icon

Môže byť podľa vás plnoštíhla žena sexy?

18. júl 2025

Skuste sa prosim neurazat a nenadavat.
Vie byt podla vas plnostihla zena sexy? Ja som plnostihla tiez, ale je to poriadny rozdiel.
Ked som bola stihla, mohla som si dat aj uplne obycajnu vec a vyzerala som pekne. Teraz sa upravim, dam si sexy ohoz a vyzeram akurat tak na smiech.

Strana
z5
kristiii
18. júl 2025

Ja by som to uzavrela tak, že každá žena môže byť pre niekoho sexy (a nie, nemusí sa tak sama cítiť). Väčšina mužov, čo ja poznám, sa najskôr obzrie po štíhlej, ale takej čo má rici cici, sú ale našťastie aj takí, ktorým sa páčia plnšie ženy a dokonca aj takí, ktorým sa páčia vyzle z koncentráku ako sme tu boli nazvané, takže je všetko ako má byť.

lenkasarka
18. júl 2025
@sevrin

@anonym_autor ano, žena má byť kus, nie 40 kilový koncentrák

@sevrin prečo píšeš ako nejaký sedlak? Keď sa tebe páčia plnšie ženy tak je to v poriadku,ale neurážaj tu chudé ženy.

anonym_bb404b
18. júl 2025
@kristiii

Ja by som to uzavrela tak, že každá žena môže byť pre niekoho sexy (a nie, nemusí sa tak sama cítiť). Väčšina mužov, čo ja poznám, sa najskôr obzrie po štíhlej, ale takej čo má rici cici, sú ale našťastie aj takí, ktorým sa páčia plnšie ženy a dokonca aj takí, ktorým sa páčia vyzle z koncentráku ako sme tu boli nazvané, takže je všetko ako má byť.

@kristiii no to je fakt uzasne, tucna je decentne nazvana "plnostihla" a stihla je nazvana "vyzla z koncentraku", akoze dost trapne🤨

vilma7
18. júl 2025

Za mňa nie, sama mam kila.navyse a sexy mi to vôbec nepríde.

kristiii
18. júl 2025
@anonym_bb404b

@kristiii no to je fakt uzasne, tucna je decentne nazvana "plnostihla" a stihla je nazvana "vyzla z koncentraku", akoze dost trapne🤨

@anonym_bb404b ono je to tak vždy. Ja som si v živote vypočula toľko akože vtipných výrazov a poznámok na moju postavu od plnostihlych (v drvivej väčšine žien samozrejme), ale ja by som si nikdy žene pri sebe nedovolila nejak narážať na jej kilá navyše. Ale tak vekom neriešim, len si zastanem mladších báb, ktorých sa to ešte vie dotknúť

lenkasarka
18. júl 2025
@kristiii

@anonym_bb404b ono je to tak vždy. Ja som si v živote vypočula toľko akože vtipných výrazov a poznámok na moju postavu od plnostihlych (v drvivej väčšine žien samozrejme), ale ja by som si nikdy žene pri sebe nedovolila nejak narážať na jej kilá navyše. Ale tak vekom neriešim, len si zastanem mladších báb, ktorých sa to ešte vie dotknúť

@kristiii tu na Mk som si prečítala že sme vychrtliny, smrtky a obdobne bludarie. Som presvedcena,že toto píšu ľudia ktorí majú nejaký komplex.

kristiii
18. júl 2025
@lenkasarka

@kristiii tu na Mk som si prečítala že sme vychrtliny, smrtky a obdobne bludarie. Som presvedcena,že toto píšu ľudia ktorí majú nejaký komplex.

@lenkasarka je to presne tak. Pochopila som to po tom, čo aj moja "plnostihla kamoška" mala vždy nejaké narážky, všade uverejňovala statusy o tom ako sú hrkajúce kosti pre psov a nie pre chlapov, až keď sme sa raz stretli a že ideme s deckami na zmrzku a ona že dobre, ale ona si nedá, ona drží diétu (akože fakt bola schudnuta a vypadala lepšie, aj som ju pochválila). A vtedy som si uvedomila, že presne takto isto sa chovali aj ďalšie dve baby, čo poznám a zvykli do mňa rýpať a neskôr velice chudli. Ale tie debilné poznámky, to je presne len také schovávanie sa za svoje vlastné komplexy.

