Môže kondóm spôsobiť hádku vo vzťahu?
Ahojte.
Máte niektorá skúsenosť, že ste požiadali nového partnera, že nechcete sex bez kondómu a bola z toho hádka?
Mám teraz po dlhej dobe nového muža a momentálne mám plodné dni a dnes sme sa veľmi pohádali kvôli kondómu. Ja sa bojím nie len choroby ale aj tehotenstva. Poznáme sa 6 týždňov a náhoda je blbec. Samozrejme, že to nebudeme praktizovať stále. Ja mám k tomu ako bonus, pri zmene partnera gynekologické problémy ( s Ph) , preto som ho požiadala, či nemôžme pre začiatok používať kondóm, ale je z toho hádka ako hrom. Zas neverím, že to je až také hrozné a nevydrzatelne.
Som z toho celkom prekvapená aké scény robil, pretože bývalý partner to rešpektoval bez slova.
@anonym_autor Ak ťa nevie a nechce rešpektovať kvôli tomu, že sa bojíš a chceš použiť pri pohlavnom styku kondóm, ako ťa bude rešpektovať keď prídu nejaké iné nezhody vo vašom vzťahu?
@anonym_autor a co Ti ponukol ako alternativu? Ze vytiahne? Tak ci onak, bola by som takouto reakciou zarazena do takej miery, ze by som uvazovala nad ukoncenim vztahu
Uz by som s nim nebola... ja som rozodovalao tom kedy bude kondom a to vzdy.. ja by som mala problem keby som chytla chorobu. Ja by som mala problem kebyze otehotniem...tak asi ja o tom budem rozhodovat
Dakuj nebesiam že ti ukázali aký je to idiot hneď na začiatku
Už by som sa s ním viac nestretla. Muž ktorý nedokáže toto rešpektovať nie je v mojom živote potrebný
Je to tvoje telo a ty máš právo sa takto chrániť. On keď s tým nesúhlasí a ešte robí koncert s tebou, tak by som ho poslala kade ľahšie. Keď nechce používať kondóm, bohvie aké má už choroby nachytané...keď sa takto stavia k tomu. A samozrejme nemusí mať žiadne choroby, ale neustúpila by som.
Toto nie je rd flag, toto su cervene majaky...nie nie je to v poriadku, absolutne to nie je v poriadku
Samozrejme nebudete to praktizovat stále?
Tak keď budete používať kondóm iba počas "plodných dní" aby si nebola prekvapená z neželaného tehotenstva.
Určite nechceš veľa, to je minimum, použiť kondóm po 6 tyzdnej známosti. Aj po 6 mesačnej, aj po 6rocnej, ak nechceš byt tehotná a nechceš brat antikoncepciu.
Nie je to tvoje sebectvo, ale jeho.
Určite by som s nim už nechcela byť, ak je taky bezohľadný a nezodpovedný.
SEBEC!
Volila by som rozchod.
Pri 6t vztahu by ste mali mat radost zo zivota a rozhodne hadku pre malichernost. Ak to bolo ako opisujes, v buducnosti budete mat vela takychto situacii.
@anonym_autor už teraz ťa nerešpektuje, ako chceš aby ťa respektoval neskor?
Nie, nikdy môj manžel, partner, priateľ ani slovom nekomentoval kondóm a vo väčšine pripadov ich kupoval on.
A mňa by zaujímalo, či nakoniec aj napriek hádke k tomu sexu došlo 🤔 Ale poslala by som ho (a to sa takto bežne nevyjadrujem) do pc. Veď to je magor už na prvý pohľad, ustri si nervy. Mal to byť váš prvý sex? Alebo doteraz nebol problém?
@anonym_autor dôvody na to máš viaceré a v novom vzťahu by to mala byť samozrejmost aj bez tvojich zdravotných problémov s pH. Takže ak toto nerešpektuje, rovno by som sa s ním rozlúčila.
A jeho vyber antikoncepcie bol aky?
@anonym_autor S chlapom, s ktorym by som sa musela HADAT o antikoncepcii by som nebola.
Po 6 tyzdnoch by som s nim asi ani nemala sex...no ale ok...
Bez kondomu urcite nikdy,ak by som to nechvela.
A pohadat sa koli tomu....
Nie.dakujem.
Nie je na svete jediny.
Evidentne mu kompromis ide 😃.....prosím ta, len sa mu nezacni ospravedlňovat ☝️
Hádka kvôli takejto samozrejmosti po 6 týždňoch "vzťahu ". No sebec a idiot. Už vidím, aký by bol borec nadšený, keby si mu oznámila tehotenstvo. A už ani nepíšem, aký by bol isto fantastický otec a partner do nepohody. Ak sa máš rada, nemrhaj s ním svoj čas.
@anonym_autor
Vadny kus, to brať do obehu! Egoisticky kreten, načo ti je také niečo k životu prosím ťa??
Ak by som ho este niekedy stretla, tak len v „prsiplasti“ ak ma taky pristup ku kazdej, sktoeou randi bohvie, co prenasa a kolko deti mu beha po svete…. Osobne by som to neriesila, pretoze by som ho uz dobrovolne nestretla.
@anonym_autor Toto by bol u mňa asi začiatok konca. Je to naozaj banalita, ktorú by aj vo vlastnom záujme mal chcieť.
Určite to nieje až tak hrozné a nevydržateľné ako dostať syfilis alebo ostať sama na dieťa … Idiot …
Nepohadali, keďže toto bola u mňa podmienka buď kondóm alebo nic, ale paradoxne ani jeden s tým problém nemal
@anonym_autor chlapec má rád scény ,😳 divadelné predstavenia sú v kompetencii narcistov, hraničiarov a inej háveďe. Keďže viem, o čom hovorím, nie kvôli tomu posratemu kondómu, ale kvôli tej scéne by som to ukončila. Inak budeš mať peklo na zemi, za každú vec, s ktorou nebudeš súhlasiť s Jeho Jasnosťou ťa čaká " scéna", prinajmenšom.🤢

Nie. Nikdy . Bolo zo strany partnerov automatické použitie kondómu