icon

Môže 30-ročný panic odradiť ženy?

slobodnyanonym
10. mar 2026

Ahojte,

vadí ženám, ked je chalan panic v 30?
Môže to ženu odradiť?

Prosím hlavne ženy ako to cítite.

slobodnyanonym
autor
14. mar 2026
@unbeholfen

@slobodnyanonym na toto narážali kamaráti, keď ma posielali na privát. Oni že tá ťa naučí! Skúsená žena… Taký sex budeš mať… Len ja som taký že radšej tie peniaze prejem.

@unbeholfen A bol si, či zatial nie? Mna na to tiež nahovaraju a už som aj hladal nejaké, ale zatial som nebol.

anonym_9926fe
14. mar 2026
@unbeholfen

@anonym_9926fe ja nie. Ale videl som dva tri prípady.

@unbeholfen takých prípadov je milión, kedy ženu priťahuje viac bad boy. Je to proste príroda. Ale to nie je podstatné... povedz mi, čím by si ty upútal ženu?? Čo by si je ty ponúkol do života??? Lebo stále vyplakávaš a stále nevieš pochopiť problém v tebe. A vzhlad to nie je.

unbeholfen
14. mar 2026
@anonym_9926fe

@unbeholfen takých prípadov je milión, kedy ženu priťahuje viac bad boy. Je to proste príroda. Ale to nie je podstatné... povedz mi, čím by si ty upútal ženu?? Čo by si je ty ponúkol do života??? Lebo stále vyplakávaš a stále nevieš pochopiť problém v tebe. A vzhlad to nie je.

@anonym_9926fe vôbec nič, ja niesom ani tam, ani tam. Ale moc jej neponúka ani ten badboy a predsa ho chce. Ak jej príťažlivosť tak žene nič nevadí. Ale ja príťažlivosť nemám.

anonym_e9d7f8
14. mar 2026
@anonym_9926fe

@unbeholfen A ty si v tomto príbehu akože ten good Boy, hej? No ty si vyhra.😁

@anonym_e9d7f8 ty si ďalšie čudo. V dnešnej dobe si nájsť prácu len po znamosti??? Nemyslíš to vážne. Dnes nerobí len ten, kto je úplne lenivy a hnily. A čašník určite nerobí za smiešne peniaze. Od jari do hlbokej jesene má toľko peňazí na trinkgeldoch, že sa o tom mnohym nesníva. Mal by si sa skamaratit s unbeholfenom. Budete sa podporovat v tom, kto je vacsi neschopak a plačko.

Autor- mne by to vadilo. Keď je v tridsiatke panic niekto, kto ním nechce byť, je na tom nieco dosť čudné. Buď si veľmi neatraktívny, alebo nudný, alebo hlúpy. Ale niekde je určite chyba.

@anonym_9926fe "mne by to vadilo. Keď je v tridsiatke panic niekto, kto ním nechce byť, je na tom nieco dosť čudné".

Vieš mi chceme ženu, ktorá neurobí drámu za každú blbosť a hlavne nás podporuje... Keď to u vás nemávame strácame záujem tým pádom lepšie zostať sám ;)

anonym_9926fe
14. mar 2026
@anonym_e9d7f8

@anonym_9926fe "mne by to vadilo. Keď je v tridsiatke panic niekto, kto ním nechce byť, je na tom nieco dosť čudné".

Vieš mi chceme ženu, ktorá neurobí drámu za každú blbosť a hlavne nás podporuje... Keď to u vás nemávame strácame záujem tým pádom lepšie zostať sám ;)

@anonym_e9d7f8 asi veľmi zle hľadáš, keď si doteraz takú nenašiel. Tak ako ženy majú nesprávne vzorce a vždy si narazia rovnakého blbca ako mali predtým, tak očividne aj vy chlapi máte takú úchylku, že vždy siahnete po zlej voľbe.
A ešte vás vaše matky učia to, že žena má byť krásna, inteligentná, múdra, dobrá, má variť, piecť, žehliť, upratovať, umývať, starať sa o deti a chodit do práce. Chlap príde domov z roboty, sadne si na gauču a čaká , kedy ho kto obslúži. Tak smola... nemôžeš čakať niečo, čo sam neponúkaš.
Ja dramu neponúkam, ani nie som hysterická. Sama také ufňukané a hysterické ženy neznášam. Mam co ponúknuť a môj manžel je môj rovnocenný partner. To znamená doma robí všetko to ,čo aj ja. Úplne sám od seba a bez frflania, lebo ho mama dobre vychovala.

