icon

Muž, ktorý má rád tvrdší sex

13. mar 2023

Zeny, stretla som muza. Isli sme na kavu, bol mi prijemny spolocnik ale dalej som neriesila. Ani on na mna nijak netlacil. Po par dnoch sa ozval a povedal mi, ze sa do mna zalubil ale, ze odomna nic necaka. Prisiel mi taky plachy. Po asi 2 tyzdnoch sme sa spolu vyspali a to bol pre mna sok co tento chlap robi v posteli. Nacisto ma opantal, ziskal si ma, namotal… lepsi sex som dlho nemala. Zamilovala som sa do neho.. chova sa ku mne velmi pekne, v podstate ma ihned bral oficialne, poznam jeho kamaratov, mamu, otca, rodinu.
Cim viac ho spoznavam aj jeho okolie dozvedam sa veci z jeho zivota a to, ze mal roky len milenky, kvanta mileniek, niekedy aj 7 naraz .. vraj proste nemiloval. Stihol okolo 300 zien (vraj) a kazdu mal na nieco ine (podla toho na co mal chut). A tu prichadzame k podstate .. on ma rad anal, oral do krku, zenske striekanie, zviazovanie, facky, plutie, skrtenie atd.. v podstate je perverzny a toto ho vzrusuje. Normalny jemny sex berie ako prepojenie dusi a vraj ho nevzrusuje samotny ten sex, ale blizkost s osobou, ktoru lubi.. inak by taky sex nemal.
Pozorujem to aj na nas.. prvy sex ked sa tretneme funguje super.. lebo je asi nadrzany dlho ma nevidel atd. Ten sex je jemny ide viac menej o milovanie. Ked ale pride na druhe cislo tak bez toho aby nemal dalsie podnety sa mu ani nepostavi, a ked uz nevydrzi mu erekcia ak nerobi nieco, aspon ma neopluje neda mi facku alebo tak.. zatial je jemny, ajtak mi to nie je prijemne.. desim sa toho co bude potom aby sa dokazal dostatocne vzrusit. Toho, ze ak to ja nebudem robit on ai zas najde nove milenky, alebo sa vrati k tym starym. Stale mu pisu, ci si daju cislo, alebo mu posielaju ako striekaju. On im sice napise, ze uz ma frajerku ale nemam z toho dobry pocit. Prave som vo faze rozhodovania, ci ist ci odist. On tvrdi, ze ma miluje ako nikdy nikoho, ze mu nic z toho nebude chybat, ze chce so mnou budovat zivot a rodinu. A ja neviem co dalej. Inak vek mame ja 34 a on 42. Dakujem za nazor

tanyag
13. mar 2023

@ankare
Všetko 😂 ja to neberiem, ako "facku"...proste ten pocit, tá "bolesť" je to, čo niekoho vzrušuje..tak ako aj napr. bíč atď. ...ale toto pochopí len človek, ktorý vie, o čom píšem, to sa nedá opísať slovami...proste sú ľudia, ktorí to považujú za nechutné a úchylné a sú ľudia, ktorí to milujú...a zase aby sme sa nechytali za slovíčka...nemyslím také facky, že budem mať celí tvár ešte týždeň červenú...ale proste agresivita, tvrdosť v takej miere, aby to bolo príjemné pre oboch...

estrella5
Autor odpoveď zmazal
tanyag
13. mar 2023

@soldi
Aj mňa kebyže si videla, tak by si si povedala, že neveríš, že sa mne také niečo môže páčiť 😁😂 preto sú aj muži prekvapení a boja sa...boja sa poriadne čapnúť po zadku, alebo byť tvrdší, lebo vraj nechcú ublížiť 😂😂😂 no ťažko to niektorým mužom vysvetliť 🙂

soldi
Autor odpoveď zmazal
tanyag
13. mar 2023

@estrella5
Ja som žila dlho v zahraničí, na Slovensku som krátko a zatiaľ za 3 roky sa mi nepodarilo nájsť muža, ktorý by mi vyhovoval, resp. k zblíženiu ani nedošlo, lebo sa ma zľakli 😂😂😂😂

soldi
13. mar 2023

@estrella5 ano. Zeny hrozne odsudzuju v tomto smere. Omnoho viac ako chlapi. Neviem preco.
A nam zenam sa tym padom lepsie “lovi” chlapov kedze oni su vseobecne pristupnejsi na rozne experimenty.

