Môže byť 40-ročná žena atraktívna pre 30-ročného muža?
Muzi aj zeny.Myslite si ze 40 rocna tena moze byt atraktivna pre 30 muza?Ked tu mlade baby pisu ....
.......,ako sa zahladeli a zalubili do muzov co su raz tak starsi.Preto mam otazku moze sa aj 40rocna zena pacit mladsiemu muzovi?Ba dokonca sa pytam,moze to byt aj take caste ako pary kde muz je o polovicu od svojej zienky starsi?
Za seba mozem napisat len tolko, ze dnesne zeny 35-40+ strcia v mnohych veciach dnesnu mladu generaciu do vrecka. Mam 36, ale partnerku mladsiu od 33 mat nechcem... A nie, nehanbim sa za to.
Jednoznacne moze byt 40 rocna zena atraktivna pre 30 rocneho muza. Pisem z vlastnej skusenosti. Proste taka zena uz zvacsa vie co chce, ako to chce. Je to dama, ktora si nepotrebuje uz nic dokazovat. Nesprava sa ako nevyzreta 13-ka. A este k tomu, ked sa o seba stara, vie sa pekne obliect, uff 😅 nie je o com.
@duunlo Veruze tak je!
Mam podobny pripad v rodine. Ona 40, on 35, jej tikali bio hodiny, on sa dietatu nebranil, uz je tehotna. Ci vztah vydrzi, ukaze cas. Ked stoja vedla seba, vyzeraju ako sestra s mladsim bratom, on este take dietatko, ona uz zrela zena. Ale zatial im to funguje.
Mam podobny pripad v rodine. Ona 40, on 35, jej tikali bio hodiny, on sa dietatu nebranil, uz je tehotna. Ci vztah vydrzi, ukaze cas. Ked stoja vedla seba, vyzeraju ako sestra s mladsim bratom, on este take dietatko, ona uz zrela zena. Ale zatial im to funguje.
@anonym_68f9dc 35ročný chlap dieťatko ? No môj ty boh .
@subartic nezvyknem posudzovat podla veku, niekto je este decko v 20ke, iny v 40ke. Poznam viac takych, co sa chovaju ako deti, a pritom im tiahne na 40. Tento je aj vyzorom mlady, ja by som mu netipla ani 30.
@pettom19 nie , 35 ročný určite nie je dieťatko . Je to touto dobou ktorá je chorá a ešte 35 ročného muža považuje za decko. 35ročné súložiace chlpaté dieťatko , v ponímaní zodpovednosti ide skôr o menej zrelého jedinca , v poníma výzoru o mladistvo vyzerajúce.
ja som mala romanik pred 40tkou s 22 rocnym, neveril, ze mam tolko rokov a stale po mne idu mladi

Jednoznacne moze byt 40 rocna zena atraktivna pre 30 rocneho muza. Pisem z vlastnej skusenosti. Proste taka zena uz zvacsa vie co chce, ako to chce. Je to dama, ktora si nepotrebuje uz nic dokazovat. Nesprava sa ako nevyzreta 13-ka. A este k tomu, ked sa o seba stara, vie sa pekne obliect, uff 😅 nie je o com.