icon

Muž ma 2x podviedol

kristina20111995
30. máj 2022

Ahojte , obraciam sa na vás pretože som trochu zúfalá a neviem ako ďalej. Aby som to uviedla presne tak s manželom sme rok a pol chodili sme spolu polroka keď ma on začal prehovárať či si nespravíme bábätko , mám už na to vek a vo veľkom zaľúbeni po dvoch mesiacoch som párkrát povolila … no asi viete čo sa dialo ďalej otehotnela som svadba atd. Všetko vYzera byt v pohode až na to že môj muž je workoholik som stále doma sama keďže nemáme svokrovcov a rodičov v našom meste nemám ani sem tam pomoc na stráženie . Môj muž je s nami doma ledva v nedeľu aj cez to všetko sme sa ľúbili a brala som to tak že sa snaží. A teraz ku tomu problému môj muž bol kúrennik s prepáčením sám sa mi s tým priznal brala som to ako výhodu na jednej strane že sa vyžil a po všetkých tých kurvickach bude mať pokoj no teraz keď ma syn 8 mesiacov som zistila že ma 2 x podviedol keď sme sa už ako snažili o malého . A na rozlúčke so slobodou keď sa úplne odmlčal na dva dni nebudem vravieť všetky okolnosti to by bolo na dlho proste som zistila že ma na rozlúčke podviedol dosť svinským spôsobom a keď som ho argumentovala s tým priznal sa a vraví že s snaží byt dobrým mužom . A starať sa o nas ( mysli to rým že vkuse robí aby sme mali viac peňazí ) jasne že peniaze sú dôležité ale pozerám sa na to tak že peniaze nie sú všetko a čo z toho že ma zoberie raz ročne na super dráhu dovolenku keď spolu ,,nežijeme “ . Neviem či som taká zlá ale ak nejaký muž podvedie ženu ktorá je na rizikovom tehotenstve leží v posteli vyše polroka a nosí pod srdcom ich dieťa a dokáže podviesť lebo si treba užiť na rozlúčke pretože je chlap mi to príde neodpustiteľné. A na druhej strane sa cítim hrozne ako matka keď si predstavím akú by to malo dohru keby sme sa rozviedli .

Strana
z3
olika37
1. jún 2022

@zdenkastanka...chuji poniektorí, s mojim sme sa rozviedlu po 20 rokoch, 10 rokov dozadu tehotná, tiez si chodil ku pitke , u nej dome rodičov, varený pečený, ja bruchatá doma sama, cela jeho firma sa zo mňa smiala, aká som slepá a sprostá, auto s ňou bol kupovať, najlepši odborník na svete, písal jej emaily ako by si ju nakrmil kašičkou , ako by jej vyvaral...chrapúň, uz vtedy som sa na neho mala vykašľať,moja myšlienka vtedy ..počkaj ty ..raz bude mať syn 10 rozvediem sa s tebou...mal 11r minulý rok, rozviedli nás, notorický klamár, ostane klamárom, tak ako hajzel,čo si uhne jedy sa mu chce

zdenkastanka
1. jún 2022

@olika37 jezisi🙊ty si si tiez toho zazila... to ma mrzí...a to ta druha nevedela ze je ženatý? ze caka dieta?

olika37
1. jún 2022

@zdenkastanka vedela, bola to kamarátka mojej staršej dcéry😐, môj ex bol a ostane psychopatom, chodil ma kontrolovať do práce,ešte teraz rok po rozvode krúži kolo bytovky, jazdi kolo sídliska, bola som uz aj na socialke aj polícii, a to nehovorím že je živnostník, zaraba 3-5 tisíc mesačne a mne daval 3 roky mesačne do 600 e na vsetko a z toho si ešte z môjho účtu vytiahol aj 400e na svoje potreby v tzv robote, chodil hrat automaty gembloval stavkoval..hlupana som bola , na súde spravil chudaka ze ho bratia živia🤣🤣 lebo mu kolizna navrhla o 20 e aby viac daval na vyzivne..plati 200 e ...chuj

olika37
1. jún 2022

@zdenkastanka a najlepsie bolo ked ho odviedli z môjho bytu policajti, zobral mi obe auta, kluce od chaty, 1 auto predal bez mojho suhlasu, a nepichopíš ...2 dni pred rozvodom násmu synovi diagnostikovali ťažky stupen polyneuropatie, takze má ZŤP...vedel ze auto potrebujeme so synom...takeho hajzla som mala, nasťahoval sa do hotového, na jeho úcet som nemala ani prístup, ale na svoj som ho hlupana splnomocnila ked som sla zarobit do Talianska na melôny aby sme si auto kúpili...no hlupaňa

hope87
1. jún 2022

Mam pocit, ze cim viac citas od zien, aky nazor maju na to, co by si mala urobit, obracias kartu a snazis sa ho ospravedlnovat a este z neho robit chudacika, ktory stale len pracuje a chodi zniceny domov. No a? Podviedol ta ako tehotnu pred svadbou preboha!...to je nieco otrasne a pre mna neospravedlnitelne! Byt je tvoj, nezarobis malo, no ja by som ho hned poslala do riti. On uz iny nebude. On je typický príklad chlapa - ked suka da, pes skoci. Spravny chlap vsak ani nevyhladava a vzdy odola, ked je aj prilezitost. Plus ta kombinacia, ze vlastne doma ani nie je. Povedz mi, načo ti je taky chlap, ktory ta uz 2x podviedol a skoro ho ani nevídaš? Toto nevyzera v ziadnom smere ako rodina...prepac.
V kazdom pripade, je na tebe, co dalej...

zdenkastanka
1. jún 2022

@olika37 ach jaj, to sa hrozne cita nie to este prežije ...dufam ze si potom nasla v živote tu pravu lasku.

