icon

Môže byť podľa vás plnoštíhla žena sexy?

18. júl 2025

Skuste sa prosim neurazat a nenadavat.
Vie byt podla vas plnostihla zena sexy? Ja som plnostihla tiez, ale je to poriadny rozdiel.
Ked som bola stihla, mohla som si dat aj uplne obycajnu vec a vyzerala som pekne. Teraz sa upravim, dam si sexy ohoz a vyzeram akurat tak na smiech.

autor
18. júl 2025
@kiki68

@anonym_autor No ja mam taku vahu prirodzene, nemam boky, man iba velke prsia. Inak som utla. Ale tak vidis, kopec ludi by u mna nemalo problem s kilami navyse a bola by to iba otazka vkusu

@kiki68 no vidis, a ja mam akirat velky zadok,ten mi az tak nevadi,ale prsia by mohli narast :D po kojeni sa scrvkli o neuveritelnych 17cm v obvode!!!

autor
18. júl 2025
@moonlight1210

Vacsinou je zaklad mat aj pri kilach naviac rozdiel pas-boky. Vtedy sa da vyzerat sexy aj s kilami.

Problem nastava pri jablcku.

@moonlight1210 ano,jablko tzv,pavik, to sa nepaci ani mne
Chude nozicky a brucho ako sud. Ja som hruska. Najviac sa mi páčia presýpacie hodiny

autor
18. júl 2025
@ha_ha

@anonym_autor Definuj pojem plnoštíhla. Lebo teda ja si pod tým predstavím oveľa chudšiu ženu, než si sem dala o 13:29. Tá nie je plnoštíhla ani náhodou.

@ha_ha to som prehnala s tou babou,ano je obezna. Plnostihla od 80 do 90kg dajme tomu

cukroska
18. júl 2025
@anonym_autor

@cukroska asi mas pravdu,ze ro suvisi do sebalaskou a vyzarovanim cloveka.

@anonym_autor Určite. Naozaj Poznám ľudí čo sú stotožnený s tým aký sú, majú da radi a to vyžarujú. Maj sa rada taká aká si.

sara07
18. júl 2025
@anonym_autor

@cukroska asi mas pravdu,ze ro suvisi do sebalaskou a vyzarovanim cloveka.

@anonym_autor ano vela záleží o vyžaravaní, iskre, temperamente ... sebavedomie, poznám babu čo má protezu ruky ale ti poviem že ako ked vôjde do baru len tak na chvilu zhustne vzduch , urobila prednost , nosí šaty a k tomu rukavice dlhé ale boha ako ..

autor
18. júl 2025
@mdse

@pribinak to je jasné, ale tie napichance sú chudé so silikónmi a nie 80 - 100kg ženy. Keby taký hokejista chcel, nájde si plných žien celý vagón. Stále je viac žien s normálnou až plnoštíhlou postavou než štíhlych misiek.

@mdse ake napichance?:D

anonym_d2d9ca
18. júl 2025
@anonym_autor

@domkakvet vsak chudnem,len to dlho trva, ved tie kila som tez nenavrala zo dna na den. A aka ke podla teba 80+ , tucna,ked nie ppnostihla?

@anonym_autor aká výška?ja mám 82 kg a podľa BMI som uz obézna, ale vyzerám dobre😏chyba, je že ženy si kupuju malé oblečenie a potom sú vo všetkom ako jaternice.Ja mám veľké prsia, útly pás, ale zadok, boky a stehná mám veľké.Mam problém s nohavicami čo mi je dobre na zadok to je obrovské v pase.Nie mlandrave tučné, ale pevne.Budem mať 42 r a muži sú prasatá, keď vidím ako mi pozerajú na prsia.Ked som mala o 15 kg menej bola som neviditeľná.Urcite môžu byť plnoštíhle sexi 👍

tyrkysovy_joekey
18. júl 2025
@anonym_autor

@domkakvet vsak chudnem,len to dlho trva, ved tie kila som tez nenavrala zo dna na den. A aka ke podla teba 80+ , tucna,ked nie ppnostihla?