soldi
13. mar 2023

@tanyag skus azet. Tam takych najdes habakuk 😀 ja obcas idem aj na tinder ked sa nudim a tam mi tiez furt len taki pisu. A normalne mi narovinu napisu ze pozru moje fotky a hned vidia co som zac 😀
A to tam mam uplne normalne fotky, tak neviem.
Ale tak isto najdes niekoho s kym si sadnes. Ak nie, zoznamim Ta 😀

tanyag
13. mar 2023

@soldi
Môj bývalý parner (11 ročný vzťah) bol taký..nikdy na mňa nezakričal, nikdy sa ma nedotkol, nikdy na mňa nenadával ani nič...ale v intímnej sfére bol "monštrum" 😂...a ja som tiež nežná, na pohľad veľmi zraniteľná žena...nenadávam, nehreším, nehádam sa...povedala by som, že som aj možno romantická...ale...čo sa sexu týka, tak som "monštrum" tiež 😁😁😁

tanyag
13. mar 2023

@soldi
Azet určite nie, to som skúšala a tam sú väčšinou ženatí muži...Veľké NIE pre mňa alebo potom trocha psychicky labilnejší muži, ktorí mi po 2 stretnutiach lásku vyznávali a to tiež nemusím 😂😂😂 ale ja verím, že sa jedného pekného dňa niekto nájde 🙂

soldi
13. mar 2023

@tanyag legenda hovori ze aj na azete si raz jedna zena nasla partnera 😀
Skus mozno ten tinder.
A ano, asi to tak ma byt, ze v normalnom zivote jemny. Aby tam bola ta vyvazenost.
Moj ex bol vseobecne surovy a agresivny, aj ma pisanu diagnozu ze mizantrop, takze s nim to nefunguje.
Malo by to byt spojenie laskavosti a drsnosti. Ked je len drsnost a agresivita, tak to je zle.

tanyag
13. mar 2023

@soldi
Áno aj môj bývalý bol z azetu 😂 ale to bolo pred 15 rokmi...teraz je ten azet úplne o niečom inom, aspoň mne sa vidí..Tinder som neskúšala, ale skúsim 🙂 možno motyka vystrelí haha. Ďakujem a prajem peknú noc, idem ja snívať o svojej úchylke 😂😂😂

soldi
13. mar 2023

@tanyag tak to si Ty z tej legendy 🤣
Vyskusaj tinder, mne ta platforma velmi vyhovovala.
Idem tiez spat, moja potreba bola dnes naplnena, tak sa mi bude dobre snivat 😀

dharmasanata
13. mar 2023

Určite navštív gynekológa a požiadaj ho o test na pohlavné choroby 🍀

cippi
14. mar 2023

No sú muži čo milujú ženy na sex ale vzťah im netreba, radi spoznávajú nové obzory, veď aj Karel Gotta mal neviem či nie 400 mileniek sa písalo a potom skrotil hormón, mnohí muži ak môžu mať ženy a vedia to no tak to s radosťou využijú, lebo tá túžba po novom a lovenie je v mnohých zakorenená. Tu záleží, ake má muž možnosti a ako to vie, ten čo nemá moc zväčša je vernejšie, ten čo sa mu vrhajú ženy pod nohy zväčša využije tieto možnosti, keď sa mu ľahko núkajú. Ale naj toto budúcej frajerke nehovoriť, ženy to tiež nerobia zväčša že sa rady chvália číslami.