oblecenie99
18. júl 2025

@anonym_autor Veľmi stručne: NIE. Ja sa po druhom tehotenstve neviem dostať späť do formy (momentálne 167 cm, 64 kg). Nie je to pekné. Najmä to nie je pevné. Čo vidím v zrkadle je smutný pohľad. Jasné, rodila som, tehotenstvo, nemám ani 25, ani 30, silná diastaza, a nestíham a bude dobre a mužovi sa páčim a bla bla bla, ale to sa proste nedá porovnať s tým, keď som mala okolo 50, Max 55 kg, vtedy som bola top, cvičila som, športovala som. Mohla som si zobrať na seba čokoľvek. Všetko sedelo a bolo tip top. V porovnaní s tým je to teraz čisté zúfalstvo. A nehovorím o Tom, že vtedy sa za mnou aj otočili, aj boli pochvalné komentáre, dokonca som to videla aj na vlastnom mužovi, že ináč sa ku mne približoval a môže mi tvrdiť opak a ja sa môžem učičikat, proste to tak je, je to fakt. Čiže z môjho pohľadu: nie, nie je to sexi, ani ja už nie som sexi. Iste, nájdu sa výnimky, komu to nevadí, resp. komu to môže byť príťažlivé, ale vo všeobecnosti sexi sa rovná stihla žena, či sa to niekomu páči alebo nie.

oblecenie99
18. júl 2025

Autorka, ten obrázok tej ženy, čo si tu dala na prvej strane (inde som sa zatiaľ nedostala) a sa pýtaš, čo my na to, tak napíšem, že tá žena je proste tučná a nie je to vôbec ale vôbec pekne, aj keď sa to uz dnes nenosí takto napísať.

sevrin
18. júl 2025
@lenkasarka

@sevrin prečo píšeš ako nejaký sedlak? Keď sa tebe páčia plnšie ženy tak je to v poriadku,ale neurážaj tu chudé ženy.

@lenkasarka ty evidentne ani len netušíš ako píše sedlák.

kristiii
18. júl 2025
@sevrin

@sevrin ale áno, píšeš ako sedlák. Či povedal si to aj dotyčnej do očí takto?

lenkasarka
18. júl 2025
@sevrin

@sevrin uráža ženy presne ako ty.

sevrin
18. júl 2025
@lenkasarka

@sevrin uráža ženy presne ako ty.

@lenkasarka koľko vážiš?

anonym_4de340
18. júl 2025

Ja sa cítim plnoštíhla pri 60kg, cvičím, ale mám záhyby na chrbte, mám brucho, veľké ruky., mám 162cm a sexi sa necítim🥹

anonym_5e05ba
18. júl 2025

Nie

romi0310
19. júl 2025

@anonym_autor ja tu postnem este jednu statistiku od Chat GPT :D lebo zeny fakt nemozu za seba hovorit, ake zeny sa pacia muzom :D zas rozhodovat za nich, co sa im ma pacit, mi pride mimo :D
📊 Štatistiky o preferenciách mužov
🥇 Waist-to-Hip Ratio (pomer pás–boky)
Muži často preferujú ženy s pomerom pásu k bokom približne 0,7, čo vyjadruje výrazné ženské krivky.
Štúdie preukázali, že tento tvar je naprieč kultúrami vnímaný ako atraktívny
⚖️ Nízke až stredné BMI (index telesnej hmotnosti)
Ideálne podľa dávky je BMI okolo 23–24, čo predstavuje zdravú a prirodzenú postavu.
Silno extrémne štíhle alebo výrazne obézne modely nie sú optimálne podľa evolučných preferencií.
V online prieskume YouGov medzi Britmi:
40 % mužov uviedlo, že im nevadí, ak má partnerka inú postavu, iná tretina preferuje subtílnejší vzhľad ☑️
Poukazuje to na rozmanitosť preferencií – muži nie sú jednotní v tom, čo považujú za atraktívne.
Výskumy ukazujú:
Muži sa častejšie zhodujú vo svojich preferenciách (napr. hourglass postava), zatiaľ čo ženy majú rozmanitejší vkus, keď hodnotia mužov
Evolučné teórie často tvrdia, že pre mužov je atraktívny vzhľad ukazovateľ plodnosti a zdravia – práve WHR a primerané BMI sú signálom tejto evolučnej výhody.
Preferencie mužov: Väčšina nekladie dôraz na extrémne štíhlosť; oceňuje prirodzené krivky.
Takze si myslim, ze je mensia cast muzov, ktori si extremne zakladaju na dokonalej figure. Skor si myslim, ze to riesia najma zeny. Co je vhodne a nevhodne, co sa im ma pacit a co nie.

