icon

Muž, ktorý má rád tvrdší sex

13. mar 2023

Zeny, stretla som muza. Isli sme na kavu, bol mi prijemny spolocnik ale dalej som neriesila. Ani on na mna nijak netlacil. Po par dnoch sa ozval a povedal mi, ze sa do mna zalubil ale, ze odomna nic necaka. Prisiel mi taky plachy. Po asi 2 tyzdnoch sme sa spolu vyspali a to bol pre mna sok co tento chlap robi v posteli. Nacisto ma opantal, ziskal si ma, namotal… lepsi sex som dlho nemala. Zamilovala som sa do neho.. chova sa ku mne velmi pekne, v podstate ma ihned bral oficialne, poznam jeho kamaratov, mamu, otca, rodinu.
Cim viac ho spoznavam aj jeho okolie dozvedam sa veci z jeho zivota a to, ze mal roky len milenky, kvanta mileniek, niekedy aj 7 naraz .. vraj proste nemiloval. Stihol okolo 300 zien (vraj) a kazdu mal na nieco ine (podla toho na co mal chut). A tu prichadzame k podstate .. on ma rad anal, oral do krku, zenske striekanie, zviazovanie, facky, plutie, skrtenie atd.. v podstate je perverzny a toto ho vzrusuje. Normalny jemny sex berie ako prepojenie dusi a vraj ho nevzrusuje samotny ten sex, ale blizkost s osobou, ktoru lubi.. inak by taky sex nemal.
Pozorujem to aj na nas.. prvy sex ked sa tretneme funguje super.. lebo je asi nadrzany dlho ma nevidel atd. Ten sex je jemny ide viac menej o milovanie. Ked ale pride na druhe cislo tak bez toho aby nemal dalsie podnety sa mu ani nepostavi, a ked uz nevydrzi mu erekcia ak nerobi nieco, aspon ma neopluje neda mi facku alebo tak.. zatial je jemny, ajtak mi to nie je prijemne.. desim sa toho co bude potom aby sa dokazal dostatocne vzrusit. Toho, ze ak to ja nebudem robit on ai zas najde nove milenky, alebo sa vrati k tym starym. Stale mu pisu, ci si daju cislo, alebo mu posielaju ako striekaju. On im sice napise, ze uz ma frajerku ale nemam z toho dobry pocit. Prave som vo faze rozhodovania, ci ist ci odist. On tvrdi, ze ma miluje ako nikdy nikoho, ze mu nic z toho nebude chybat, ze chce so mnou budovat zivot a rodinu. A ja neviem co dalej. Inak vek mame ja 34 a on 42. Dakujem za nazor

Strana
z4
macatt
14. mar 2023

Ja len, že moj bývalý mal len do 23r 100 žien🙄 to bola stále nejaká chata, doobeda s jednou, keď odišla prišla druhá, na strednej fikol takmer všetky spolužiačky a aj z vedľajších tried, na praxi staršie kolegyne a vlastne mal partiu kde sa to mlelo ako na páse.. a teda pekne v tom pokračoval počas manželstva, vždy sa mu nejaká priplietla z tej doby, ale boli aj nové.. netuším čo na ňom videli, ale bolo mi ,,cťou,, to pár x aj vidieť😱 v sexe pritom 0bodov, nič mu to nedalo a o ženách vedel prd..jasne, že sa mi s tým nepriznal, to z neho povyliezalo neskôr.. takže keď má dotyčný 42r kľudne ich mohlo byť aj viac😅

macatt
14. mar 2023

No a teda na život chcel len mňa🫣 tie jeho kamošky, boli len kamošky a miloval len mňa😇 jemu sa nedalo vysvetliť že to čo robí nie je v poriadku, veď som bola jediná ku ktorej sa aj tak vráti😅 takže aj autorka by sa mala zamerať na to, že perverzný sex nebude jediný problém s promiskuitným partnerom..je to životný štýl a športová aktivita a bol by chorý, keby sa mal toho všetkého vzdať..aj keď verím že ju miluje a chce mať s ňou rodinu, unudí ho život a sex s ňou.. nevydrží to navždy..myslím💁‍♂️

macatt
14. mar 2023

Dobehne ho príležitosť a jeho úchylka, musel by to naozaj chcieť a odrezať sa od okolitého sveta a to neurobí..

