Môže vyčerpanosť ovplyvniť túžbu muža po milovaní?
Dobrý deň.Chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s tým že v partnerskom vzťahu, muž nemá chuť na milovanie?Po 40.Moze to byť , vyčerpanosť?
Moze. Tak ako u zien.
ako vyhovorka ano
Moze to byt aj pravda a aj vyhovorka... obe moznosti mozu byt spravne...
ked som po narocnom dni unaveny/vycerpany, uprednostnim spanok pred sexom, to je normalne... ak je to dlhodobo, to uz je potom na zvazenie, ci to nie je iba vyhovorka
Vyčerpanosť, zdravotný problém - fyzický, zdravotný problém - psychický, stres, práca, pokles libida, problém s erekciou, problémy vo vzťahu, iný objekt záujmu. Tých dôvodov je veľmi veľa.
U môjho bývalého to tak bolo. Nemal ani iný objekt záujmu, mal cukrovku ľahšiu ale odmietal ju liečiť. Preto bol stále unavený. Každopádne bez intimity u nás ani dotyk sa žiť nedalo. Treba hľadať problém a vyriešiť ho. Lebo vás to zničí ako nás.
@gabi15959 Ako dlho ste spolu? Predtým si si tiež všimla, že takéto obdobie máva?
Ako to teraz vyzerá, napr, že teraz sa mu chce raz za mesiac?
@gabi15959 moj muž to odkazuje, že určite.
Po 40-tom roku života klesá mužský hormón testosterón, takže možné to je...
@gabi15959 Ako dlho ste spolu? Predtým si si tiež všimla, že takéto obdobie máva?
Ako to teraz vyzerá, napr, že teraz sa mu chce raz za mesiac?
@unicornlady Sme spolu viac ako dva a pol roka.Tak niekedy to je ako kedy ale raz týždenne určite.Ide o to že som dosť žiarliva ,a potom ho upodozrievať z nevery.😔
Môže, ale osobne sa mi to stalo asi 3x za 15 rokov...
Moj manzel ma fyzicky narocny konicek a odkazuje, ze jasne, ze ano. A ma do 40 rokov
Môže aj nemusí, ale to vie len on ako je to u neho. Veď ani my ženy nemáme stále chuť a neznamená to hneď že máme iného ale moze byť za tam čo dalsich faktorov
Moj manzel ma fyzicky narocny konicek a odkazuje, ze jasne, ze ano. A ma do 40 rokov
@anonym_d62d0a Ďakujem.Moj priateľ má 42 a ja 43

moze to byt vycerpanost