anonym_e9d7f8
14. mar 2026

Autor ďalej rob šport a keď ti mám poradiť, že keď si chceš nájsť ženu tak v zahraničí máš plno konzervatívnych žien z východu, ktoré keď si ťa vyberú tak budú pri tebe stáť aj v dobrom aj zlom....Kazachstan, Kirgistan, Rusko niečo odtiaľ....alebo Aziatky sú submísivnejšie a viac priklonené k tradíciám.....môžeš skúsiť západ ale neber domácu ale od týchto krajín, ktoré som vymenoval...podporia ťa, nemajú toľko krátkodobych vzťahov za sebou lebo hľadajú len dlhodobé vzťahy...Na Slovensku ťa so ženou nečaká nič čo ťa bude napĺňať si myslím

anonym_9926fe
14. mar 2026
@anonym_e9d7f8

Autor ďalej rob šport a keď ti mám poradiť, že keď si chceš nájsť ženu tak v zahraničí máš plno konzervatívnych žien z východu, ktoré keď si ťa vyberú tak budú pri tebe stáť aj v dobrom aj zlom....Kazachstan, Kirgistan, Rusko niečo odtiaľ....alebo Aziatky sú submísivnejšie a viac priklonené k tradíciám.....môžeš skúsiť západ ale neber domácu ale od týchto krajín, ktoré som vymenoval...podporia ťa, nemajú toľko krátkodobych vzťahov za sebou lebo hľadajú len dlhodobé vzťahy...Na Slovensku ťa so ženou nečaká nič čo ťa bude napĺňať si myslím

@anonym_e9d7f8 fuuuha..ale trepes.😂😂😁
Ty si dalsi ukrivdeny, co si nevie najst zenu a chybu hlada v druhych. Hľadat sí ženu z bývalých sovietskych krajín je úplná hlúposť. Su kultúrne úplne niekde inde a máš veľmi naivné, až romantické predstavy. A aziati si ho medzi seba nepustia.

anonym_e9d7f8
14. mar 2026
@anonym_9926fe

@anonym_e9d7f8 asi veľmi zle hľadáš, keď si doteraz takú nenašiel. Tak ako ženy majú nesprávne vzorce a vždy si narazia rovnakého blbca ako mali predtým, tak očividne aj vy chlapi máte takú úchylku, že vždy siahnete po zlej voľbe.
A ešte vás vaše matky učia to, že žena má byť krásna, inteligentná, múdra, dobrá, má variť, piecť, žehliť, upratovať, umývať, starať sa o deti a chodit do práce. Chlap príde domov z roboty, sadne si na gauču a čaká , kedy ho kto obslúži. Tak smola... nemôžeš čakať niečo, čo sam neponúkaš.
Ja dramu neponúkam, ani nie som hysterická. Sama také ufňukané a hysterické ženy neznášam. Mam co ponúknuť a môj manžel je môj rovnocenný partner. To znamená doma robí všetko to ,čo aj ja. Úplne sám od seba a bez frflania, lebo ho mama dobre vychovala.

@anonym_9926fe Veľa chlapov porobí okolo domu ;) a s tým čo si vymenovala tak čudné, že ženy z východných krajín s tým nemajú problém a starajú sa o blaho chlapa a plne ho vo všetkom podporujú 🙂....Naše vydaté tu tak snívajú Keby som mala toho a toho a ešte komenty tým chlapom na insta a fb dávať....však keby máte šancu u toho dotyčného chlapa tak svojho vymeníte....zaujímavé, že vy chcete aby ste boli u chlapa priorita číslo jedna ale váš chlap tá priorita nie je ;)

anonym_e9d7f8
14. mar 2026
@anonym_9926fe

@anonym_e9d7f8 fuuuha..ale trepes.😂😂😁
Ty si dalsi ukrivdeny, co si nevie najst zenu a chybu hlada v druhych. Hľadat sí ženu z bývalých sovietskych krajín je úplná hlúposť. Su kultúrne úplne niekde inde a máš veľmi naivné, až romantické predstavy. A aziati si ho medzi seba nepustia.

