icon

Môže byť 40-ročná žena atraktívna pre 30-ročného muža?

28. okt 2023

Muzi aj zeny.Myslite si ze 40 rocna tena moze byt atraktivna pre 30 muza?Ked tu mlade baby pisu ....

.......,ako sa zahladeli a zalubili do muzov co su raz tak starsi.Preto mam otazku moze sa aj 40rocna zena pacit mladsiemu muzovi?Ba dokonca sa pytam,moze to byt aj take caste ako pary kde muz je o polovicu od svojej zienky starsi?

modrykolibrik
28. okt 2023

@tiezjedna no zle som ro povedala napeiklad 15 rocne vyzeraju na 35. Nechcem vidiet ako budu vyzerat ked budu mat 37

tiezjedna
28. okt 2023

@modrykolibrik ono to ale platí aj o chlapoch... niektorí si fakt zle vysvetľujú, že naberajú vekom na atraktivite.Často je to žalostný pohľad. Špeky, vrásky, šediny = vražedné kombo.

modrykolibrik
28. okt 2023

@tiezjedna moj bol za mlada pribrat teraz je vysoky urasteny proste fesak

tiezjedna
28. okt 2023

@modrykolibrik skutočný šmrnc a príťažlivosť nie sú otázkou výzoru. To je povrchná záležitosť. Poznala som x pekných, vymakaných chlapov, väčšinou to boli ťažké lopaty, s ktorými nebolo o čom... Aspoň pre mňa. Jasné, chémia musí byť, ale fakt to nie je o tom vyzreať ako Jolie & Pitt.

tenerifka
28. okt 2023

autorka-ano, 40-rocna zena byva velmi casto atraktivna pre 30-rocneho muza, ci uz fyzicky, ale aj inak. V takomto vztahu dostane kazdy, co mu vyhovuje, t.j. zena uz nehlada dobry geneticky material pre svoje potomstvo (lebo ho uz davno ma), ani sponzora pocas 3-rocnej zobracenky zvanej MD, ani podnajomnika do svojho vlastneho splateneho domu ci vyzieraca chladnicky. Takato zena je zvyknuta spoliehat sa sama na seba, a 30-rocny muz je perfektne spestrenie na obcasne vikendy. No a muz vie, ze 40-rocna si s nim nebude zakladat rodinu za ucelom plodenia deti, ani si ho nebude stahovat k sebe, takze obcasne pekne chvile, co spolu preziju, obohatia oboch.
Viac od toho neocakava nikto

darkswan
28. okt 2023

@barborachors u takych jednoduchsis ako ty, je jasne 20ka😀okolo seba mam kopec chlapov 40+ co by tie upistane 20ky fakt nebrali…

topgabo
28. okt 2023

Neverim tomu, ze zeny mozu zit az v takejto rozpravkovej bubline.

zenulkaaa
28. okt 2023

Samozrejme ze moze. Niektore 40rocne nevyzeraju na svoj vek a fakt podla mna je vela mladych muzov, co idu prave po tych starsich zenach

nelili1978
28. okt 2023

Samozrejme. Známa má priatela o desať rokov mladšieho. Keď sa spoznali on mal 20 a ona 30. Sú 15 rokov spolu. A tiež môj syn má 27 a žije s 38 ročnou ženou. Takže všetko je možné

avicii18
28. okt 2023

30r muž a 40r žena v poho, môže to fungovať, akurát sa to otočí keď chlap bude mať 40r a začne pokukovať po 30r ženách. A žena v 50-tke si už v poho vystačí sama + deti + vnúčatá. Takže viac-menej pôjdu od seba.

ndrag
28. okt 2023

Babka mojho ex je o 10 rokov starsia od jeho dedka. Dedko vyzera starsie na svoj vek a babka mladsie. Ja by som ani nevedela ak by mi to ex nepovedal 🙂.