@anonym_autor Spravne, postupne zdrave ale stale a udrzatelne chudnutie 👍 A o dva roky ta taketo otazky ani nebudu zaujimat. 😉

Plnostihla moze byt sexi, otazka je co sa este povazuje za plnostihlu. Ale sexy level ovplyvnuje hlavne pomer zenskych partii vs brucho. Ak je brucho vacsie ako zadok alebo hrudnik potom to nieje sexy. Plus dalsie veci ako pevnost tela...

@ronie338 100kilova schova do vrecka modelky? Chcel by som ju vidiet, lebo 100 je fakt dost, bez ohladu na vysku. Ak je to tak musi to mat velmi vhodne rozlozne, pevne, plus ta charizma.

@mirokub Ehm, tu som 😇 Ale je pravda ze sa nepozname 🙂

autor
18. júl 2025
@sara07

@anonym_autor ano vela záleží o vyžaravaní, iskre, temperamente ... sebavedomie, poznám babu čo má protezu ruky ale ti poviem že ako ked vôjde do baru len tak na chvilu zhustne vzduch , urobila prednost , nosí šaty a k tomu rukavice dlhé ale boha ako ..

@sara07 vidis,to je ten pripad,ze kto umi ,ten umi a to aj napriek handicapu

autor
18. júl 2025
@cukroska

@anonym_autor Určite. Naozaj Poznám ľudí čo sú stotožnený s tým aký sú, majú da radi a to vyžarujú. Maj sa rada taká aká si.

@cukroska ja som sa mala,len slm si vyberala velmi nevhodnych ludi, teda frajerov, co mi kus nalomili sebavedomie. Az sa nasiel milujuci muz,ktory na mna pozeral ako na bohynu,tak som nechapala, co na mne vlastne vidí:D

autor
18. júl 2025
@anonym_d2d9ca

@anonym_autor aká výška?ja mám 82 kg a podľa BMI som uz obézna, ale vyzerám dobre😏chyba, je že ženy si kupuju malé oblečenie a potom sú vo všetkom ako jaternice.Ja mám veľké prsia, útly pás, ale zadok, boky a stehná mám veľké.Mam problém s nohavicami čo mi je dobre na zadok to je obrovské v pase.Nie mlandrave tučné, ale pevne.Budem mať 42 r a muži sú prasatá, keď vidím ako mi pozerajú na prsia.Ked som mala o 15 kg menej bola som neviditeľná.Urcite môžu byť plnoštíhle sexi 👍

@anonym_d2d9ca vyska 171cm. Aha ,takzs fty to mas dobre rozlozene. Ja ,as nechcem aby mi uchylaci pozerali na vystrih,to fakt nie :D ale citit sa dobre vo vlastnej kozi, to ano.

sara07
18. júl 2025
@anonym_autor

@cukroska ja som sa mala,len slm si vyberala velmi nevhodnych ludi, teda frajerov, co mi kus nalomili sebavedomie. Az sa nasiel milujuci muz,ktory na mna pozeral ako na bohynu,tak som nechapala, co na mne vlastne vidí:D

@anonym_autor no pár rokov to trvalo kym sa sem dopracovala, to je pravda ale vysledok je aky je,,

autor
18. júl 2025
@tyrkysovy_joekey

@anonym_autor Spravne, postupne zdrave ale stale a udrzatelne chudnutie 👍 A o dva roky ta taketo otazky ani nebudu zaujimat. 😉

Plnostihla moze byt sexi, otazka je co sa este povazuje za plnostihlu. Ale sexy level ovplyvnuje hlavne pomer zenskych partii vs brucho. Ak je brucho vacsie ako zadok alebo hrudnik potom to nieje sexy. Plus dalsie veci ako pevnost tela...