@anonym_9926fe Keby to nebola pravda sa tu takto nehneváš....O mňa záujem je ale modernú ženu nie ďakujem

anonym_9926fe
14. mar 2026
@anonym_e9d7f8

@anonym_9926fe Veľa chlapov porobí okolo domu ;) a s tým čo si vymenovala tak čudné, že ženy z východných krajín s tým nemajú problém a starajú sa o blaho chlapa a plne ho vo všetkom podporujú 🙂....Naše vydaté tu tak snívajú Keby som mala toho a toho a ešte komenty tým chlapom na insta a fb dávať....však keby máte šancu u toho dotyčného chlapa tak svojho vymeníte....zaujímavé, že vy chcete aby ste boli u chlapa priorita číslo jedna ale váš chlap tá priorita nie je ;)

@anonym_e9d7f8 ved hovorim, ze zle hladas. Ja take zeny nepoznam. Zato chlapi sa kurvia jedna radost.
A chlap porobi okolo domu co? 5x do roka pokosi. A hotovo? A ten v panelaku co robi? Ty si dalsi zakomplexovany MYZOGYN!!!!!!
A zena sa ma starat o tvoje blaho. Ty kokos...😁

anonym_e9d7f8
14. mar 2026
@anonym_9926fe

@anonym_e9d7f8 ved hovorim, ze zle hladas. Ja take zeny nepoznam. Zato chlapi sa kurvia jedna radost.
A chlap porobi okolo domu co? 5x do roka pokosi. A hotovo? A ten v panelaku co robi? Ty si dalsi zakomplexovany MYZOGYN!!!!!!

@anonym_9926fe Ďašia progresívna fanúšička Johnyho Koleníka....;)

anonym_9926fe
14. mar 2026
@anonym_e9d7f8

@anonym_9926fe Ďašia progresívna fanúšička Johnyho Koleníka....;)

@anonym_e9d7f8 😂😂😂😁😁😁
Uz podla tvojich prvych riadkov som vedela, ze si plochozemec. Vasa mentalna vybava je rovnaka. Zeny z byvaleho ZSSR a tvoje blaho.😂😂😂😁

anonym_e9d7f8
14. mar 2026
@anonym_9926fe

@anonym_e9d7f8 😂😂😂😁😁😁
Uz podla tvojich prvych riadkov som vedela, ze si plochozemec. Vasa mentalna vybava je rovnaka. Zeny z byvaleho ZSSR a tvoje blaho.😂😂😂😁

@anonym_9926fe Ja viem, že vám progesívkam je prednejší on ako váš manžel 🙂

anonym_9926fe
14. mar 2026
@anonym_e9d7f8

@anonym_9926fe Ja viem, že vám progesívkam je prednejší on ako váš manžel 🙂

@anonym_e9d7f8 😂😂🤣🤣😁😁😅
Ten progresivec je teraz s tebou v miestnosti?

unbeholfen
14. mar 2026
@slobodnyanonym

@unbeholfen A bol si, či zatial nie? Mna na to tiež nahovaraju a už som aj hladal nejaké, ale zatial som nebol.

@slobodnyanonym ešte velmi dávno, ale nemám pocit že by som sa niečomu naučil. Tá čo to má zaplatené neupozorní keď sa nozkávam zle, alebo nerobím správne predohru… Len to strpí. To je iba sen kamarátov že ma pošlú do bordelu a vyjdem odtiaľ ako majster balenia žien. Nemehlo nechce žiadna.

anonym_9926fe
14. mar 2026
@unbeholfen

@slobodnyanonym ešte velmi dávno, ale nemám pocit že by som sa niečomu naučil. Tá čo to má zaplatené neupozorní keď sa nozkávam zle, alebo nerobím správne predohru… Len to strpí. To je iba sen kamarátov že ma pošlú do bordelu a vyjdem odtiaľ ako majster balenia žien. Nemehlo nechce žiadna.

@unbeholfen ty sa bozkavas s niekym, kto mal v ustach 1000 c....n??????

anonym_e9d7f8
14. mar 2026
@anonym_9926fe

@anonym_9926fe Devušky zo ZSSR majú väčšiu disciplínu, sebavedomie a v spoločnosti chodia neskutočne upravené a nechcú vzťahy kratkodobo...vidíš zvládnu to aj bez mužovej pomoci aj o dieťa sa dobre postará aj sa postará nech sa muž má dobré 😉 hmmm sú to šikovnice...