anketkarka
28. okt 2023

V príspevku píšeš o pároch a potom že flirt. Podľa mňa obom je viac menej jasné, že to vzťah nebude, maximálne len istý čas. Je to nerovný pár. Ona mu robí akoby mamu a on jej hladká ego. Zrelí jedinci do takéhoto niečoho určite nepotrebujú ísť. Vzájomné si robia len terapiu. Čisto o potrebách je to. Vo vyššom veku si chlap nájde mladšiu, lebo aj tie od neho mladšie už sú zrelšie.

kiki68
28. okt 2023

Moze, ja mam 38 a v lete Ma tam v praci balili take 18rocne zajacky … mi to bolo blbe 😂

marca12
28. okt 2023

Dnesne 40tky vyzeraju lepsie ako 20rocne baby. Jasne,ze sa moze zahladiet.

muchotrafka298
28. okt 2023

Tu neide ani tak o to, ze ci moze mat 40 rocna zena mladsieho partnera, aj vyrazne. Ano moze, ale urcite to nebude pre neho perspektivny vztah, ak chce mat ten muz vlastne deti. Lebo povedzme si uprimne, plodnost zeny 40+ je uz dost miziva (ak sa bavime o normalnom pocati, nie umelom oplodneni alebo jeho formach). Takze na "vyplnenie casu" kludne, nevidim v tom ziadny problem (nie som puritanka ani moralistka), ale na seriozny vztah asi nie. Lebo ja osobne by som neobrala muza v perspektivnom veku o moznost mat deti, ak by chcel a so mnou by to uz proste neslo.

pandeia
28. okt 2023

Ano, urcite moze byt atraktivna. A iste su aj take pary, ktore takto funguju, velakrat to sirsie okolie ani nemusi vnimat, ze tam nejaky vyrazny vekovy rozdiel je...
Co sa tyka frekvencie, tak urcite je castejsi model, kde je zena mladsia od muza.

rachel36a
28. okt 2023

Preco by 40 rocna zena nemohla byt atraktivna pre 30 rocneho muza? Moj muz mal 28 rokov ked sme sa dali dokopy. Ja som vtedy mala 37 rokov. Za chvilu to bude 15 rokov co sme spolu. Tak predpokladam ze som pre neho bola dost atraktivna ked sme zacali spolu zit, vzali sa, splodili syna...

medda_beda
28. okt 2023

Áno, máme taký pár v rodine a už sú spolu nejaké tie roky.
Ale sú bezdetní, dobrovoľne.

kiki68
29. okt 2023

@muchotrafka298 zase vela muzov deti nechce, mir je to pre nich podstatne. Povedala by domcek ze tak 80% muzov okolo mna by dokazalo dieta ozeliet. Ako povedala by som, ze ich maju skor skrz to, ze to patri k tomu konceptu rodiny a ze zena chcela deti. Ale ako nerozisli by sa so zenou skrz napr neplodnost.

autor
29. okt 2023

@rachel36a o Gratulujem.

autor
29. okt 2023

@kiki68 Fiha to musis ale dobre vyzerat nie?Ako nejaka modelka,nie?

medda_beda
29. okt 2023

@muchotrafka298 To nikdy nevieš.
Ja som mladšia od manžela a deti nemáme.
Kolegynka má maminu a tá porodila v 46 a otehotnela prirodzene, neplánovane.
Sú muži ktorí chcú len zrelé ženy.
Muž ktorý by chcel deti veľmi, preveľmi by sa rozišiel, ale tak ako písala @kiki68 muži sú oveľa viac schopní prijať neplodnosť.

