moze mat naozaj nejaky problem. ...staci sa nejako citlivo opytat...

Strana
z3