@ronie338 100kilova schova do vrecka modelky? Chcel by som ju vidiet, lebo 100 je fakt dost, bez ohladu na vysku. Ak je to tak musi to mat velmi vhodne rozlozne, pevne, plus ta charizma.

@mirokub Ehm, tu som 😇 Ale je pravda ze sa nepozname 🙂

@tyrkysovy_joekey myslim,ze ma tieto otazky nebudu zaujimat uz do roka :D ako ide to ako v lete na saniach,ale tak to je dan za to,ze som si dopriala,ked to nebolo nutne. Tu 100kg pani by som chcela vidiet aj ja, aj mi je tazko tomu uverit,zs si vie tak podmanit okolie

autor
18. júl 2025
@sara07

@anonym_autor no pár rokov to trvalo kym sa sem dopracovala, to je pravda ale vysledok je aky je,,

@sara07 vlastne aj ja poznam jednu,co ma protezu,ale ona bola vzdy yaka sympaticka a pekna,zs človeku ani nenapadlo sa tou rukou zaoberat

autor
18. júl 2025
@pribinak

@mdse väčšina hokejistov má vedla seba napichane umelohmotné barbiny ktoré keby ten dotyčný nemal prachy tak oňho ani bicykel neopru

@pribinak to je pravda,ale taka ivana gaborikova sa mi paci, ta mi nepride umela.

asocial
18. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_d64d32 ale ty faldik, ukaz mi ho :D to by si musela mat tak 150cm a 52kg ,aby si tam nejaky mala. Hej clovekje na seba kriticky,ale zas mam oči vies..co si budem klamať

@anonym_autor no ja mám 170 a cca 50 kg, sem tam kilo viac a ver mi, brucho mám ofaldikovane ako tehotná...😆. 80 plus je pri priemernej výške už dosť veľa. Dôležita podľa mňa nie je hmotnosť, ale rozloženie tuku... Ale tiež si myslím, že dôležité je sebavedomie, nie je to o hmotnosti... Len aj o primeranom oblečení. Obtiahnuté oblečenie, krátke topy ozaj nesvedčia obeznym ženám. Ja zas ako bezprsa nenosím výstrihy a keďže mám brucho,snažím sa to primerane maskovať. Takže zhrnutie: nie je to o hmotnosti, ale o štýle, iskre, šarme...

sevrin
18. júl 2025
@anonym_autor

@sevrin fakt? Obe sa ti pacia?

@anonym_autor ano, žena má byť kus, nie 40 kilový koncentrák

tyrkysovy_joekey
18. júl 2025
@sevrin

@anonym_autor Dobree, mas slusne tempo ak pojdes z 80+ k spokojnosti za menej ako rok 😉

@sevrin Moto Moto, si to ty?

anonym_5e4c56
18. júl 2025

@anonym_autor akoze nám ženám sa nemusí zdať, že plnostihla je sexy. Hlavné slovo tu majú muži, čo je sexy pre nich, to v našom ženskom ponímaní nemusí.
Sú muži, pre ktorých aj 100+ je vzrušujúca žena. Dôležitý je šarm, štýl, vyžarovanie. Niekto nechce chudé, nevzrusuju ho.
Je to hrozne individuálne.

autor
18. júl 2025
@tyrkysovy_joekey

@anonym_autor Dobree, mas slusne tempo ak pojdes z 80+ k spokojnosti za menej ako rok 😉

@sevrin Moto Moto, si to ty?

@tyrkysovy_joekey mne staci mat okolo 70, to hadam zvladnem do budúceho leta. 🙂

autor
18. júl 2025
@anonym_5e4c56

@anonym_autor akoze nám ženám sa nemusí zdať, že plnostihla je sexy. Hlavné slovo tu majú muži, čo je sexy pre nich, to v našom ženskom ponímaní nemusí.
Sú muži, pre ktorých aj 100+ je vzrušujúca žena. Dôležitý je šarm, štýl, vyžarovanie. Niekto nechce chudé, nevzrusuju ho.
Je to hrozne individuálne.