diaszoky
14. mar 2023

Co by som prehltla ale plut namna?? To uz suvisi s psychickou chorobou ked ho ine nevzrusi

diaszoky
14. mar 2023

@gypsomilka jasne akurad tak v jeho fantazii😀😃😃

marseillefan
14. mar 2023

Inak zaujímavé, koľko žien jej radí "utekať", pritom to autorka ešte ani len nevyskúšala. Moja manželka má tiež rada "vanilkový" sex, ale za tie roky sa mi podarilo celkom posunúť jej hranice. Základ úspechu je vzrušiť ju tak intenzívne, že sa dostane do fázy, kedy si s ňou prakticky môžem robiť čo len chcem a páči sa jej to. Pritom sme spolu už vyše 20 rokov a vzťah aj sex nám fungujú perfektne.

marseillefan
14. mar 2023

@tanyag môžeš skúsiť aj amateri.com... síce absolútne neutším, či sa tam dá nájsť niečo schopné do života, ale sexuálne kompatibilných partnerov tam nájdeš habadej. Vieš si tam nahodiť fotky, dať inzerát, atď... a potom si už len vyberáš. Myslím, že o ženu ako ty tam bude veľký záujem. Veď aj sama na MK vidíš, že ak niekto spomenie tvrdší sex, tak sa u väčšiny žien stretne len s pohŕdaním a zhnusením, takže normálny chlap, ktorý hľadá niečo tvrdšie, má pri hľadaní partnerky asi trošku problém (aj keď ja osobne si myslím, že tie ženy keby skúsili poriadneho chlapa, ktorý by ich poriadne tvrdo vyprášil, tak zmenia názor).
PS: osobnú skúsenosť s touto stránkou nemám, ale tipujem, že je tam násobne viac mužov ako žien... a tiež viem určite, že stránka je veľmi populárna v ČR, takže by tam mohlo byť dosť užívateľov... možno aj z SK.

tanyag
14. mar 2023

@marseillefan Ďakujem pekne 😁 ale toto určite nie...síce som, aká som, ale určite nemám záujem o niečo nezáväzne atď. Ja si počkám 🙂

ankare
14. mar 2023

@soldi no ale porovnavat capnutie po zadku a facky po tvári, ktoré bolia? To sú dve úplne iné veci. Ano, ťažko sa mi to chápe, keďže nie som taká. 🙂 Hlavne,že Vám sa to páči. 🙂

soldi
14. mar 2023

@ankare aj capnutie po zadku moze boliet 😀 ale to nie je bolest, ze skrivis tvar, to je vyslovene prijemna bolest a velku rolu zohrava prave to psychicke nastavenie 🙂

ankare
14. mar 2023

@soldi mňa muž capne, lebo sa mu páčia krivky a páči sa mu,keď sa to tam zatrasie a on to môže pochytat. Nie preto, aby ma to bolelo. A mne sa to páči preto, lebo sa ma tam dotkne a je mi to príjemné. Neboli ma to. Fakt by som to neporovnavala.

marseillefan
14. mar 2023

@tanyag nemám skúsenosti, ale osobne si nemyslím, že tam sú len chlapi, čo hľadajú nezáväzný sex.. určite tam nájdeš aj serióznych chlapov, ktorí hľadajú parnterku na život, len proste v reálnom svete majú problém prejaviť, čo ich baví... veď si len predstav muža, ktorý je na takéto praktiky, tak to samozrejme naznačí svojej priateľke a jej reakcia je taká ako u dám v tomto vlákne. To niektorých mužov odradí na celý život, aby niečo také naznačili... ja by som to riskol. Určite to nedopadne horšie ako s tým Tinderom.

