icon

Môže sa používať na análny sex aj obyčajný vaginálny lubrikant z dm?

ema926
27. sep 2020

S priateľom, by sme radi vyskúšali análny sex. No sme v tomto obore noví a keďže análny lubrikant je dostupný len na internete, chceli by sme sa opýtať, či sa nato dá použiť aj obyčajný lubrikant na intímne partie. Vopred ďakujem za vyjadrenie.

anavipredam
•
27. sep 2020

@ema926 kúpte si bio kokosový olej

stary_ujco
•
27. sep 2020

Použiť sa dá, hoci to nie je uuuuplne ono. A hlavne nesetrit a priebezne dopĺňať. Ako novacikom odporucam zacat fakt len zľahka a kludne najprv aj niecim menším. Nie je sa kde ponáhľať a slecny vo filmoch uz maju kadečo natrenovane. A nezabúdať, že cokodierku ma aj partner. Ale to uz si ujasnite sami doma...

caroline_
•
27. sep 2020

analny lubrikant sa da kupit aj v sexshopoch, robila som v erotic city :D a je lepsie pouzit vypovedane na analny sex, je viac klzkejsi by som povedala

caroline_
•
27. sep 2020

@anavipredam kokosovy olej ako lubrikant je fajn, no moze narusit povrch kondomu

anavipredam
•
27. sep 2020

@caroline_ my sme to praktizovali bez

pininka1
•
27. sep 2020

My obcas nivea detsky olej, alebo nic

stanulienkat
•
27. sep 2020

@anavipredam ale iba bio,hej? 😂😂😂😂 Obycajny nestaci.😂

anavipredam
•
27. sep 2020

@stanulienkat nechytaj za slovíčka, zbytočne tu trapošíš

ema926
autor
•
28. sep 2020

@stary_ujco áno to vieme že na to treba ísť pomaly. A ďakujem, o jeho čokodierke viem :D no to je asi chúlostivejšia téma pre mužov.

ema926
autor
•
28. sep 2020

@anavipredam vy ho používate?

anavipredam
•
28. sep 2020

@ema926 áno

ema926
autor
•
28. sep 2020

@anavipredam a nemyslíš, že by bolo dobré použiť detský masážny olejček.. Predsa len je na citlivú pokožku dieťaťa tak si myslím že by mi nemohol uškodiť. Alebo si si na 100% istá že kokosový olej nemôže uškodiť análnemu otvoru?

anavipredam
•
28. sep 2020

@ema926 určite ti kokosový neuškodí, už x rokov keď treba tak ho použijeme 🙂 akože ani detský by nemal uškodiť ale s tým skúsenosť nemám

shebamex
•
8. okt 2020

Daj si pozor na akej baze je, na vodnej sa vysusi rychlejsie ako na silikonovej

barborizzy
•
1. apr 2021

My s priateľom mávame análny sex častejšie asy už rok ale nikdy sme nepoužívali lubrikant ale keď ťa to tak boli tak skúste určite tá nebude bolieť

barborizzy
•
1. apr 2021

@ema926 presne aj my s priateľom niekedy používame olejček detský alebo aj nasliňi trošku všetko sa dá ☺️😅