@anonym_5e4c56 ano, mam kamosa, koltoreho zena ma 130kg,ale to uz neni zdravé

autor
18. júl 2025
@sevrin

@sevrin tak zas 40 je zalostne malo, tolko som snad mala na prvom stupni zs :D

mandzula
18. júl 2025

@anonym_autor nepochybujem o tom, ze sexi moze byt aj plnostihla zena, zavisi od toho, ci je vaha tvorena svalmi alebo tukom, a ak tukom, ako je rozlozeny. Teda tak to vidim ja. Viac ako samotny vzhlad by ma pri potencialnom partnerovi s nadvahou zaujimalo to, preco ta nadvaha vznikla - ci je to zdravotny problem fyzicky alebo psychicky a co robi pre to, aby sa nadvahy zbavil. Ci len pasivne mrnci a vala vinu na vsetkych svatych alebo priznava, ze ma problem a chce ho riesit.

anonym_3e2a85
18. júl 2025

Ja man 172 cm a 76kg a hoci chcem schudnúť, cítim sa väčšinou celkom pekne, pre muža som najviac sexy ,dokonca sa mu páčim viac ako keď som mala 67kg na začiatku ( aj keď ja som sa vtedy cítila úplne uzasne)...ale ja som typ presypacie hodiny taky sumerny tak možno preto, lebo to je podľa mňa pre mužov najviac atraktívne, nie počet kg...

anonym_9acc77
18. júl 2025

Ja mam 164cm ked som mala 85kil chlapi po mne saleli(to som mala tri deti)ked som schudla nik ma nechcel😁teraz mam o par deti viac a aj kil a staci mi,ze ma chce ten moj😁skrz operacie a hormony,ktore beriem uz 9 mesiacov mi tie kila idu dole pomaly ale idu.

anonym_267958
18. júl 2025
@anonym_autor

@ivik4 svätá pravda, no niekto asi vie nosiť kila navyse, akoze nebavime sa uz o 90+ ,to je moc

@anonym_autor mala som 90kg a tipovali mi ovela menej. nieje postava ako postava. muzi aj vtedy o mna javili zaujem.

sevrin
18. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor raz som mal rande s jednou takou, hrozné to bolo.

pribinak
18. júl 2025
@anonym_autor

@pribinak to je pravda,ale taka ivana gaborikova sa mi paci, ta mi nepride umela.

@anonym_autor Ivana je krásna, ale už má tiež upravy (ale stále vyzerá velmi prirodzene )
Tieto baby proste musia vyzerať reprezentatívne, to je ich uloha

diaamax
18. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor uz tu padlo vsetko. Moze ti 999 z 1000 muzov napisat, ze si sexy, ak sa tak necitis, tak ti to bude aj tak k💩. Moj chlap ma rad stihle, jeho kamos zase plne. Je to individualne.

cukroska
18. júl 2025
@anonym_d2d9ca

@anonym_d2d9ca Samozrejme všetko záleží od konkrétnej postav a aj objemnejšie ženy sú čo majú pevne telo. Sú vyslovene aj mužské postavy a tie nikdy nebudú štíhle,útle. Tiež to vidím tak,že v mladosti aj po prvom pôrode som mala 52-55 kg,ale väčšinou neskôr 60kg a tak som sa cítila ok .Aj keď v mladosti sa vidí každá tučná asi.
Samozrejme ani neviem ako som sa dopracovala a počas druhého tehotenstva som veľa pribrala. Proste som sa rozžrala a kilá nešli po pôrode dole a bola som.aj som ako slon. Hlavne brucho. Ale ked sa mi podarilo schudnúť z dobrých 85 na 75 tak som sa cítila úplne stihlo. Bolo to úplne viditeľné a nikto mi netipoval toľko.Aj keď som bola nešťastná z ovisnutych paží a lýtka tučné, ale konečne nik mi nepovedal, že som tučna.Skvelý pocit.