icon

Muž je stále unavený a nemá chuť na sex

16. dec 2025

ahojte, máte to niektorá tiež tak, že muž je neustále unavený z práce a nemá chuť na sex? a zrazu zistíte že ste nemali sex niekoľko týždňov/mesiacov? stále sa vyhovára ako je unavený, bolí ho hlava. už neviem čo mám robiť, doprosujem sa, cítim sa ponížená, pretože ma neustále odmieta.. on povie že sa to zmení, ale absolútne nič sa nemení. má naozaj náročnú prácu, ale neviem, nezdá sa mi to. a to podotýkam, že nemáme deti.

Strana
z2
anonym_7374b5
16. dec 2025

Ani môj veľmi nechce .... tak čo už aspoň má prachy a som finančne zabezpečená

majlo1234
16. dec 2025

Nedostatok testosteronu? Mne to pride zvlastne, nikdy som nemala partnera, ktory by nemal chut na sex. Stacilo sa nastavit, a uz to slo.

goodidea
16. dec 2025
@majlo1234

Nedostatok testosteronu? Mne to pride zvlastne, nikdy som nemala partnera, ktory by nemal chut na sex. Stacilo sa nastavit, a uz to slo.

@majlo1234 mne to tiež príde ako nejaký výmysel ako niečo scifi ..skrátka nejaká rozprávka na pobavenie ..chlap ktorý nemá chuť na sex ...( V zmysle každý o tom hovorí ale ešte som také niečo nevidel :D )

anonym_acaa4e
16. dec 2025

A keď žena dlhodobo nesexuje so svojím partnerom, lebo jej to nechýba, je stále veľmi unavená, má nedostatok spánku, energie, nebaví ju to... to ako hodnotíte?

anonym_7206f3
16. dec 2025
@anonym_acaa4e

A keď žena dlhodobo nesexuje so svojím partnerom, lebo jej to nechýba, je stále veľmi unavená, má nedostatok spánku, energie, nebaví ju to... to ako hodnotíte?

@anonym_acaa4e ale čosi ..taká na koníku není

stellarstar
16. dec 2025
@anonym_7206f3

@anonym_acaa4e ale čosi ..taká na koníku není

@anonym_7206f3 ale je

anonym_fad810
16. dec 2025

Pozor môže mať psychické problémy /napr. depresie/, ktoré tají. Žila som v takom vzťahu, roky bez sexu, nevedel mi vysvetliť prečo ho nechce. Nakoniec spáchal samovraždu.

anonym_119d57
16. dec 2025

@anonym_autor tak s vtipom. My dvaja sa hladame ani moja nechce sex tak znamenie? 😄😄😄😄

yoginka231
16. dec 2025

Je to sebec. Rovnako je to so ženami ktoré nechcú mat sex. Môžete mat rozdielne libido ale to neznamena nulove libido. Ak by ta naozaj lubil tak by sa prekonal, povenoval by sa ti. Je to základná ludská potreba. Ak to partner nedopraje tak je sebecky a uvidis ze to bude aj v inych oblastiach zivota. Kopnut do riti!

kavasaki370
16. dec 2025
@anonym_fad810

Pozor môže mať psychické problémy /napr. depresie/, ktoré tají. Žila som v takom vzťahu, roky bez sexu, nevedel mi vysvetliť prečo ho nechce. Nakoniec spáchal samovraždu.

@anonym_fad810 ty vole 🥲. Aj to je život uff.

krasneleto
16. dec 2025

ak je unaveny aj cez vikend, nebude to "unava". mozno malo testosteronu, vela stresu- chapem... kotvicnik, cvicenie... pomozu ... a hlavne chut riesit to... kazde druhe manzelstvo konci rozvodom bez tretej osoby z tohto dovodu, pripadne kvoli milencovi, z rovnakeho dovodu... neviem kolko mate rokov, ale sex je velmi dolezity... ono zase si netreba klamat, ze pokial nema problem s erekciou, pravdepodobne masturbacia je menej fyzicky namahava a rovnako ucinna v omnoho kratsom case... pozor na to

majlo1234
16. dec 2025
@anonym_acaa4e

@anonym_acaa4e ze takisto ma nejaky hormonalny/zdravotny problem. Kazdy ma inu potrebu, ale zdeavy clovek podla mna nejaku potrebu proste ma. Samozrejme, zene do toho vstupuju este aj ine faktory, nedostatok spanku pri malych detich, dojcenie, perimenopauza a menopauza, to vsetko to ovplyvnuje. A k tomu su zeny aj emocne viac nastavene, ze ked to nefunguje vo vztahu na inych urovniach, na sex proste chit nemaju. Naopak chlapi-moje skusenosti su take, ze ti sexuju, aj ked vylozene nie je harmonia medzi partnermi🤣

anonym_12b878
16. dec 2025
@anonym_74a0d5

milenku vobec nemusi mat, ale skor zdravotny problem s libidom, prostata ,.. urcite by mal ist k dr ale donutit ho nedonutis.
niekedy staci par kg naviac tiez to moze robit sarapatu, alkohol cigarety...
uz len sa zariadit , ty ho poznas ci bude s tym nieco robit alebo nie.. a ako dalej

