Možno sa spovedať z používania ochrany?
Ahojte, poprosim aby sa ozaj vyjadrili len veriace zeny. Dakujem.
Ide o to ze som sa vydavala este pocas vs, dokoncujem ju, buduci rok som v poslednom rocniku. Studujem denne, a rocny syn je v jasliach. Co sa tyka sexu, nechcem riskovat a pouzivame ochranu. Spovedat sa z toho? Tym ze kojim, ms mam este nepravidelnu, v noci vstavam, niekedy raz, niekedy aj 5, cize meranie teploty neprichadza do uvahy. Proste nechceme riskovat dalsie tehotenstvo, tak pouzivame ochranu…. Co s tym?
Kto chce rypat, nech sa prosim zdrzi komentara. Dakujem.
@lonely66 och, to ma veľmi mrzí, máš to ťažké a verím ti, že melieš z posledného, viem, čo to je. Budem sa za teba modliť, verím, že Ježiš ťa uzdraví a nielen fyzicky. Ak by si sa chcela niekedy napríklad porozprávať, alebo potrebovala pomoc, neváhaj mi napísať. Neviem odkiaľ si, ale ja som z okolia Košíc.
tato otazka sa preberala v skupinke Veriace mamicky tu na MK, kludne sa pridaj do skupinky a precitaj si celkom relevantne linky-je to cast moralnej teologie a venoval sa tomu v dost velkej pisomnej praci uz nebohy spissky biskup
@30majka71 a ejakulacia do ust sa ráta ako? Ked vravis ze by malo skoncit ejakuláciou do posvy?
@slnecnica30 ako hriech v pripade, ze sa vobec nepocitalo s prirodzenym sexualnym aktom. Oralny sex ako "nahrada" normalneho sexu u katolikov nie je pripustny.

@lonely66 Len mi este napadlo k tej tvojej "nevymytej papuli". Vies, kto bol prvy clovek, ktoremu Jezis slubil raj? Este dnes budes so mnou v raji... Cloveku, ktory visel vedla neho na krizi... A asi mal toho na rovasi ako len nevymytu papulu 🙂 On ta proste miluje taku, aka si, vsak si jeho milovane dieta😉