olika37
1. jún 2022

@zdenkastanka bože nestraš😳, len minuly rok v apríli nas rozviedli, ten blázon to ešte nepochopil, ze už ma nezlomí, mne je teraz tak dobre, kludne spávam, už manevyžiera , nenadáva nevyciciava psychicky, lutujem ze som to nezrobila v 2018 r.ked malému vykradol pokladničku..naozaj sa sama sebe čudujem aka som bola sprostá, za posledne 3 roky mi kúpil 3 kaktusy, a kabelku za 13e to vážne, zmrd ...nechcem chlapa uz vidiet, nespali sme spolu 7 rokov, si drnkal inde..hnus

mircalla
1. jún 2022

@kristina20111995 Nuz obycajny hajzel, bude to len horsie. Na chvilu si sam myslel, ze sa zmeni, preto to dieta. Plus nepredokladam, ze ten cas straveny mimo nie je len ako hovoris workoholik, ale aj ine zeny. Nezmeni sa, co najrychlejsi rozvod. Urobila si chybu, jedine riesenie je rozvod
Ako bolo napisane, vzdy ho budu ovladat pudy a bude ta podvadzat nadalej

zdenkastanka
2. jún 2022

@olika37 ach tak, ja ze je to uz davnejsie od rozvodu... asi som zle citala... no to je teda riadny chudak ked vlastnému dieťaťu ukradne nasporene peniaze🤬želám ti v zivote uz len a len dobré veci zazivat🙏❤

mk22
2. jún 2022

@olika37 prečo si čakala 10r keď sa z teba celá firma smiala?
Preco až po 10r si sa k tomu dokopala po toľkých klamstvá h nevere..

olika37
2. jún 2022

@zdenkastanka ďakujem☺️ už len sa vysporiadať v BSM a prevrátiť list, vsetko sa deje pre niečo...som rada za tie facky a kotrmelce, oslobodilo ma to a posunulo konečne ďalej

olika37
2. jún 2022

@mk22 strach, vyhrážky, možno naivna viera, že sa to zmení, možno aj ...máme syna a ten potreboval otca, som si vedomá svojej naivity aj toho strachu, ten mi ostal, vždy ked mi pípne sms

mk22
2. jún 2022

@olika37 obdivujem ta.. Ja by som nečakala ani rok, nie že 10r.

kuklamu
Autor odpoveď zmazal
kuklamu
Autor odpoveď zmazal
olika37
2. jún 2022

@mk22 teraz sa za to aj hladkám aj hambím

johanka_g
Autor odpoveď zmazal
mircalla
6. jún 2022

@johanka_g Inymi slovami je suknickar, pretoze je zabezpecena a pokazila mu pocit, ze on kvalitne zabezpeci rodinu. Ty prosim na com ficis?

nyusika
6. jún 2022

@mircalla vlastne ten chlap je chúďa a treba ho ľutovať...

blankaj
25. jún 2022

@kristina20111995 píšeš, že vsetky tie ženy pred tebou a teraz sú kurvicky. Co si ty ? Po dvoch mesiacoch nieže začať spávať s ním ale rovno deti robiť ?

mircalla
25. jún 2022

@blankaj A kedy s nim mala ako dospela osoba zacat spavat, kedze mali spolu vztah? Po dvoch rokoch? To sa vazne pohorsujes nad tym, ze par ma po 2 mesiacoch sex? Nehovorim teraz o detoch, to je ina kapitola

kristina20111995
autor
27. jún 2022

@blankaj
😂 koľko máš rokov 70?

lindusss2016
8. jan 2023

@kristina20111995 ahoj, tak ako ste na tom? Urobila si nrjaky krok?

kristina20111995
autor
9. jan 2023

@lindusss2016 ahoj. Tak sme spolu stále. Mame teraz dobrý vzťah. Vidím že sa diametrálne zmenilo jeho správanie za posledný rok. Možno dospel. Stále moja dôvera je nalomena. Verím mu ale nie je to také ako pred tým. Dala som tomu šancu. Trošku som si spravila z neho aj srandu že každé manželstvo ma jedného žolíka. A on si ho už vybil na začiatku a ja ho stále mám 😅. Ono všetko ukáže čas. Keď dieťa vyrastie začne vzťah po 2-3 rokoch upadat do stagnácie atd. A potom sa ukaze. Či to bola jeho mládežnícka hlúposť a potreboval si uvedomiť vážnosť rodiny alebo je proste debil. Verím že to bude prvá možnosť.

kristina20111995
autor
9. jan 2023

@lindusss2016 teraz mám skôr pocit že sa boji , že pri nejakej príležitosti mu to budem chcieť všetko vrátiť. Čomu to tak vôbec nie je. Ani nad tým nerozmýšľam. Len viem že keby sa niečo také udialo znova nebudem riešiť že či odpustiť či nie a blabla. Ale už sa mu úplne zhnusi ako muž. Mala som čo robiť vrátiť aj svoje správanie ku nemu. Myslím prejaviť lásku atd.

lindusss2016
9. jan 2023

@kristina20111995 drzim palce

macatt
24. aug 2023

Ach, chlap nie je žena!! Že sa vysprchuje, oholí, pekne oblečie, keď ide podviesť😅
Žila som s takým človekom, nemá problém ísť v montérkach, teplákoch, v papučiach, so zdochlinou na pleciach za ,,kamoškou,, s výhodami..a ver, že ich zopár má z minulosti v telefóne pod menami Jožo, Fero.. mám s tým skúsenosť, všetko má prešpekulované🙃 na montérky sa nespoliehaj.. u nás v činžiaku je vdova, za ktorou chodí pán v montérkach a ešte má aj kufrík s vŕtačkou🤣 a vŕtanie nepočuť ☝️

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3