@anonym_74a0d5 Úplný súhlas. Nie vždy musí byť za tým milenka ,či to,že ho už nepriťahuje vlastná žena. Vo väčšine prípadov je problém znížené libido,alebo neriešený zdravotný problém.

slnecnica145
16. dec 2025

@anonym_autor alebo ma druhu

loliki
16. dec 2025
@anonym_119d57

@anonym_autor tak s vtipom. My dvaja sa hladame ani moja nechce sex tak znamenie? 😄😄😄😄

@anonym_119d57 Konečne ste sa našli. Stačí výmena partnerov. 🙂

karolinakr
16. dec 2025
@anonym_fad810

@anonym_fad810 ako sa liečil? nevieš, z čoho ju mal?

enmery
16. dec 2025
@karolinakr

@karolinakr Jeho, depresia je nedostatok serotoninu, následne melatonínu, nodadrenalínu...a pritrafí sa môže každému aj bez dôvodu. Je to hormonálna nerovnováha a nesprávne alebo vôbec nefungujuce neurotransmitery...depresia, skutočná, fakt nie je rozhodnutím človeka, lebo nevie čo od dobroty...

sophinella
Včera o 00:03

@anonym_autor mna len zaujalo to, ze minule ked tu pisal jeden chlapik, ze jeho zena nechce sex viac ako 1x za mesiac, tak ste ho zniesli pod ciernu zem, ze co by este chcel. A teraz tu radite rozchod alebo milenca. Ten chlap sa tiez opytal, ze co ma robit, rozviest sa ci najst si milenku.... vy ste z neho urobili najvacsieho nenasytneho hovada, ktory stale len na sex mysli.
No nevadi, ale nejak nechapem ten dvojity meter

sophinella
Včera o 00:15

@anonym_autor ale k veci, ja si myslim, ze ho uz nepritahujes, mozno si pribrala, nepacis sa mu tak, aby na teba mal chut

slnecnica145
Včera o 07:33
@sophinella

@anonym_autor mna len zaujalo to, ze minule ked tu pisal jeden chlapik, ze jeho zena nechce sex viac ako 1x za mesiac, tak ste ho zniesli pod ciernu zem, ze co by este chcel. A teraz tu radite rozchod alebo milenca. Ten chlap sa tiez opytal, ze co ma robit, rozviest sa ci najst si milenku.... vy ste z neho urobili najvacsieho nenasytneho hovada, ktory stale len na sex mysli.
No nevadi, ale nejak nechapem ten dvojity meter

@sophinella to bude asi tym ze zakazdym to komentuju ine osoby zeby 🤷‍♀️

anonym_74a0d5
Včera o 07:43
@sophinella

@anonym_autor ale k veci, ja si myslim, ze ho uz nepritahujes, mozno si pribrala, nepacis sa mu tak, aby na teba mal chut

@sophinella hovadina muz opicha ked ma chut na sex aj muchu na stene.

anonym_74a0d5
Včera o 07:45

a nema problem s disfunkcnou erekciou ? ale urcite riesit Doktora.
a ak bude mat v pazi tak si nakup hracky, lubrikacny gel a ides , a pripadne to ries inak.. ale opytaj sa jeho ako to mas riesit mozno sa rozhybe

anonym_caa23e
Včera o 09:20

presne toto isté riešila švagriná, roky ju odmietal, tváril sa, ako je unavený, že mu to nejde, posielala ho na vyšetrenia, doplnky kupovala a nakoniec vysvitlo, že mal milenku celý čas

letfenixa
Včera o 09:31

@anonym_autor ak to nemá nejaký zdravotný dôvod, tak má zrejme milenku.

anonym_fad810
Včera o 20:44
@karolinakr

@karolinakr Vôbec sa neliečil. On si podľa mňa vôbec neuvedomoval, že má depresiu a že by sa mal liečiť. Bol len stále unavený /čo je pre ľudí s depresiou typické/, ale ináč pôsobil normálne. Až po jeho samovražde som našla dôkazy, že bol psychicky totálne na dne.

anonym_b71eba
Dnes o 06:05

@anonym_autor mozno len nema chut s Tebou

Strana
z2