Stratila som chuť na sex: Muž je stále unavený
Prešla ma chuť na sex keď ma muž stále odbil s tým že je unavený
Ahojte je to normálne toto? Ja milujem sex fakt že aj každý deň 2-3 krát by som dala popri dietatu. Ale môj muž stále v práci pracuje dosť namáhavú robotu a stále je unavený nechce sa mu nič. Takže sex mávame j1x za týždeň možno za dva týždne.
No už ma nebaví jeho a prepáčením odjebavanie tak už to nesilim a zvykla som si a viete čo aj mi to asi aj vyhovuje takto.
@anonym_autor Skús sa viac vyťažiť a možno budeš na tom podobne ako partner, budeš tiež unavená
@anonym_autor Skús sa viac vyťažiť a možno budeš na tom podobne ako partner, budeš tiež unavená
@anonym_f8aa73 mame dieťa. Som viac než dosť vyťažená .
aj moj ma namahavu robotu a chce kazdy den, skus s nim hodit rec, pokial nie je dochodca tak treba zistit na co pozera
To co opisujes poznam. Mam kamosa, na ktoreho zas nemala chut a cas manzelka a casom stratil zaujem sa vnucovat a tiez si "zvykol". Vysledok? Jeho manzelka si nasla casom ineho s tym, ze ho postavila pred hotovu vec a este ho aj obvinila, ze vlastne to bol on, co nemal o nu zaujem. Prajem ti, aby sa ti nestalo nieco podobne. Deti si to potom odnesu najviac. Asi som ti s odpovedou nepomohol, ale fakt je, ze nerieseny problem skor, ci neskor vybuhne.
Dnešní muži sú horší ako ženy. Nebola by som s mužom, čo ma odmieta bez poriadného a vážneho dôvodu (napr. zdravotný dôvod)
@anonym_autor povedala si mu o tom? v prvom rade sa s ním porozprávaj otvorene a skúste nájsť nejaký kompromis, nie sa hneď uspokojiť s tým, že to aj tebe začalo vyhovovať
@anonym_autor otázne je, či ho priťahuješ. Skúsila si nenápadné, trpezlivé, zvádzanie? Posedíte občas spolu, pokecáte, dáte drink, niečo dobré pod zub, pozriete romantický film, pogaučujete len tak nezáväzne? Nejaký regeneračný termál, welness sa vám nedá zorganizovať, vystúpenie zo steteotypu?
@drista normalne je to, ako to clovek potrebuje, problem je, ked sa stretnu ludia s roznym apetitom... predpokladam, ze ked su manzelia, tak apetit bol podobny a u muza to riadne ubralo, inak by to neriesila...
ja by som toto tiez asi nedavala. ak by ma muz odmietal, tak by som fakt zvazila, ci s nim este vobec chcem byt, ved to nema zmysel v takomto pripade.
Dnešní muži sú horší ako ženy. Nebola by som s mužom, čo ma odmieta bez poriadného a vážneho dôvodu (napr. zdravotný dôvod)
@earlgrey keby takto rozmýšľali muži tak je 90% rozvodovosť
Podla mna intimita k partnerstvu patri, inak su co - priatelia, rodicia, spolubyvajuci... ale niie par... malokomu to ale vyhovuje... a rozvod je v poriadku.... zivot mame len jeden a treba byt stastny... prezivat kym budu deti vacsie a potom sa aj tak rozviest je tii na dve veci...
Len občas mi príde rozdiel ak žena odmietne tak sa to berie skôr že v pohode ale ak odmietne chlap ženu tak si to ona zoberie horšie. A súhlasím že sex vo vzťahu zohráva dôležité miesto proste je to iné ak sex býva častejšie.
Je to vo vzťahu veľmi dôležitá vec ♥ Nech si hovorí kto chce, čo chce. Mne by to vadilo a nevedela by som takto fungovať.
@anonym_autor Hneď by som ťa vymenil za moju ženu. Tá je na tom podobne, ako tvoj muž. U nás som to vždy ja, co iniciuje sex a ženu musím prehovárať. Ale dopadne to vždy podľa mojich predstáv.
@anonym_autor nie je to v poriadku. My sme nemali sex od januára, lebo muž bol stale unaveny a ja som uz prestala chciet mat sex s niekym, kto o mna sexuálne ani nezakopne. Dieťa je este male takze šetrím a pravdepodobne pojdeme od seba ked sa vrátim do prace. Vyriešte to kym vam to uplne poserie vztah

Ďakujeme za info.