mdse
19. júl 2025
@romi0310

@mdse smiem sa sa spytat, ze preco ta tak irituju plnostihle zeny? Mam z teba pocit, akoby si silou mocou chcela obhajit tvoj postoj : plnostihle zeny sa chlapom nepacia a vzdy si radsej vyberu tu chudu. Pritom staci sa prejst po uliciach a hned vidis, kde je pravda. Ja napriklad si nedovolim tvrdit, ze chlapom sa pacia len baculate. Jasne, ze su muzi, ktori preferuju modelky. Ale su aj taki, co sa im pacia baculate. A ano, mozu to byt sportovci, celebrity. Ja som skor narazala na to, ze spolocnost ocakava, ze vedla úspešného chlapa bude vzdy reprezentativna zena vo velkosti XS. A vela sportovcov ma doma nadherne zeny a chodia ich podvadzat. Takze tak 🙂 netvrdim, ze s baculatymi, aby si si to zas nevylozila zle. To, ze je chlap sportovec, este neznamena, ze ho automaticky pritahuje len stihla zena

@romi0310 áno, na ulici vidíme jasný dôkaz, že Slovaci sú obézni. Pozri sa na zábery 70tych rokov. 95% ľudí bolo štíhlych. Ono sa to dobre počúva, že vskutočnosti sa mužom páčia bacuľky. Ale keby stáli vedľa seba modelka z 90tych rokov, štíhla ženská postava a žena so 100 kilami, tak väčšina mužov si vyberie štíhlu ženu. Píšem väčšina.
A prečo teba irituje, že obhajujem štíhlosť ako ideál? Áno, pre mňa je štíhlosť ideál, aj v zdraví. Nie chudosť, štíhlosť.
A písem aj to, že pekné sú hlavne krivky, či už vo veľkosti 34 alebo 46. 46 nie je žiadna vyštíhlená baba, ale môže mať krásne krivky.

anonym_bb404b
19. júl 2025
@mdse

@romi0310 áno, na ulici vidíme jasný dôkaz, že Slovaci sú obézni. Pozri sa na zábery 70tych rokov. 95% ľudí bolo štíhlych. Ono sa to dobre počúva, že vskutočnosti sa mužom páčia bacuľky. Ale keby stáli vedľa seba modelka z 90tych rokov, štíhla ženská postava a žena so 100 kilami, tak väčšina mužov si vyberie štíhlu ženu. Píšem väčšina.
A prečo teba irituje, že obhajujem štíhlosť ako ideál? Áno, pre mňa je štíhlosť ideál, aj v zdraví. Nie chudosť, štíhlosť.
A písem aj to, že pekné sú hlavne krivky, či už vo veľkosti 34 alebo 46. 46 nie je žiadna vyštíhlená baba, ale môže mať krásne krivky.

@mdse podla mna by si z tychto troch tebou napisanych kategorii vacsina muzov vybrala modelku 90rokov. Co sa pamatam, vtedy bola Kate Moss povazovana za extra stihlu a pritom dnes nam to tak nepripada.

mdse
19. júl 2025
@anonym_bb404b

@mdse podla mna by si z tychto troch tebou napisanych kategorii vacsina muzov vybrala modelku 90rokov. Co sa pamatam, vtedy bola Kate Moss povazovana za extra stihlu a pritom dnes nam to tak nepripada.

@anonym_bb404b kate Moss bola heroin chic, niekomu sa páčila. Ale kto aj v dnešnej dobe povie, že Cindy Crawford, Linda Evangelista, Claudia Schiffer mali zlú postavu? Ja ltiež považujem za blud, že chlap športovec si vyberie štíhlu, aj keď sa mu vskutočnosti pačia plnoštíhle, lebo mēdia. Prečo by to robil? Sú chlapi, ktorým sa páčia aj plnšie ženy, to nerozporujem. Ale 100kg baba fakt nie je väčšinový ideál krásy. A určite nie tá 150kg akú si postla. Možno v Nigérii, v Mali, tamsa im naozaj páčia ženy s kilami navyše. Peace.

anonym_9428e7
19. júl 2025

Nahovarat si a chlacholit sa budú tie co su,, plnostihle,, ake to je pekne a sexi.V mojom okoli muzi uprednostnuju stihle zeny, to je fakt, je ich vacsina. Aj ich povacsine maju.Mne sa tiez nepacia plnostihle zeny.
. A dolezite je vzdy pri vahe spomenut i vysku, lebo postava inac bude vyzerat co ma 160 cm a vyše 170 cm pri tych kilach.A jablko uplne najhorsie.Miesto toho chlacholenia sa ake to je pekne a ohovarat stihle zeny, zavidiet im treba so sebou niečo robit aby nemali komplexy.