pragmaticka
14. mar 2023

No fuj. Takého by som teda nechcela, ani keby mal milióny na konte. A len raz by ma oplul ci mi dal facku pri sexe. Už by sa mu asi nikdy nepostavil, debilovi. 🤮🤮🤮

marseillefan
14. mar 2023

@apolka77 lenže tam sa nepíše, že mal bokovky... píše sa, že mal veľa žien. To však neznamená, že podvádzal... teraz sa vraj zaľúbil prvý krát v živote. Aj ja som síce skeptický, ale občas aj motyka vystrelí.

macatt
14. mar 2023

@marseillefan kvantá mileniek aj 7 naraz 😂😂😂😂

marseillefan
14. mar 2023

@macatt ja to beriem tak, že myslí sexuálnych partneriek 🙂 nie že bol ženatý a niekoho podvádzal 🙂

olivia1425
14. mar 2023

@stellarstar 4 diel 😄

mateson
14. mar 2023

@lucas1981 aj ja myslím 🙃

mateson
14. mar 2023

@solange7 plutie🤨 a ani jachta nebude😂

mateson
14. mar 2023

@lucas1981 že švonec🤣🤣🤣🤣

macatt
14. mar 2023

@marseillefan mám kamoša čo sa rozhodol žiť v Thajsku, zamiloval sa do miestnej spoločníčky, zasypal ju okrem lásky aj luxusom(aj celú jej rodinu), vysvetľoval veci, že chce s ňou rodinu a deti a starať sa o ňu navzdy, 3x ju bral na test HIV( veľké riziko tam) rôzne ju testoval a pripravoval 1 rok. Nakoniec otehotnela a narodil saaaaa ,,černoško,,😱 to sa nedá ustrážiť keď to má niekto ,,v krvi,,jednoducho🙃 tiež mu rozprávala presne čo chcel počuť a zahla aj keď ju mal stále na očiach, doteraz to nechápe😄 to len taká vsuvka, jasne že dotyčného nepoznáme, ale istý si nie je ani on myslím😅

miadi
14. mar 2023

300 žien mal len na sex no do teba sa zalubil po prvom stretku a miluje ta 😂a volas sa Seherezada.

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
lucas1981
Odpoveď bola odstránená
foterlotor
15. mar 2023

Dost humus. Ciste prasa.

kiki68
15. mar 2023

Tak med sa to Tebe nepaci asi to nema zmysel tahat dalej. Pripadne si vymedzit Jasne hranice toho, safeword a tieto veci. Pretoze take veci nie su o tom, ze idem no limits. Nejdem no limits ani z vlastnym muzom len tak. A Jasne sa porozpravat, ze co teda chce a chcel by. Nie ze si o rok zmysli nejaku fakt vec, co nedas a on bude na to tlacit.

trinityf
16. mar 2023

@nnnuuunnn tak tak. Mne by blikali vsetky cervene kontrolky uz len pri tych trapnych recickach ako ju miluje ako nikdy nikoho a chce s nou budovat zivot a rodinu 🤣

Zenska, spamataj sa!

drahomirrra
16. mar 2023

🍿 Mne sa najma paci, ako si tu baby, co mate deti pomaly vo veku tinedzerov a fotku tu vypisujete, ake ste nastavene na drsne trtkacky a cele vlhke z kde-coho. Normalne ako navrat do puberty, na strednej skole, ze ktora je viac cool.

Ty kokos, akoze keby mam 12-13 a moja mama by toto pisala po webe s vlastnou fotkou, tak ja neviem, asi by ma drblo od hnusu. Off topic.

Strana
z4