tanyag
29. okt 2023

Ja mám 36 rokov, a pred pár dňami ma na ulici zastavil 26 ročný chalan (vyzerá tak na 15 😁). Dal mi jeho číslo, že rád by ma spoznal, že ma často vidí von, v meste, v obchode atď., že sa mu páčim, že sa za mnou stále otočí a blá blá blá. Číslo som vzala, zo slušnosti ale neozvala som sa mu 😀 A ani neozvem. Ale bolo to milé 🤣

muchotrafka298
29. okt 2023

@medda_beda toto je jedna z tem, ktora ma viacero uhlov pohladu a kazdy z nas na toto pozera inac. Lebo ked si vezmem, ze ja mam 40+ a trebars by som mala partnera okolo 30, tak prve by som s nim riesila eventualnu otazku deti. Lebo ja mam toto uz uzavrete a zbytocne by som ho neoberala o cas. samozrejme, su muzi, ktori deti nechcu mat, to je v poriadku. Zeny tak isto. Nepozeram na nikoho cez prsty, ci ma deti alebo nema. Len v tomto pripade treba pozerat na tu fertilitu aj zo strany tej, ze ci muz chce mat deti a ak ano, tak zacat to riesit v takomto vztahu co najskor.

medda_beda
29. okt 2023

@muchotrafka298 Tému deti, plodnosť by mal riešiť každý pár u ktorého ide o vážny vzťah aby potom nedochádzalo k rozdielnym názorom.
Vzťah staršia žena a mladší muž môže byť problém hlavne v tom, že mnoho mužov okolo 30tky nie sú ešte zrelí, zatiaľ čo žena okolo 30tky už ako taký rozum má a vie čo chce.Preto je viac párov starší muž a mladšia žena.

Takže súhlasím.

muchotrafka298
29. okt 2023

@medda_beda to bez debaty suhlasim, ze tema deti a plodnost je diskusia do kazdeho vztahu bez ohladu na vek.

kiki68
29. okt 2023

No vyzeram tak na 25, mam taku tu postavu 90-60-90, nemam geneticky vrasky. Ale zase uz od cca 32 naozaj nevyzeram na 15, to som mala dlho tiez, ze po mne isli vsetci ti Boriskovia uchylni a mysleli, ze este nemam obcanak. Desi ma to takpovediac doteraz, ze kolko chlapov je fakt predatorov. Kym teda nezistili, ze uz mam 30 rokov a neposlala som ich tym damskym to stylom do haha hned na fleku. Teraz uz som asi ta kategoria milf 😂 Ale mne to teda pride skor vtipne, ze nejaky mlady kocur, aby ma balil. Tiez mi pride zabavne ako mi tie 40tnicky hovoria v butiku “ jaj moja keby som ja taka mlada a stihla “… pozeram na ne, ze halooo 😂 Uz sa mi raz stalo, ze som sa bavila s jednym chalanom ( tej je gay) a bol to kamosa novy spolubyvajuci, ten si hodinu myslel, ze ako tam hram formu a robim sa dolezita a starsia, ked som povedala, ze ako uz mam vystudovanu uni atd. Potom dosiel kamos a vtedy mu cvaklo, ze naozaj nie som mlada zaba, co chce sekat formu. On sa mi normalne ospravedlnil, ze si hodinu myslel svoje, ze nalada zaba ide hrat skusenu staru hus😂😂😂

autor
29. okt 2023

@kiki68 aTak to mas fajn ze vyzeras tak mlado.Mne uz vrask vidno ale tak nerobim z toho dramu ani nikoho nehladam,mam aj deti aj muza.Len minule sme mali v skolke helowiensku party a rozmyslam ze obcas aj ocne kontakty a tak rozmyslam ci sa este taka 40 moze zdat oritazliva pre ineho muza,kludne aj 40rocneho alebo viac.Lebo ja uz to mam v hlave tak ze muzi predsa sa skor pozru radsej na tu 20-30r A pre niektorych uchylakov su aj tie stare a hladaju pod 20😂🤣

rorino
29. okt 2023

Áno môžu,pár takých párov poznám a fungujú spolu,a ževraj v 40. začína byť žena žiadaná😂😉

jovka
29. okt 2023

Ano,ale mne by to bolo nepríjemné vo vztahu😄mladsi skusali ,ale stale myslim,ze my zeny skoe starneme,zial,a oni zreju zmrdi! Tak som to moc s ovela mladsim nezacinala ani. Len teda s o trochu mladsim🤣