romi0310
19. júl 2025
@mdse

@mdsena mna to neirituje. Ja som len odpovedala na tvoje vyhlásenia, ze baculate zeny sa muzom nepacia. Je to tvoj pohlad. Kazdemu sa paci nieco ine. A to, ze pre teba je stihlost ideal este neznamena, ze inym sa to pacit nemusi. Ja narazam na plnostihle zeny, nie obezne 150kg. Mne to pride od teba proste drze a trufale tu davat priklady, ze postav vedla seba modelku a zenu pri tele :D to ako keby som sla ja porovnávať, ze postavte vedla seba 190cm chlapa ku 170cm. Jasne, ze bude zaujimavejsi ten vyssi. Ale to neznamena, ze ten nizsi je odkazany na zanik :D ja som reagovala iba na tvoje vyhlasenia, ktore davas a pritom su za mna uplne kratkozrake a iba podla tvojej domnienky. Mne sa napriklad pacia zeny s vyšportovanym zadkoma a vacsimi stehnami a plochym bruchom :D a pritom ine zeny povedia, ze to je hnusne taka veľká rit. A takisto sa mi nepacia muzi s atletickou postavou. Vzdy sai pacili svaly, siroky chrbat a nie muzi, co jazdia na bajku a maju mensie svaly ako ja :D ano, ludia su obezni cim dalej tym viac a mne sa riez nepacia obezne zeny, ale plnostihle su za mna uplne v poriadku ;)

mdse
19. júl 2025
@romi0310

@mdsena mna to neirituje. Ja som len odpovedala na tvoje vyhlásenia, ze baculate zeny sa muzom nepacia. Je to tvoj pohlad. Kazdemu sa paci nieco ine. A to, ze pre teba je stihlost ideal este neznamena, ze inym sa to pacit nemusi. Ja narazam na plnostihle zeny, nie obezne 150kg. Mne to pride od teba proste drze a trufale tu davat priklady, ze postav vedla seba modelku a zenu pri tele :D to ako keby som sla ja porovnávať, ze postavte vedla seba 190cm chlapa ku 170cm. Jasne, ze bude zaujimavejsi ten vyssi. Ale to neznamena, ze ten nizsi je odkazany na zanik :D ja som reagovala iba na tvoje vyhlasenia, ktore davas a pritom su za mna uplne kratkozrake a iba podla tvojej domnienky. Mne sa napriklad pacia zeny s vyšportovanym zadkoma a vacsimi stehnami a plochym bruchom :D a pritom ine zeny povedia, ze to je hnusne taka veľká rit. A takisto sa mi nepacia muzi s atletickou postavou. Vzdy sai pacili svaly, siroky chrbat a nie muzi, co jazdia na bajku a maju mensie svaly ako ja :D ano, ludia su obezni cim dalej tym viac a mne sa riez nepacia obezne zeny, ale plnostihle su za mna uplne v poriadku ;)

@romi0310 ja píšem aj o velkosti 46, keď je definovaný pás a žena má pekné tvary. Zámerne nevidíš čo píšem? A tiež píšem "väčšina" mužov, nie všetci.

joannita
19. júl 2025
@anonym_267958

@anonym_autor ano, a kolko x muzov take viac pritahuju ako vizle 🙂

@anonym_267958 prečo nazyvas štíhle ženy vyzlami? Mimochodom píše sa to s Y.

midka
Autor odpoveď zmazal
alantroj
20. júl 2025

Ja mam 172 a 82 kg. Mam vacsie brusko ale inak si myslim OK, nosim 38 max 40. Mam postavu presypacie hodiny a vacsie prsia. Plus mam viac svalovej hmoty na svoj vek, cize BMI mi nesedi. Vzdy som sa hanbila za svalnate stehna z gymnastiky, teraz je to moderne. Sama seba mam rada aj moje telo.

dvoncb
22. júl 2025

Samozrejme že môžeš byť sexi aj také občas vidím v meste ,len musíš vybrať správne šaty

jovka
22. júl 2025

myslim ano , pre mna sice nie :D ale chlapom sa pacia rozne baby , je to subjektivne..tak ako sa vsetkym nepacia stihle so silikonmi , ci brunetky s velkymi zadkami, ci plnostihle , nastastie pre nas vsetkych na kazde vreco sa najde zaplata:D

greywolf
25. júl 2025

@anonym_autor pre mna nie, prepac

yoginka231
13. aug 2025

Nie. Toľko mám kamošiek čo boli buď chudšie alebo schudli a obrovský rozdiel. Ak žena nieje podvíživená tak väčšine žien prospeje aby schudli. Netreba to preháňať a samozrejme treba cvičiť, ale za mňa dvojitá brada a keď má žena väčšie ruky ako muž tak to je hrôza.

Strana
z5