Mizogyn nie som len som za tradičnú ženu a na Sk ich niet lebo svojich mužov berú len ako pajacov

anonym_9926fe
14. mar 2026
@anonym_e9d7f8

@anonym_9926fe Devušky zo ZSSR majú väčšiu disciplínu, sebavedomie a v spoločnosti chodia neskutočne upravené a nechcú vzťahy kratkodobo...vidíš zvládnu to aj bez mužovej pomoci aj o dieťa sa dobre postará aj sa postará nech sa muž má dobré 😉 hmmm sú to šikovnice...

Mizogyn nie som len som za tradičnú ženu a na Sk ich niet lebo svojich mužov berú len ako pajacov

@anonym_e9d7f8 👍👍👍👍🤣🤣

karolinakr
14. mar 2026

akože už to je zle, ked sa ženy dali na anonymy, ale aby chlapi tu podryvali anonymne, to už je úbohosť prist na ženske forum a rozpravat do sveta svoje mudrosti anonymne...ženy tiez nechapem, ale aby chlapi boli taketo bábovky, to už je cez čiaru.....
ubenholfen sa aspoň neskryva...o čom je toto ženske forum, že chlap tu spamuje anonymne?

anonym_e9d7f8
14. mar 2026
@karolinakr

akože už to je zle, ked sa ženy dali na anonymy, ale aby chlapi tu podryvali anonymne, to už je úbohosť prist na ženske forum a rozpravat do sveta svoje mudrosti anonymne...ženy tiez nechapem, ale aby chlapi boli taketo bábovky, to už je cez čiaru.....
ubenholfen sa aspoň neskryva...o čom je toto ženske forum, že chlap tu spamuje anonymne?

@karolinakr Však mu len radím nech skúsi ženu z východu je na tom niečo ? Či aha moderné ženy dvojaký meter ale len vy máte právo si vyberať 😂 ROVNOPRÁVNOSŤ AHA

anonym_e9d7f8
14. mar 2026

Čudne tu fungujú vzťahy no...však Feminizmus

anonym_9926fe
14. mar 2026
@karolinakr

@karolinakr bud je to egonsk, alebo iny taky typek. Je tu takýchto honičov nad sovietskym zväzom dosť.😁 len ani jeden tam nechce ísť žiť.

karolinakr
14. mar 2026
@anonym_e9d7f8

Čudne tu fungujú vzťahy no...však Feminizmus

@anonym_e9d7f8 načo sa skryvaš? však už chlapi nebudte takí pokakaní ! je to vôbec možné?

karolinakr
14. mar 2026
@anonym_9926fe

@karolinakr bud je to egonsk, alebo iny taky typek. Je tu takýchto honičov nad sovietskym zväzom dosť.😁 len ani jeden tam nechce ísť žiť.

@anonym_9926fe ten ešte existuje? 😀

anonym_9926fe
14. mar 2026
@karolinakr

@anonym_9926fe ten ešte existuje? 😀

@karolinakr podla mna ano

karolinakr
14. mar 2026
@anonym_9926fe

@anonym_9926fe on sa odhlasil, mal zrušeny nick, a teraz pod ktorym hovori?
ja by som nemohla byt detektiv

anonym_e9d7f8
14. mar 2026
@anonym_9926fe

@anonym_9926fe Tak keď tie Rusky sú tak nádherne 😉

anonym_9926fe
14. mar 2026
@karolinakr

@anonym_9926fe on sa odhlasil, mal zrušeny nick, a teraz pod ktorym hovori?
ja by som nemohla byt detektiv

@karolinakr neviem, tiež nie som detektív, ale takých blbečkov tu zopár je. Ved to vidíš, máš to tu v priamom prenose.😁

anonym_e9d7f8
14. mar 2026

Ženy keď ich niekto urazí : "To ako sa chovaš k ženám ?"...Žena tiež keď s nejakým chlapom nesúhlasí "Čistý blbeček"

unbeholfen
14. mar 2026
@anonym_9926fe

@unbeholfen ty sa bozkavas s niekym, kto mal v ustach 1000 c....n??????

@anonym_9926fe neskoro, už sa stalo. Ak sa pohlavné choroby prenášajú aj cez sliny tak neskoro. Ale to by som zbadal nie? Či to neni badať?