tanyag
14. mar 2023

@marseillefan
Na jednej strane máš pravdu, vidím reakcie, nečudujem sa, že má niekto strach vyjadriť svoj názor, postoj, svoje požiadavky, bez toho, aby z toho človeka urobili úchyláka,...po pravde je mi jedno, kto si, čo myslí 😁 ale lepšie je odkomunikovať si na začiatku, čo chcem, čo sa mi páči a nepáči a podľa toho si aj vyberať partnera, aby sa nestalo neskôr to, čo sa stáva v mnohých prípadoch (hlavne, čo čítam na MK), že buď žena, alebo muž nie sú uspokojení po intímnej stránke...a nečudujem sa ani mužom, ktorí sa boja povedať partnerkám ich "úchylky", lebo sa stretnú s nepochopením...tak ako sa s nepochopením stretávam ja 😂 Uvidíme, čo život prinesie...

apolka77
14. mar 2023

@marseillefan
@tanyag lenže v tomto prípade nejde len o to že tento muž má preferencie na tvrdý sex ALE hlavne o to, že strieda ženy ako ponožky a možno vám to nevadí ale mať za partnera čo to strkal kade chodil? Alebo partnerku čo mala 30-40-50 100 bokoviek???? To vám príde o.k?
Myslím že hlavne kvôli tomu su tu také reakcie...veď ten svoj poklad uz musí mať riadne zosuchany a keby ju nakazi ani sa nečudujem...

tanyag
14. mar 2023

@apolka77 Áno, áno...preto som sa k tomu nevyjadrovala ale reagovala som len na prispevok iných žien, k autorke príspevku som sa nevyjadrila...pisala som osobnú skúsenosť a ak si dobre čítala, sama som napísala, že o takýchto chlapov záujem nemám...ale povedzme si pravdu...ani autorka nevie, koľko partneriek mal jej muž, muži ale aj ženy dokážu toho nakecať dosť...osobne nepoznám muža, ktorý by sa chválil s toľkými partnerkami a už vôbec neverím tomu, že je taký kanec a že 300 žien sa mu len tak ponúkalo 😁 mne táto téma príde vymyslená, bohužial to tak cítim...alebo ak nie vymyslená, tak pritiahnutá za vlasy 😂 preto som sa k tomu ani nevyjadrovala...vyjadrila som sa k tomu, že takého muža, s praktikami aké uvádzali aj iné ženy, by som brala...ale samozrejme nie takého, ktorý to strká všade 😁

apolka77
14. mar 2023

@tanyag môjho ex kamarat trtkal kade chodil a mená si zapisoval do knizocky ...vraj tiež ich mal bližšie k stovke ..toto je pre mňa koniec....mne by blikala kontrolka keby sa zveri že ich uz mal 10 t.j pre mňa už veľké číslo...aké tak každý sme iný ..

tanyag
14. mar 2023

@apolka77
No vidíš, ty takých chlapov poznáš, ja nie 🙂 tak ako sa každému páči niečo iné...ľudia sú rôznorodí ale áno, súhlasim, s takým by som nebola ani ja a aj preto som 3 roky sama 😂😂😂 lebo veľmi na výber nie je...resp.je...ale tí muži, nie sú "môj pohár vína" 🙂

estrella5
14. mar 2023

@apolka77
@tanyag mne sa to inak tiež zdá pritiahnuté za vlasy, že by mal údajne 300 mileniek, ktoré majú takéto zaobchádzanie radi a ešte údajne mal každú na niečo iné podľa toho na čo mal aktuálne chuť, ako keby bol úplný casanova a ženy sa mu hádzali samé k nohám... nehovorím, že je to nereálne, ale predsa len 🤔

tanyag
14. mar 2023

@estrella5
Presne tak...stačí ak si vezmeš, koľko žien na MK sa vyjadrilo, že im to je úchylné...ja osobne medzi kamoškami nepoznám žiadnu ženu, ktorá by takéto praktiky mala rada...ale kto vie, možno sa to len hanbia povedať...ale 300 žien, neverím 🙂 možno počítal aj také, ktoré sa o jeho rozkrok len obtreli 😁😁😁